Widok

Wózek JEDO FYN 4DS- proszę o opinie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jestem zainteresowana zakupem wózka JEDO FYN 4DS czy ktoś z was go posiada, jakie są za i przeciw. Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z tego co się zdążyłam zorientować, to oczywiście kółka można zablokować w tym wózku. Czy orientujecie się czy można go zobaczyć gdzieś jeszcze na żywo oprócz rumi
Ja kupowałam Fyn 4DS w bobowozkach. Czas oczekiwania przedłużył sie nam do 4,5 tygodnia.

Wózek użytkujemy krótko, bo od 3 tygodni, ale póki co jest OK. Co do twardości - w porównaniu z xlanderem xa jest bardziej miękki i ma amortyzatorki, które dodają trochę miękkości. Bujac sie za bardzo nie buja (ale troche sie da:)) - bo wozki ze skretnymi przednimi kolami raczej tak mają. Aha, minus ktory zauwazylam z mezem - prowadzac wozek kopie się czasami w hamulec. Poczatkowo myslelismy, ze to tylko u meza, bo ma dlugie nogi ;)) ale potem sie okazalo, ze mi tez zdarza sie obkopywac, a do wysokich raczej nie naleze ;) Troche mi przeszkadza spuszczanie hamulca - wydaje mi sie, ze jest glosne, choc akurat nam malucha nie budzi, wiec moze jestem przewrazliwiona. I jeszcze jedna kwestia - opuszczanie budki - niby jest ciche (nie wydaje zadnych dzwiekow), ale spuszcza sie 'skokowo' i mam wrazenie, ze takimi r******i mozna obudzic dziecko - ale moze za malo jeszcze uzywamy wozka i sie wyrobi ;) albo znowu jestem przewrazliwiona ;) Poza tym, poki co, uwag brak ;)
bylam obejrzec tego jumpera i kurde juz sama niewiem...nie ma co ukrywac ale czuc jego wage;/ musze jeszcze raz przymierzyc sie do jedo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
my zamowilismy taki http://www.bobomarket.pl/x_C_I__P_27582946__PZTA_1.html w poniedzialek wiec czekamy jak przyjdzie dam znac (jest taniej niz w bobowozki i wyglada na to ze szybciej) zobaczymy
Nie, nie miałąm takiego wrażenia (ale ja widziałam tylko 3DS w Mama i ja). Zresztą ja nie chcę żeby wózek się za mocno "bujał", wolę żeby był taki "twardszy". To jak z zawieszeniem w samochodzie, tak trochę, jedni wolą miękkie, inni bardziej twarde, sportowe ;)

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
mozna zablokowac. ja wlasnie ogladalam go w bobowozkach..sluchaj a nie wydawal ci sie taki troche twardy ten wozeczek?
Też bym chciała kupić ten wózek i też jestem ciekawa opinii innych - może ktoś z forum już go kupił i użytkuje?
A gdzie planujesz ten wózek zamówić? Ja w Bobowózki pytałam - czas oczekiwania na ten model to min. trzy tygodnie, więc już powinnam go zamówić a nie myśleć o tym tylko :)
Mi podoba się w wersji Freeline 128, generalnie całość mi odpowiada, tylko nie wiem czy przednie skrętne kółka można zablokować czy nie...

ja tez sie nad tym wozkiem zastanawialam i o ile gleboka wersja spoko to juz spacerowka wyglada nieciekawie. jeszcze raz go oblukam ale jak narazie fajniej mi wyglada tako jumper jezeli chodzi o spacerowke choc gondole ma mniejsza

http://www.allegro.pl/item648529432_tako_jumper_x_fotelik_parasolka_gratisy.html

tylko musze go tez oblukac. wagowo i jeden i drugi wozek bez szalu, ale ja i tak w piwnicy bede trzymala wozek wiec dla mnie nie ma to az tak duzego znaczenia.
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1563&
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry