Widok
Wczoraj w autobusie :-)
Jadąc wczoraj autobusem zastanawiałam się czy może jedziesz też tu osoba z którą mam czasami przyjemność porozmawiać na czacie. Ile razy się mijamy nie wiedząc że tu gadamy o wszystkim i o niczym. Nie myślicie też tak czasmi, że może ta laska z dzieciek co siedzi sprzadu to np któraś z nas... Dziwne no nie?
no ja się w sumie nie zastanawiam
bo ja czasmi mam tak że znajomych nie poznaje jakaś taka zamotana jestem ale to u mnie normalne:)
oj czasami ktoś przechodzi i mówi cześć a ja się przez pół dnia zastanawiam skąd ja znam
a tak w sumie część z nas wie jak wyglądamy bo czy po relacji na weselniku czy się spotkały:)
bo ja czasmi mam tak że znajomych nie poznaje jakaś taka zamotana jestem ale to u mnie normalne:)
oj czasami ktoś przechodzi i mówi cześć a ja się przez pół dnia zastanawiam skąd ja znam
a tak w sumie część z nas wie jak wyglądamy bo czy po relacji na weselniku czy się spotkały:)
Powiem tak są pewne osoby tematy rzeczy święte na które pewne osoby nie powinny sie wypowiadać i taką osoba są dla rodzica dzieci i jak ktoś dogaduje matce o jej dzieciach to to już nie jest śmieszne. To samo dotyczy się szacunku do kobiet ja wiem że w XXI wieku faceci maja to gdzieś, ale ja nie i mam pewne wartości, którymi nie pozwole szargać.
Bardzo Wam dziękuje. Nawet sobie nie wyobrażacie jakie to miłe, kiedy to się widzi na ekranie. A ja przez to że pracuje mam ograniczony kontakt z koleżankami a co za tym idzie nie mam się z kim nagadać więc Wy dziewczyny jesteście moje dobre dusze :-). Dziękuje raz jeszcze.
Ps. Prawie jak na TELE KAMERACH :-)))))))))))))
Ps. Prawie jak na TELE KAMERACH :-)))))))))))))
pewnie ze wam opisze moja dzidzie :))) mysle ze juz w poniedzialek bede z mala w domu - jestem optymistka i nie przewiduje komplikacji - a co do czasu na necie, zobaczymy, wszystko zalezy od malej - ale mysle ze jak bedzie spala to spokojnie znajde czas na ploteczki :)
ps, aggga, ja tez dziewczyny znam tylko z "komputera", nigdy sie nie spotkalysmy ;)
ps, aggga, ja tez dziewczyny znam tylko z "komputera", nigdy sie nie spotkalysmy ;)
Powiem ci że ja jak by jechała to wybrałabym ALFA STAR. A Egipt w tym roku jest dośc drogi. Polecam ci Turcje z Gti Travel bo to bardzo dobre biuro i nie maja żadnych kosztów ukrytych. Podam ci linki na stronki to sobie zobaczysz i porównasz, a jak wybierzesz Turcje to polece ci dobry hotel. Jak masz skypa tyo możemy tam sobie pogadać.
www.alfastar.com.pl
www.gtitravel.pl
www.alfastar.com.pl
www.gtitravel.pl
a ja w tym (no juz tamtym) roku bylam na krecie z rainbow tours i musze powiedziec ze bylam z nich bardzo zadowolona - nastepnym razem tez ich wybiore najprawdopodobniej. to co mi zaoferowali na miejscu niczym nie odbiegalo od ofert katalogowych a nawet okazalo sie ladniejsze niz na obrazkach - no i maja fantastycznego pilota w Chani (kreta) - chlopaczek z wrzeszcza swoja droga :))))
wiesz, my nie zaplacilismy duzo, musze powiedziec ze na tle innych biur i podobnych ofert to bylo nawet malo..... a nam zalezalo przede wszystkim na biurze, ktore nie zwinie zagli kiedy bedziemy za granica i nie zostawi nas tam.... no wiec pierwsze co zrobilismy to bylo sprawdzenie co rekomenduje Polska Izba Turystyki
mysle ze temat wytrzymaja, juz nie raz byl poruszany ;)
samopoczucie jak najbardziej OK, tylko czuje sie juz jak spuchniety hipopotam wiec ciesze sie ze cc juz w piatek :) zdecydowalam sie na swissmed z wielu powodow i poki co jestem z ich opieki bardzo zadowolona, zobaczymy co bede mowic jak juz corcia na swiat przjdzie
samopoczucie jak najbardziej OK, tylko czuje sie juz jak spuchniety hipopotam wiec ciesze sie ze cc juz w piatek :) zdecydowalam sie na swissmed z wielu powodow i poki co jestem z ich opieki bardzo zadowolona, zobaczymy co bede mowic jak juz corcia na swiat przjdzie
Ja też się bałam że będę złą mamą ale teraz wiem że jestem najlepsza mamą dla moich dzieci bo jestem ich mamą. Jesteśmy tak za sobą że nawet na noc mam problem aby ich gdzies zostawić. A ty będziesz dobrą mamą bo jedyna jaką będzie miało twoje dziecko.
A co do psów to one czasami gorsze jak dzieci :-). Broją i nigdy nie dorastają, ale właśnie za to je kochamy. A kajuta jest przepiękna.
A co do psów to one czasami gorsze jak dzieci :-). Broją i nigdy nie dorastają, ale właśnie za to je kochamy. A kajuta jest przepiękna.