Widok

**** Wątek dla zapracowanych 464 ****

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nowy

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Floraska - a gdzie? Gdynia, Gdańsk?

Kaś witaj po urlopie!

Oleńka - trzymaj się dzielnie! Myślę, że będziecie w rezultacie zadowoleni z powrotu do PL i pracę szybko znajdziecie! Tego wam życzę z całego serca!
Wolalabym Gdynie, ale Gdansk tez dobry :) Jade do Rodzicow na Kaszuby, wiec obojetne jest mi czy jade do Gdanska czy do Gdyni, choc wole Gdynie :-))
cześć Floraska, cześć Silje :)

pogoda u nas piękna - ciepło i słonecznie - jak nie u nas! ;))

Witam wszystkie dawno nieobecne koleżanki.
Ostatnio byłam u Krzysztofa Rogala i jestem zadowolona. Podobno P. Iza też jest dobra. Zakład mają vis a vis doworca SKM Gdynia. Tu możesz poczytać sobie opinię o nich:

http://www.trojmiasto.pl/s/Pracownia-Fryzjerska-Krzysztof-_-Krzysztof-Rogal-----/

Pracownia Fryzjerska Krzysztof
adres: 81-362 Gdynia, Dworcowa 11/2

tel: (0 58) 661-19-27, 603-924-510
e-mail: pracowniafryzjerska_krzysztof@onet.eu
www: www.pracownia-krzysztof.eu

Ja chodzę do Vivy (Gdańsk Chełm) jak dla mnie super salon, świetna obsługa i ceny przystępne...
3h minęły, 5h pozostało

Ja dziś odliczam z wami
no cześć :)

lista Kasi jest moim zdaniem prawidłowa, też nie wiem tylko, co z Niezapominajką, bo dawno jej u nas nie było, a na spotkanie się pisała wcześniej.

Oleńka nic nie nie martw, myślę, że to spotkanie nie będzie ostatnie, bo może zołza Caes coś zorganizuje (a potem powie, że nie może przyjść ;)))

aha, Oleńka, zaglądajcie na strony PUP tam jest sporo ogłoszeń dla nauczycieli i dla magazynierów też widziałam - w jednym jest wymagana obsługa sztaplarki, a chyba pisałaś, że Twój Tomek to potrafi?
Kaś komedia jest bombowa, musimy ją sobie kupić na DVD bo byliśmy zachwyceni :)
mój Wojtek w ogóle bardzo lubi i zna von Triera, choć to niby ja oglądam więcej tego typu kina, to von Trier jakoś mnie ominął, "Szef wszystkich szefów" był drugim jego filmem, jaki widziałam, poza "Dogville" - który swoją drogą po prostu wbił mnie w fotel.
a jeszcze się Wam poskarżę, że wczoraj w nocy zamiast tłumaczyć siedziałam w necie i czytałam o problemach z ubezpieczalniami, kurde no jakie oni wymyślają historie, żeby nie zapłacić, mam nadzieję, że u mnie uda się bez większych problemów. okazuje się, że dobrze jest jednak wezwać policję i mieć mandat na dowód winy sprawcy - ja dzwoniłam na policję, pan po opisaniu przeze mnie sytuacji powiedział, że wina leży po stronie tamtego i jeśli przyjadą, to dostanie mandat, ale do ubezpieczenia i tak liczy się to oświadczenie jego, więc jeśli mi podpisze, to mogę zrezygnować ze zgłaszania na policję - więc ja stwierdziłam, że mandat dla tego gościa nie jest mi do szczęścia potrzebny, i że nie będę zgłaszać, bo koleś bez problemu zgodził się podpisać. mam nadzieję, że nie obróci się to przeciwko mnie...
Ja-dwisia wszystko będzie ok :)) Oświadczenie podpisał więc problemów nie powinno być.

Dziewczyny, o której się dziś spotykamy? Kojarzę coś godz. 18 ale nie jestem pewna :)
Ja będę jechała z Pruszcza więc mam nadzieję,że się wyrobię ;) Jak coś będę smsować, do którejś z Was :))

3,5h :)
Kasia, własnie miałam zapytać o to samo. Rozumiem, ze miejsce umówione w sopocie na monciaku pod kosciołem?
Jadwisia, czy Ty musisz mnie za każdym razem rozgryzać?? ja już sobie ułożyłam taki plan - zapraszam Was do siebie, Wy przyjeżdżacie do Pruszcza, a ja Wam nie otwieram drzwi i udaję, że nikogo nie ma wołając: "tu kot! Monika miała pilną sprawę i musiała wyjść, sorry!" dobre co?

:D

Dzieki za namiary, Kolezanki! Zadzwonie do tego p. Krzysztofa :) -
jasne Caes, zarąbiste, tylko zapomniałaś o jednym - nikt by nie przyjechał do Ciebie, choćby zapraszała na piśmie!
;)))

jou, oświadczenie podpisał, ale kumajcie czytałam na forum, że jedna babka zmieniła oświadczenie, zeznała, że pod wpływem stresu podpisała, a teraz chce zmienić - wtedy trzeba iść do sądu! pewnie to się w końcu wygra, ale kosztuje to dużo nerwów i czasu i trzeba najpierw samemu wtedy za naprawę zapłacić i walczyć o zwrot.
wiem, że to czarny scenariusz, ale ja zawsze wolę sobie uświadomić wszystkie czarne scenariusze, żeby mnie nie zaskoczyły potem, hihih, choć liczę, że się nie nie spełnią oczywiście.
a jeszcze drugi czarny scenariusz jest taki, że próbują wmówić, że częściowo ponosisz winę za zdarzenie, bo np. nie było Cię widać dostatecznie, albo co.
no nic, mam nadzieję, że będzie ok...
*choćbyś
aha, no tak umawiałyśmy się o 18ej pod kościółkiem na monciaku
Jadwisia, Ty nie bądź taka mądra, bo Ty to akurat jesteś wykluczona z grona "wszystkich"!
:P

i tak tylko z uprzejmości napiszę... daj spokój z czarnymi scenariuszami, facet na pewno wiedział co robi skoro to była jego wina i wszystko skończy się dobrze i zostanie załatwione sprawnie i szybko :)

no no, dzięki Caes :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry