Widok

**** Wątek dla zapracowanych 464 ****

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nowy

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
cześć Floraska, cześć Silje :)

pogoda u nas piękna - ciepło i słonecznie - jak nie u nas! ;))

Wolalabym Gdynie, ale Gdansk tez dobry :) Jade do Rodzicow na Kaszuby, wiec obojetne jest mi czy jade do Gdanska czy do Gdyni, choc wole Gdynie :-))
Floraska - a gdzie? Gdynia, Gdańsk?

Kaś witaj po urlopie!

Oleńka - trzymaj się dzielnie! Myślę, że będziecie w rezultacie zadowoleni z powrotu do PL i pracę szybko znajdziecie! Tego wam życzę z całego serca!
w miare jestem wypoczeta, ale jakos w tym roku mimo wszystko czuje niedosyt urlopowy.
halo Kolezanki

witam. Jaka pogode macie na Pomorzu? Przygotowuje sie powoli do wyjazdu do Polski - chcemy jechac samochodem (pierwszy raz!!)
Powiedzcie - czy ktos z Was moze mi polecic naprawde dobrego fryzjera, ktory mnie przyjmie w przyszlym tygodniu? :-) Moja fryzjerka jest na urlopie, a w Makaronowie zrezygnowalam z fryzjerow - ostatnia wizyta skonczyla sie histeria :)
Dzień dobry!

Dzisiaj koszmarnie się czuję... :/
Poza tym prawdopodobnie przyjeżdza do nas w sobotę, moja mama, więc już się cieszę ;)) przynajmniej będe miała komu ponarzekać :P Zresztą, ona sama się rozerwie troszeczkę... :)
cześć Oleńka :) powodzenia z szukaniem pracy, na pewno się uda :)

czesc dziewczynki. Juz mamy neta, wiec moge wrocic :) niestety nie nadrobie wszystkich waszych wypowiedzi, ale mam nadzieje, ze teraz juz bede na biezaco... acha...strasznie zaluje, ze nie zalapie sie na spotkanie bo wyczytalam, ze planujecie.. :(
aktualnie meczymy sie z kartonami i pakowaniem rzeczy, zamawianiem kuriera itp...
a wlasnie, pamietacie, pytalam o koszt tego poddasza.znalazlam w necie kosztorys, bardzo szczegolowy, wedlug ktorego postawienie takiego poddasza o wymiarach "podlogi" 10mx10m, to 56tys.zl.. bez kosztow robocizny... nie wiem czy to prawda, bo cos malo wyszlo...
przyjedziemy do PL to bedziemy dzialac,a poki co planuje sobie szkoly do ktorych pojde pytac o wolne miejsca :)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
witaj Kaś :) wypoczęta po małym urlopie? :)

Cześć, jestem juz w robocie (niestety).
Ze spływu wróciliśmy we wtorek, ale wczoraj jeszcze mieliśmy wolne. Zrobiliśmy sobie dzień rodzinny i połaziliśmy troche po Gdyni.
Nadrobiłam zaległe wątki. Chciałam dużo napisac, ale oczywiscie zapomniałam juz.Jedyne co to Jadwisia - "szef wszystkich szefów" to najlepsza komedia jaką w zyciu widziałam. uwielbiam ten film.
2h za nami

Jeśli kogoś pominęłam to z góry przepraszam :)))
Kropusia ja będę :)
Lista obecności wstępnie chyba wygląda tak:
Kropusia, Ja-dwisia,Izulucha, Marchew, Zakochana,Kaś,nie wiem co z Niezapominajką, no i ja :))
Czy ktoś ma zamiar w ogóle pojawić się na spotkaniu, bo ja mam zamiar dłużej zostać w pracy żeby od razu na spotkanko się udać.
Cześć dziewczyny!
A mnie czekają ciężkie dni...dziś przyjeżdża brat mojego męża z rodziną. A nie są to "łatwi" ludzie ;-)). Dużo hałasu, bałaganu i przede wszystkim 6-letnia, rozpieszczona i głośna dziewczynka ;-)). Ale dam radę hehe. Dziwne jest to, że ja uwielbiam dzieci, a do bratanicy męża ciężko zapałać miłością. Mąż też nie jest zachwycony ;-). Natomiast ich 1,5 roczny synek, jest cudownym i grzecznym dzieckiem. I jego, to ja bym sobie chętnie zatrzymała na zawsze ;-).
aha, jeśli mogę coś podpowiedzieć - zróbcie sobie listę obecności na dzisiejsze spotkanie żeby było wiadomo ile Was będzie i na kogo czekać jak się pospóźniacie ;))

hej

Jadwisiu, dostać się z Pruszcza do Sopotu na godzinkę to niestety koszmarnie nieopłacalne :))) Zanim dojadę i wrócę minie kupa czasu :)

Kto by pomyślał, że załatwianie spraw z ubezpieczalnią tak bardzo wiąże się ze sztuką ;)) Jadwisia koniecznie podziel się z nami swoim dziełem ;))

Ja nie zamierzam przez Was wychodzić z prawy, nie dam się złamać, będę dla Was zołzą zawsze i wszędzie, o! ;))

Nie nadążam z czytaniem...
Witam w czwartek
Cześć :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry