Widok
Ciężki? Nie wiem jak na żywo ale narazie bardzo mi się podoba, chyba najbardziej. Są o wiele cieższe wózki. Fajnie wyglada na dodanych tutaj zdjeciach, lepiej niż na innych stronkach, przynajmniej widać jaka jest spacerówka. Moze ktoś powie jeszcze czy ten wózek ma jakieś wady? U mnie narazie jest na 1 miejscu. Oglądałam już X- landery,Implasty, Baby design GTX, Baby smile i w każdym coś było co mi nie pasowało. Jedo fyn ma chyba wszystko na miejscu... Ktoś ma jeszcze jakieś opinie?
Ja wachałam się jeszcze miedzy xlanderem ale zaważyła duża gondola, było to dla mnie ważne, bo chciałabym małą wozić całą zimę w niej, dodatkowo w niej jest też podnoszone oparcie jak mała się zrobi trochę bardziej ciekawska. Plusem też jest duży kosz na zakupy, chociaż ja w nim odkryłam inne zastosowanie :-) siedzi tam mój piesek i mogę go przemycić do sklepów nie zauważonego :-). Wózek zajmuje mniej miejsca w bagażniku gdy się odkręci koła,a założenie ich to chwilka. Jakoś nie odczułam, żeby był strasznie ciężki, ale myślę że jeśli nawet to spacer z cięższym wózkiem szybciej pozwoli stracić zbędny tłuszczyk.
Wczoraj właśnie orientowałam się ,ale u nas w sklepach dopiero walczą aby mieć współpracę z tą firmą... Mówili że producent ma trochę tyły z produkcją bo to są dobre wózki i teraz jest bardzo dużo chętnych na nie... Pewnie dlatego też tak przedłuża się wysyłka zakupów przez internet.
aaa u nas też jest akpol :) muszę tam zajrzeć może współpracują z Jedo i przywiozą taki wózeczek bo ostatnio mieli 3 na sklepie :///
aaa u nas też jest akpol :) muszę tam zajrzeć może współpracują z Jedo i przywiozą taki wózeczek bo ostatnio mieli 3 na sklepie :///