Widok

WRZEŚNIOWE ŻONY 2008, (8) :)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no ja już mam dość przewijania tamtego wątku :)

zapraszam Was do nowego wąteczku :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja-dwisia poczta musi coś zrobić, no przecież tak nie można!!!! Muszą dojść, kto tą przesyłkę dostarczył, który listonosz!! A skoro to była przesyłka, gdzie potrzebny był podpis, to reklamacje może złożyć też ta firma co nadawała...
no wiem, bo oni właśnie już złożyli reklamację - i dlatego przyszedł do mnie ten listonosz z wyjaśnieniem.

podobno tamten listonosz już nie pracuje na poczcie. ten nowy powiedział, że poczta teraz jedynie może tamtego pozwać o odszkodowanie. ale czy to się uda i jak długo potrwa - tylko wzruszył ramionami.

no nic idziemy na pocztę i sami spróbujemy to wyjaśnić, chociaż przyspieszyć ich działanie...

ale to niewiarygodne po prostu...
Ja-dwisia bardzo Ci współczuję, po prostu jestem w stanie sobie to wyobrazić i targające Tobą uczucia, trzymaj się dzielnie :*
aż sama się wkurzyłam na pocztę, nie co, że priorytet idzie dwa dni, to jeszcze przesyłki nie umieją dobrze dostarczyć :/ a jakiś rzecznik się wypowiadał, że poczta nie zamierza płacić kary, bo u nich wszystko gra wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dzięki Mysiorka...

kurcze w tym wszystkim wkurza mnie jeszcze to, że ktoś obcy ma nasze zdjęcia ślubne. żeby to były jakieś książki, cokolwiek, ale to przecież prywatna sprawa!
jeżeli to jest ktoś z osiedla, to może się skuma, że jakoś Was kojarzy... bo zapewne sobie obejrzał :/ ale czasem ludzie są podli- widziałam nie raz jeszcze w gdyni jak do ludzi przychodziły listy adresowane do kogoś z np.bloku na przeciwko... a oni rozrywali koperty, czytali co w środku i zostawiali na klatce porozrzucane...
no właśnie... żebym ja wiedziała,do kogo to trafiło... :/
no ja raz mialam sytuacje ze szlam sobie ulica z autobusu na osiedlu i na ulicy znalazlam list do mnie adresowany rozerwany i podeptany...
ale masakra z tymi zdjęciami!
w ogole poczta sobie leci w kulki, ja juz nic priorytetem nie wysyłam, bo od 3 lat jak wysyłam na Dzień Babci pocztówkę, to jeszcze się nie zdażyło żeby doszła w terminie. Więc wysyłam zwykłym, bo i tak znając życie przyjdzie dzień po :(
Ostatnio sąsiadka dała mi jakiś polecony, nie znam w ogóle sąsiadów. Patrzę na kopertę a tam jakieś obce nazwisko. Adres był /4, a listonosz przyniósł do /14.

A teraz pokaze wam psiaka jakiego planujemy kupić, to nie jest ten konkretny, ale to zdjęcie mnie po prostu rozwala :)

image
o moj boze jakie spojrzenie!!! :) P O W A L A J A C E
prawda? takie ludzkie :)
szczenięta tej rasy mają niebieskie oczy :D
a co to za rasa ?
jest śliczniutki :)
ale mój tez taki był, a teraz takie bydle z niego :)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
witam Was dziewczyny

ja-dwisia, przykro mi z powodu zdjęć i poczty polskiej. kumam (odrobine) bo ja dostawałam spazmów jak nie mogłam na czas odebrać zdjęć, a spóźnienie było zaledwie godzinne. fakt był taki, że przy tak ogromnej ilości zdjęć nie zdążyli z wywołaniem. po prostu oczekiwałam, że skoro ze dwa wieczory spędziłam na wybieraniu zdjęć, ilości i dla kogo ... to "oczekiwałam" że wręcz je zostawie i w dobie 21wieku, będą w sekunde. ale to pikuś w porówaniu z Tobą.
mam jednak nadzieję, że sprawa szybko znajdzie swój szczęśliwy finał.

poza tym, niestety, jak się wiosna szybko nie pojawi to ja chyba padnę.... normalnie zasypiam na siedząco w pracy, jak prowadzę auto itd.... a jak już położę się spać... to sobie czekam tak do rana, przewracając się z boku na bok. już tak drugą noc. poza tym nic mi się nie chce i mogłabym jedynie marudzić, choć jestem niemalże osoba nie marudzącą nigdy. w szczegółności na rzeczy lub sprawy, na króre nie mam wpływu, czyli np na pogodę itp.

piesek mnie rozczulił. uwielbiam psiaki.

zaraz spadam do domu. a nie, jeszcze dentysta po drodze.
dziś mąż gotuje więc jakiś plus...a on doooobrze gotuje.
3majcie się
to nova scotia duck tolling retriever, w skrócie scotie lub toller.
niezbyt popularne pieski w Polsce
jak tu spokojnie ostatnio :)
a ja dzis odebralam kolejna porcje odbitek, tym razm pojda do ciotek :)
ciagle nie moge sie na nie napatrzec :)
pogoda ostatnio taka ze wogole najlepiej przespac - dzisiaj mielismy typowa polska pogode - sniezna breja po kolana. mam wszystkie buty juz mokre!
no ale nie marudze, zaraz chlop wroci z pracy i wlasnie gotuje kolacyjke - kielbaski w ciescie.
to tak a propos lekkiego jedzenia ;)
ciao ciao
Hejka :)
Pogoda jest tragiczna, głowa boli od tego ciśnienia. A pracy ostatnio dużo, a mimo to czas strasznie wolno leci i tak by się do domku chciało:)

Mojego mężusia mój serial wciągnął jeszcze bardziej niż mnie- ściągam 5 serię Gotowych na wszystko i wczoraj po obejrzeniu świetnego odcinka (tam to jest akcja!) włączyłam ściąganie następnego i poszłam spać... w nocy mój mężuś mnie budzi takim skruszonym szeptem, że wybacz Kochanie, ja tylko chciałem zobaczyć co dalej będzie no i...obejrzałem cały odcinek :D
witam,
szaro, zimno i nudnowato.... ale w końcy przespałam cała noc. całą.

Mysiorka, uwielbiam gotowe na wszystko!! niestety jakoś osatnio nie mam jakby kiedy oglądać.

duzo nas, agnieszek :)
wszystkiego najlepszego!
duzo duzo :)

zycze sobie i Wam wszystkiego najlepsiejszego :)

dostalam w pracy sliczny bukiet od dziewczyn, taki prawdziwie wiosenny :))
a właśnie wszystkim Agnieszkom wszystkiego najlepszego życzy Agnieszka :)

image
nie mogłam się powstrzymać, znalazłam lepszy bukiet:

do góry