Widok
Hej, zdecydowaliśmy się na zakup tego wózka. Bardzo podoba mi sie kolor Twojego wózka, prezentowanego na zdjęciach. Czy mogłabyś podać jaki to jest numer kolory według numeracji producenta. Niestety nie mogę znaleźć go na stronie Jedo. Jest inny bardzo podobny, ale ma mniej zielonego. Czy dobrze widzę, że Twoja gondolka to freeline? No i pytanie o to jak się ten wózek użytkuje? Pozdrawiam.
jestem na etapie wyboru wózka i póki co ten przoduje. Nie znalazłam jeszcze wózka idealnego - każdemu coś brakuje albo cena powala... Ten wózek w sumie ma wszystko to czego od wózka oczekuję. Zastanawiam sie jedynie nad gondolką i spacerówką - i tu pytanie do osób które ten wózek uzytkują. Gdzie w gondoli i spacerówce znajduje sie regulacja plecków? w środku czy od zewnątrz? jak to wygląda? NApiszcie prosze jeszcze więcej o tym wózku: głównie minusy..
A tak z ciekawości - do dziewczyn kupujących wózek w Bobowózkach w Rumi: dostałyście właściwą instrukcję - do Fyna, czy np. do Vedi? bo ja dostałam do Vedi, z tekstem, że w tych instrukcjach jest wszystko to samo, a do Fyna nie mają... Nie miałam już później czasu tam podjechać po właściwą instrukcję, ale jestem ciekawa czy któraś z was też tak dostała ;)
PS. Materiał odpięłam ;) po 4 miechach jeżdżenia z.. hehe ;)
PS. Materiał odpięłam ;) po 4 miechach jeżdżenia z.. hehe ;)
Te felgi są napewno lżejsze od szprych. Ja ich nie wybierałam specjalnie, poprostu w okresie kiedy zamawiałam wózek ponoć to była nowość i teraz takie wysyłają. Ja jestem zadowolona z nich. A jeśli chodzi o ten dodatkowy materiał to ja go wogóle w budce nie zakładałam myślałam, że to jest do spacerówki :-)
Wczoraj właśnie orientowałam się ,ale u nas w sklepach dopiero walczą aby mieć współpracę z tą firmą... Mówili że producent ma trochę tyły z produkcją bo to są dobre wózki i teraz jest bardzo dużo chętnych na nie... Pewnie dlatego też tak przedłuża się wysyłka zakupów przez internet.
aaa u nas też jest akpol :) muszę tam zajrzeć może współpracują z Jedo i przywiozą taki wózeczek bo ostatnio mieli 3 na sklepie :///
aaa u nas też jest akpol :) muszę tam zajrzeć może współpracują z Jedo i przywiozą taki wózeczek bo ostatnio mieli 3 na sklepie :///