Widok

Wózek JEDO FYN 4DS- proszę o opinie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jestem zainteresowana zakupem wózka JEDO FYN 4DS czy ktoś z was go posiada, jakie są za i przeciw. Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam.
My mamy wózek, freeline nr 186. Rzeczywiście przysłali taki który ma ta wstawke zielonego chociaż na zdjęciu tego nie było. Kupowaliśmy go w bobowózkach. OgOlnie jesteśmy bardzo zadowoleni, szczerze to nie mogę złego słowa powiedzieć. Polecamy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej, zdecydowaliśmy się na zakup tego wózka. Bardzo podoba mi sie kolor Twojego wózka, prezentowanego na zdjęciach. Czy mogłabyś podać jaki to jest numer kolory według numeracji producenta. Niestety nie mogę znaleźć go na stronie Jedo. Jest inny bardzo podobny, ale ma mniej zielonego. Czy dobrze widzę, że Twoja gondolka to freeline? No i pytanie o to jak się ten wózek użytkuje? Pozdrawiam.
W gądoli podnoszenie jest w środku, a w spacerówce na zewnątrz. Jak narazie minusów nie dostrzegam, jedyna usterka jaką miałam to złapałam kapcia :-) Mąż musiał dzwonić do producenta bo instrukcja nie pokazywała jak sie dosta do dętki :-)
jestem na etapie wyboru wózka i póki co ten przoduje. Nie znalazłam jeszcze wózka idealnego - każdemu coś brakuje albo cena powala... Ten wózek w sumie ma wszystko to czego od wózka oczekuję. Zastanawiam sie jedynie nad gondolką i spacerówką - i tu pytanie do osób które ten wózek uzytkują. Gdzie w gondoli i spacerówce znajduje sie regulacja plecków? w środku czy od zewnątrz? jak to wygląda? NApiszcie prosze jeszcze więcej o tym wózku: głównie minusy..
ja dostałam instrukcje od fyna.
A tak z ciekawości - do dziewczyn kupujących wózek w Bobowózkach w Rumi: dostałyście właściwą instrukcję - do Fyna, czy np. do Vedi? bo ja dostałam do Vedi, z tekstem, że w tych instrukcjach jest wszystko to samo, a do Fyna nie mają... Nie miałam już później czasu tam podjechać po właściwą instrukcję, ale jestem ciekawa czy któraś z was też tak dostała ;)

PS. Materiał odpięłam ;) po 4 miechach jeżdżenia z.. hehe ;)
A widzisz, o tym to ja w ogole nie pomyslalam :P Ide zaraz do wozka jeszcze raz ;) hehe
Te felgi są napewno lżejsze od szprych. Ja ich nie wybierałam specjalnie, poprostu w okresie kiedy zamawiałam wózek ponoć to była nowość i teraz takie wysyłają. Ja jestem zadowolona z nich. A jeśli chodzi o ten dodatkowy materiał to ja go wogóle w budce nie zakładałam myślałam, że to jest do spacerówki :-)
A tak z innej beczki, to właśnie dzięki zdjęciom koleżanki odkryłam, że mąż mi źle zamontował budkę ;) I ten kawałek materiału w tyle, miał być W budce, a nie POZA hehe ;) Nie ma to jak facet składa, a baba nie sprawdzi :P Jednak forum jest dobre na wszystko ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Koła są raczej tej samej wielkości.. ja mam ze szprychami i wybrałam je celowo, bo jakoś miałam wrażenie, że w tych drugich ten plastik może popękać czy coś...ale pewnie to tylko takie głupie myślenie ;)
dobre pytanie,też jestem ciekawa które koła są lepsze. Na zdjęciach w internecie te z felgami wydają się mniejsze od tych ze szprychami,zwłaszcza koła z przodu...
nie wyszło mi wrzucenie, więc jeszcze raz próbuję:

image
To zdjęcie mojego, czerwonego.
Jakoś więcej fotek nie znalazłam, więc wklejam chociaż jedną:

iwonka_ika mam do Ciebie pytanie. Na zdjęciach Twojego wózka koła mają takie jakby felgi. Natomiast na zdjęciach sklepu koła mają szprychy. Czy Ty specjalnie wybrałaś takie koła czy po prostu takie przysłali? Jeśli to pierwsze - te z felgami są lepsze?
Wczoraj właśnie orientowałam się ,ale u nas w sklepach dopiero walczą aby mieć współpracę z tą firmą... Mówili że producent ma trochę tyły z produkcją bo to są dobre wózki i teraz jest bardzo dużo chętnych na nie... Pewnie dlatego też tak przedłuża się wysyłka zakupów przez internet.
aaa u nas też jest akpol :) muszę tam zajrzeć może współpracują z Jedo i przywiozą taki wózeczek bo ostatnio mieli 3 na sklepie :///
wczoraj jeszcze był w Akpolu na Jaśkowej Dolnie w Gdańku gdyby ktoś miał ochotę zobaczyć, bo z pojeżdżeniem to troszke tam trudniej
Ja wózek też kupiłam chociaż go nie widziałam na żywo, bo w sklepie były tylko Vedi a ten na zamówienie
jeżeli chodzi o X-landery to największym minusem dla mnie jest ta spacerówka montowana tylko w jedną stronę, a tutaj można w obie. Jestem bardzo ciekawa jak wózeczek wygląda na żywo, niestety u mnie w mieście jest tylko kilka bardzo małych sklepów z wózkami...
jest bardzo zwrotny, lekko się prowadzi. stelaż mieści nam się w bagażniku po odkręceniu kół.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry