Widok

Wózek JEDO FYN 4DS- proszę o opinie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jestem zainteresowana zakupem wózka JEDO FYN 4DS czy ktoś z was go posiada, jakie są za i przeciw. Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak, moim zdaniem dość ciężki. mieszkam na podwyższonym parterze i mam problemy z wnoszeniem i znoszeniem. te pompowane koła są cieżkie. ale ogólnie jestem zadowolona :)
Ja wachałam się jeszcze miedzy xlanderem ale zaważyła duża gondola, było to dla mnie ważne, bo chciałabym małą wozić całą zimę w niej, dodatkowo w niej jest też podnoszone oparcie jak mała się zrobi trochę bardziej ciekawska. Plusem też jest duży kosz na zakupy, chociaż ja w nim odkryłam inne zastosowanie :-) siedzi tam mój piesek i mogę go przemycić do sklepów nie zauważonego :-). Wózek zajmuje mniej miejsca w bagażniku gdy się odkręci koła,a założenie ich to chwilka. Jakoś nie odczułam, żeby był strasznie ciężki, ale myślę że jeśli nawet to spacer z cięższym wózkiem szybciej pozwoli stracić zbędny tłuszczyk.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może ktoś miałby jeszcze jakieś refleksje na temat tego wózeczka? Bardzo proszę o opinie i zdjęcia waszych wózeczków.
Nie jest taki ciężki ale za to duży po złożeniu i zajmuje cały bagażnik w naszym dość pojemnym aucie. Trochę mi brakuje, szczególnie w słoneczne dni, możliwości przekładania rączki (Vedi to ma) ale ogólnie jest OK.
ewwa bez skrętnych kólek chyba nie ma? Są tylko takie inne pompowane ze szprychami. Ale wszystkie mają możliwość blokowania z tego co się orientuje, prawda?
Ciężki? Nie wiem jak na żywo ale narazie bardzo mi się podoba, chyba najbardziej. Są o wiele cieższe wózki. Fajnie wyglada na dodanych tutaj zdjeciach, lepiej niż na innych stronkach, przynajmniej widać jaka jest spacerówka. Moze ktoś powie jeszcze czy ten wózek ma jakieś wady? U mnie narazie jest na 1 miejscu. Oglądałam już X- landery,Implasty, Baby design GTX, Baby smile i w każdym coś było co mi nie pasowało. Jedo fyn ma chyba wszystko na miejscu... Ktoś ma jeszcze jakieś opinie?
użytkuję od niecałych 2 miesięcy. poza tym, że jest dość ciężki nie mam zastrzeżeń
polecam i po dwóch tygodniach scacerków wiem że kupiłabym ten wózek jeszcze raz :-)
Taki sam kolorek chce kupić, tylko bez skrętnych kółek :)
Alllle piękny na tych zdjęciach :) właśnie taki kolorek podglądałam:)
No, fajny wózeczek :) Teraz ja czekam na swój...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie mam fotek, ale mam ten wózek i jestem bardzo zadowolona :) Też czekałam długo na dostawę, z tym że mój mały już był trzy tygodnie na swiecie zanim wózek przywieziono i się nieźle wkurzałam a teraz się wożę i wożę :) Fajnie się go prowadzi, tylko do bagażnika auta ciężko go wpakować, bo jest wieelki.
Jak ktoś ma jeszcze fotki tych wózków to zachęcam do dodania, zawsze to inni będą mieli lepszy obraz przy wyborze wózka. :-)
no i jeszcze kilka fotek
image

image

image

fajny !!! ;) no i nareszcie jest!!
a o to mój wózeczek
image
chciałam dodać zdjęcie mojego wózeczka ale coś mi nie wychodzi może ktoś wie jak to zrobić :-) będę wdzięczna za podpowiedź
zaszaleli i wrzucili folie i moskitierę :-) ale najważniejsze że już jest
no to sie ciesze!! ;))
a przyslali cos w ramach przeprosin za taki dlugi okres oczekiwania??
Jest wózek z tej radości sama go rozpakowałam i rozłożyłam w pare minut :-) ale w końcu się doczekałam.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry