Widok

Wózek JEDO FYN 4DS- proszę o opinie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jestem zainteresowana zakupem wózka JEDO FYN 4DS czy ktoś z was go posiada, jakie są za i przeciw. Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam wózeczek tako jumper i przyznam szczerze, że jeżeli miałabym szansę na wymiankę to od razu i bez namysłu!!!!!!
Jest ciężki, źle się go prowadzi, rozpada się(wylatują śrubki i np. przednie koła skręcają w prawo a tylne w lewo-jazda nie możliwa:( )Dodatkowo po 5 miesiącach użytkowania koła zaczęły wydawać dziwne odgłosy, jakby było w nich pełno wody.Ogólna beznadzieja!!!Odradzam!!!
Po długim oglądaniu i przyglądaniu się FYN 4DS i X-landerowi XA to były moje dwa typy, wybrałam JEDO, mam nadzieję że miał jak dla mnie więcej za niż przeciw. Okaże się jak będziemy nim jeździć. Troszkę długi czas oczekiwania 3-4 tygodnie ale będzie akurat na czas.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja nadal czekam na moj wozek z bobomarket!!!
podaja iz przesylka to 1-5 dni a tu juz 19 dni mija i nic!!
na telefony nasze (bo sami chociaz obiecuja nie oddzwaniaja) totalna zlewka!!po dzisiejszym tel. kolejna osoba obiecuje ze pewnie na poczatku przyszlego tygodnia (slyszymy to juz nie 1 raz).zobaczymy...
ale niesmak do sklepu www.bobomarket.pl rosnie z dnia na dzien..;(
ciekawe jak będzie w bobowózkach tam gdzie ja zamowiłam, słyszałam że też lubią przeciągać terminy
tylko denerwjue mnie fakt ze wg nich nie ma zadnego problemu rownie dobrze mogli by wpisac ze dostawa w 24h!! rozumiem gdyby sie ktos z nami kontaktowal powiedzial ze jest jakis problem a tu nic!! a tasze telefony sa traktowane jako "upierdliwy klijent coo sie czepia". mam nadzieje ze przyjdzie zanim urodze, bo mamy tam zamowione tez lozeczko!!
my zamówiliśmy w dino.sklep.pl i czekamy już 3 tygodnie :( mam nadzieję, że zdąży dojść do czasu pojawienia się dzidzi. chociaż w tym momencie bardziej zalezy mi na foteliku, który ma przyjść razem z wózkiem...
ciekawe dlaczego na te wózki są tak długie okresy oczekiwania?
wlasnie i dlaczego perfidnie klamia na stronach o czasie oczekiwania no bo jest roznica 1-5 dni a przeszlo 3 tygodnie!!!
aaa i po rozmowie w bobomarket okazalo sie ze nie mozemy liczyc na zaden upust czy tez gratis w ramach tak dlugiego czasu oczekiwania!!
ja podejrzewam, że my zamawiamy w sklepie d( stacjonarnym bądz inernetowym) a sklepy zamawiają u producenta. Producent produkuje pod konkretne zamówienia i dlatego tyle to trwa. dTo w przypadku wózków polskich, a te zagraniczne pewnie są ściągane analogicznie z zagranicy.
hura!!!!!
mamy nasz wozek i lozeczko (przyjechaly w poniedzialek)czyli po 22 dniach od zamowienia i telefonicznym upominaniu.a nie tak jak pisza w bobomarkecie 1-5dni.
ale jest!!! ;) mimo iz wczesniej mowili ze z ceny nie zejda za dlugi czas oczekiwania i gratisow nie dadza, zostaly wrzucone do przesylki gratisy typu: folia przeciwdeszczowa, podkladka na stol, miseczka, dzieciece zaluzje do samochodu, i zabaweczka little people(2 ludki +dvd)
szczęściara ;) my cały czas czekamy, podobno w tym tyg ma być... jakoś czarno to widzę. no ale nic innego nie pozostaje jak cierpliwie czekać :)
A jak pierwsze wrażenia z oględzin :-) wózka ???
wszystko pasuje!!;) bardzo fajny myslalam ze bedzie ciezki (pisza ze wazy te 14-15 kg) ale jest ok. fajnie sie prowadzi. ciesze sie ze juz jest ;)
dziewczyny ja miałam już upatrzony wózek Roan Marita ale chciałabym obejżeć na żywo wózek - 3w1! Wózek głęboko-spacerowy Bartatina Classic na wahaczach + fotelik Berbero 2009, Jedo, czy wiecie może gdzie mogę go zobaczyć na żywo?
w mama i ja na grunwaldzkiej
dzięki za szybka odpowiedz
w rumi tez (adres masz na stronie bobowozki.pl)
Niestety dziś mija 6 tygodni od zamówienia wózka w bobowózkach a wózka nadal nie ma :-( Tylko ciągle ściemniają że czekają na dostawę :-( zaczynam się martwić czy będę miała czym przywieść mała ze szpitala bo wózek miał być z fotelikiem :-(
Witam, właśnie jestem na etapie zamawiania wózka jedo fyn 4DS, proszę mamusie, które już je odebrały o opinię jak się sprawują i czy może ma ktoś w kolorze czarnym (?) Bardzo mi się ten kolor (175) podoba ale boję się, że nie jest to kolor dla dziecka. Najgorsze jest to, że nawet w sklepie nie ma tego koloru a na obrazku z pewnościa inaczej wyglada niż w rzeczywistości.
iwonka_ika i jak z twoim wozkiem?? przyszedl juz?? a zamawialas ze stronki czy w tym sklepie w rumi??
a swoja droga to szczyt wszystkiego!!!tyle czasu!!!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry