Widok

Wózek JEDO FYN 4DS- proszę o opinie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jestem zainteresowana zakupem wózka JEDO FYN 4DS czy ktoś z was go posiada, jakie są za i przeciw. Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Alllle piękny na tych zdjęciach :) właśnie taki kolorek podglądałam:)
Taki sam kolorek chce kupić, tylko bez skrętnych kółek :)
polecam i po dwóch tygodniach scacerków wiem że kupiłabym ten wózek jeszcze raz :-)
użytkuję od niecałych 2 miesięcy. poza tym, że jest dość ciężki nie mam zastrzeżeń
Ciężki? Nie wiem jak na żywo ale narazie bardzo mi się podoba, chyba najbardziej. Są o wiele cieższe wózki. Fajnie wyglada na dodanych tutaj zdjeciach, lepiej niż na innych stronkach, przynajmniej widać jaka jest spacerówka. Moze ktoś powie jeszcze czy ten wózek ma jakieś wady? U mnie narazie jest na 1 miejscu. Oglądałam już X- landery,Implasty, Baby design GTX, Baby smile i w każdym coś było co mi nie pasowało. Jedo fyn ma chyba wszystko na miejscu... Ktoś ma jeszcze jakieś opinie?
ewwa bez skrętnych kólek chyba nie ma? Są tylko takie inne pompowane ze szprychami. Ale wszystkie mają możliwość blokowania z tego co się orientuje, prawda?
Nie jest taki ciężki ale za to duży po złożeniu i zajmuje cały bagażnik w naszym dość pojemnym aucie. Trochę mi brakuje, szczególnie w słoneczne dni, możliwości przekładania rączki (Vedi to ma) ale ogólnie jest OK.
Może ktoś miałby jeszcze jakieś refleksje na temat tego wózeczka? Bardzo proszę o opinie i zdjęcia waszych wózeczków.
Ja wachałam się jeszcze miedzy xlanderem ale zaważyła duża gondola, było to dla mnie ważne, bo chciałabym małą wozić całą zimę w niej, dodatkowo w niej jest też podnoszone oparcie jak mała się zrobi trochę bardziej ciekawska. Plusem też jest duży kosz na zakupy, chociaż ja w nim odkryłam inne zastosowanie :-) siedzi tam mój piesek i mogę go przemycić do sklepów nie zauważonego :-). Wózek zajmuje mniej miejsca w bagażniku gdy się odkręci koła,a założenie ich to chwilka. Jakoś nie odczułam, żeby był strasznie ciężki, ale myślę że jeśli nawet to spacer z cięższym wózkiem szybciej pozwoli stracić zbędny tłuszczyk.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak, moim zdaniem dość ciężki. mieszkam na podwyższonym parterze i mam problemy z wnoszeniem i znoszeniem. te pompowane koła są cieżkie. ale ogólnie jestem zadowolona :)
jest bardzo zwrotny, lekko się prowadzi. stelaż mieści nam się w bagażniku po odkręceniu kół.
jeżeli chodzi o X-landery to największym minusem dla mnie jest ta spacerówka montowana tylko w jedną stronę, a tutaj można w obie. Jestem bardzo ciekawa jak wózeczek wygląda na żywo, niestety u mnie w mieście jest tylko kilka bardzo małych sklepów z wózkami...
Ja wózek też kupiłam chociaż go nie widziałam na żywo, bo w sklepie były tylko Vedi a ten na zamówienie
wczoraj jeszcze był w Akpolu na Jaśkowej Dolnie w Gdańku gdyby ktoś miał ochotę zobaczyć, bo z pojeżdżeniem to troszke tam trudniej
Wczoraj właśnie orientowałam się ,ale u nas w sklepach dopiero walczą aby mieć współpracę z tą firmą... Mówili że producent ma trochę tyły z produkcją bo to są dobre wózki i teraz jest bardzo dużo chętnych na nie... Pewnie dlatego też tak przedłuża się wysyłka zakupów przez internet.
aaa u nas też jest akpol :) muszę tam zajrzeć może współpracują z Jedo i przywiozą taki wózeczek bo ostatnio mieli 3 na sklepie :///
iwonka_ika mam do Ciebie pytanie. Na zdjęciach Twojego wózka koła mają takie jakby felgi. Natomiast na zdjęciach sklepu koła mają szprychy. Czy Ty specjalnie wybrałaś takie koła czy po prostu takie przysłali? Jeśli to pierwsze - te z felgami są lepsze?
To zdjęcie mojego, czerwonego.
Jakoś więcej fotek nie znalazłam, więc wklejam chociaż jedną:

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wyszło mi wrzucenie, więc jeszcze raz próbuję:

image
dobre pytanie,też jestem ciekawa które koła są lepsze. Na zdjęciach w internecie te z felgami wydają się mniejsze od tych ze szprychami,zwłaszcza koła z przodu...
Koła są raczej tej samej wielkości.. ja mam ze szprychami i wybrałam je celowo, bo jakoś miałam wrażenie, że w tych drugich ten plastik może popękać czy coś...ale pewnie to tylko takie głupie myślenie ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry