Widok
pomyślałam sobie właśnie, że moje wypowiedzi w sprawie kuzynki i jej pracy brzmiały tak jakbym była najprawdziwszą zołzą - ta najgorszą z najgorszych, aż mi mi głupio :) ale to dlatego, że jest to sytuacja wyrwana z całego kontekstu, a dziewczyna wyczerpała moją cierpliwość już daaaaawnooooo temu...
u mnie tragedia, szefa 2 dni nie było, to teraz nadrabia zaległości, a ja razem z nim... nie wiem w co ręce włożyć, ale przynajmniej czas szybko mi leci
kuzynka z ciotką przyjeżdżają jutro około południa, jadą do odwiedzić mamę, a po pracy mam do nich wpaść i ją zgarnąć... ot co udało mi się załatwić w tym temacie... jednym słowem DUPA. :(
19.00 jest ok, w razie gdybym miała półgodzinny poślizg to się zesemesujemy :)
kuzynka z ciotką przyjeżdżają jutro około południa, jadą do odwiedzić mamę, a po pracy mam do nich wpaść i ją zgarnąć... ot co udało mi się załatwić w tym temacie... jednym słowem DUPA. :(
19.00 jest ok, w razie gdybym miała półgodzinny poślizg to się zesemesujemy :)
tak jak pisałam w starym wątku nawet nie myślałam o niczym innym niż naprawa w serwisie :)
a dlatego napisałam o blacharzach, bo wczoraj wieczorem jedyny serwis do jakiego się dodzwoniłam podał mi nr tel do autoryzowanego serwisu blacharskiego, ale tu w tym moim jest lepiej, bo biorą auto i jakby co już sami przewożą do blacharni, ja tylko odstawiam i odbieram z serwisu.
a dlatego napisałam o blacharzach, bo wczoraj wieczorem jedyny serwis do jakiego się dodzwoniłam podał mi nr tel do autoryzowanego serwisu blacharskiego, ale tu w tym moim jest lepiej, bo biorą auto i jakby co już sami przewożą do blacharni, ja tylko odstawiam i odbieram z serwisu.
no dobra, już wszystko wiem, zostawię auto tam gdzie kiedyś naprawiali mi tą klimę, mam to blisko domu, termin będę miała po 17.08, więc super, bo na najbliższy czas mamy sporo poplanowane i pan w serwisie również liczy się z koniecznością wymiany drzwi, więc wszystko będzie ok :)
jakby co, to mogę dostać auto zastępcze, ale na jakieś dłuższe wyjazdy wolałabym jeździć swoim jednak ;P
jakby co, to mogę dostać auto zastępcze, ale na jakieś dłuższe wyjazdy wolałabym jeździć swoim jednak ;P