Widok
Mam wózeczek tako jumper i przyznam szczerze, że jeżeli miałabym szansę na wymiankę to od razu i bez namysłu!!!!!!
Jest ciężki, źle się go prowadzi, rozpada się(wylatują śrubki i np. przednie koła skręcają w prawo a tylne w lewo-jazda nie możliwa:( )Dodatkowo po 5 miesiącach użytkowania koła zaczęły wydawać dziwne odgłosy, jakby było w nich pełno wody.Ogólna beznadzieja!!!Odradzam!!!
Jest ciężki, źle się go prowadzi, rozpada się(wylatują śrubki i np. przednie koła skręcają w prawo a tylne w lewo-jazda nie możliwa:( )Dodatkowo po 5 miesiącach użytkowania koła zaczęły wydawać dziwne odgłosy, jakby było w nich pełno wody.Ogólna beznadzieja!!!Odradzam!!!
ja nadal czekam na moj wozek z bobomarket!!!
podaja iz przesylka to 1-5 dni a tu juz 19 dni mija i nic!!
na telefony nasze (bo sami chociaz obiecuja nie oddzwaniaja) totalna zlewka!!po dzisiejszym tel. kolejna osoba obiecuje ze pewnie na poczatku przyszlego tygodnia (slyszymy to juz nie 1 raz).zobaczymy...
ale niesmak do sklepu www.bobomarket.pl rosnie z dnia na dzien..;(
podaja iz przesylka to 1-5 dni a tu juz 19 dni mija i nic!!
na telefony nasze (bo sami chociaz obiecuja nie oddzwaniaja) totalna zlewka!!po dzisiejszym tel. kolejna osoba obiecuje ze pewnie na poczatku przyszlego tygodnia (slyszymy to juz nie 1 raz).zobaczymy...
ale niesmak do sklepu www.bobomarket.pl rosnie z dnia na dzien..;(
tylko denerwjue mnie fakt ze wg nich nie ma zadnego problemu rownie dobrze mogli by wpisac ze dostawa w 24h!! rozumiem gdyby sie ktos z nami kontaktowal powiedzial ze jest jakis problem a tu nic!! a tasze telefony sa traktowane jako "upierdliwy klijent coo sie czepia". mam nadzieje ze przyjdzie zanim urodze, bo mamy tam zamowione tez lozeczko!!
hura!!!!!
mamy nasz wozek i lozeczko (przyjechaly w poniedzialek)czyli po 22 dniach od zamowienia i telefonicznym upominaniu.a nie tak jak pisza w bobomarkecie 1-5dni.
ale jest!!! ;) mimo iz wczesniej mowili ze z ceny nie zejda za dlugi czas oczekiwania i gratisow nie dadza, zostaly wrzucone do przesylki gratisy typu: folia przeciwdeszczowa, podkladka na stol, miseczka, dzieciece zaluzje do samochodu, i zabaweczka little people(2 ludki +dvd)
mamy nasz wozek i lozeczko (przyjechaly w poniedzialek)czyli po 22 dniach od zamowienia i telefonicznym upominaniu.a nie tak jak pisza w bobomarkecie 1-5dni.
ale jest!!! ;) mimo iz wczesniej mowili ze z ceny nie zejda za dlugi czas oczekiwania i gratisow nie dadza, zostaly wrzucone do przesylki gratisy typu: folia przeciwdeszczowa, podkladka na stol, miseczka, dzieciece zaluzje do samochodu, i zabaweczka little people(2 ludki +dvd)
Witam, właśnie jestem na etapie zamawiania wózka jedo fyn 4DS, proszę mamusie, które już je odebrały o opinię jak się sprawują i czy może ma ktoś w kolorze czarnym (?) Bardzo mi się ten kolor (175) podoba ale boję się, że nie jest to kolor dla dziecka. Najgorsze jest to, że nawet w sklepie nie ma tego koloru a na obrazku z pewnościa inaczej wyglada niż w rzeczywistości.