Widok

Wrześniowe żony 2008 - 10

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
na to wychodzi, że to ja jestem pierwsza :D
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no to teraz ja wpadne :) jako wrzesniowka 09
image
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

image
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

image
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

kurde, no.. nowy wątek zakładam, bo tu już nie mogę ;)
przewijanie mnie dobija ;)
mam wlasnie glupia przerwe obiadowa, a ze ja tez jestem na etapie odchudzania to cierpie okrutnie.
zjadlam sobie salate z kukurydza i tunczykiem we wlasnym sosie. z octem balsamicznym
a chce mi sie zjesc mojego ulubionego zoltego sera, im tlustszy tym lepszy :)
i ciastek z czekolada.
ale wczoraj nie zmiescilam sie w moje ulubione dzinsy i choc wagowo jestem mniej wiecej stale od 2 lat tyle samo to nie wiem dlaczego sie w nie nie mieszcze.
cwiczyc tez zaczelam, z nudow zamist jedzenia.
maz mi kibicuje i wkurza mni eokrutnie bo on chudy i chocby nie wiel ile zjadl to i tak nie utyje, ja raz zjem normalna kolacje to mnie pytaja kiedy rozwiazanie...
z kremow do gebusi to ja wogole juz nie wiem co mam robic w moim wieku powinnam na zmarszczki kupowac a tymczasem ciagle jade na przeciwtradzikowych.
dotad zwalalm wszystko na hormony, pare lat temu przestalam brac pigulki i sie zaczelo.
ale dojrzewam do pryatnej wizyty u dermatologa (moje syfy tez;)
dla tych z problemami -odkrylam fajny krem, kiedys mialam probki ale dopiero teraz moge sobie na niego pozwolic - vichy normaderm. zielony i powiem ze calkiem niezle dziala. ale nie doskonale.

ide pic obrzydliwa zielona herbate. trzymajcie kciuki bo jak nie zgubie do wielkanocy 2 kilo to bedzie lament placz i zgrzytanie zebow.
no i chcialam schudnac przed ciaza ;)
a mi głowa pęka od cyferek, mam już dość - myślałam, że komuś po socjologii nie dadzą takich skomplikowanych wyliczeń :]
jeszcze mam urlop od jutra do wtorku, więc przyjdę do pracy w sobotę :] co za bezsens- ale sama to zaproponowałam, inaczej się nie wyrobimy z wnioskiem :(
no wlasnie nie wszystkie produkty trafiaja na polski rynek, a czasem jak sa za granica i u nas to te "ichnie" sa lepszej jakosci:/

np na polskim rynku jest olay a na niemiecki jest olaz - i te niemieckie jakos sie tak roznia jakoscia, nie wiem czemu :)
z Kamila kiedyś dostałam krem do twarzy przywieziony z zagranicy i był świetny, ale w Polsce nigdy nie widziałam :(
z oriflamem nie mam stycznosci za bardzo, moze sprobuje ten blotny z avonu bo cos kojarze ze kolezanka raz miala i chyba ladnie rkemowal, taka szara tuba bodajze:)

ajeczka dla mnie musi byc wlasnie taki mokry, czyli ten kamil odpada ale tak ogolnie to uwazam ze kamile sa calkiem calkiem ;)
co do kremów naręcznych to nie znoszę takowych, jedyny który mnie nie denerwuje to ten:
image
szybko sie wchlania i jest taki jakby suchy.
fakt ten z błota avonu śmierdzi niepomiernie :)
kiedyś mieli fajny chyba z mleczem, pachniał trawą :)

teraz odkryłam w oriflame krem do rąk z olejkiem ze słodkich migdałów, fajnie nawilża, dobrze się wchłania - jestem zadowolona
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

hmmm mój mąż bardzo lubi garniera czerwony i z avonu z serii spa z błotem- śmierdzi, ale działa super ;) a teraz używam zwykłego z a vonu glicerynowego i mi się podoba ;) ale też często myje ręce i nie raz nie zdąży się wchłonąć i już go zmywam ;)

miałam kiedyś taki super krem do rąk z ireny eris z body art, co dostałam od męża zestaw w prezencie, ale sam krem kosztuje z 60zł :/
moja buzia etz sie szybko przwyczaja niestety :/

a wiecie co, jeszcze nie znalazlam idealnego kremu do rak :) ktory by pieknie pachnial, aldnie sie whlanial i nawilzal...

ja mam maie suchych rak, po myciu naczyn albo rpzed snem musze nakremwoac bo wychodze z siebie normalnie:)
ale jeszcze nigdy nie trafilam na super krem :(
Holibka, wątek mi się rozjeżdża... może by nowy?

Co do kremów to ogólnie polecam Perfektę, chyba dax cosmetics. Niestety zaczęli się reklamować w TV co pewnie podniesie ceny kremów. A są na prawdę świetne, rewelacyjny mają peeling i żeby było ciekawiej sporo produktów mają w saszetkach, że można sobie spróbować, ja kupuję ten:
image
Tego H nie miałam, używałam A.I. punktowego i jakiegoś jeszcze. A ten za 12 zł, to bardzo go lubię, fajnie nawilża. To jest firma Mincer Pharma a krem z serii Young Medica. Polska firma a fajny kremik. Ale jak miałam przesuszoną cerę po maściach itd to zawsze ratował mnie krem z avonu- nawilżająco- rozświetlający- po prostu go uwielbiam :) ale teraz mam przerwę, żeby się buźka nie przyzwyczajała, bo przestanie reagować ;)
Mysiorka to wlasnie z tej serii - ten z H :)

powiedz jaki to krem za 12 zeta, ale ten moj za prawie 60 tez musze zuzyc ;))dostalam do niego probke zelu do mycia buzi z tej samej serri, jakis nowy do cery tradzikowej i wrazliwej - bo taka mi sie cos ostatnio zrobila:/

i kupilam sobie blyszczyk ziaji za 7 zeta i jest boski!!lilia porzeczka i jagoda mniam mniam :D

Nikita ja tez mam postanowienie ze sie odchudzam ale jakos dupa z tego wychodzi ze tak powiem ;)

chociaz i tak automatycznie mniej jem odkad meza nie ma i ponoc schudlam, chociaz mi sie wydaje ze nie bardzo ;)
i dzis mamy 1/2 rocznice...
ale sie rozpisałam :)
hej dziewczyny!
Mysiorka ten jasniejszy kolor chyba fajniejszy :) ale rozumiem chec zmiany :)
wy dopiero przed wizytami u fryzjera a ja juz po :)
sciełam sporo włosy, to co zostalo mocno wycieniowałam i znow mam grzywkę :) co prawda taka na boczek ale to zawsze grzywka, o dziwo nawet mojemu męzowi sie podobało a on nienawidzi moich grzywek tzn. nienawidził kazdej poprzednieji... niestety nie usłyszałam ze zakochał sie we mnie ponownie... tylko ze fajnie wygladam :) zawsze to komplement :)

Salambo fajnie ze u Ciebie wszyscy sie cieszą:) dobrze ze poszliscie na to USG... ja tez bym poszła bo pewnie nie wytrzymala bym do wizyty...

Mysiorka co to za krem za 12 zł?

a pozatym dziewczyny od niedzieli sie odchudzam... i to tak naprawde... i ciagle jestem glodna, ale dam rade, załozyłam ze wytrzymam miesiac... DAM RADE! musze to sobie powtarzac zeby nie rzucic sie na lodówke...

o porannej zamieci to nawet nie bede wspominac... moze tylko tyle ze szłam do pracy na piechote... szkoda gadac... coz mamy przeciez wiosne :)
a jaki krem? bo kilka już przetestowałam z serii efaclar ;) a teraz jestem na etapie lepszej cery i używam świetny krem, który kupuję u kosmetyczki za 12 zeta :D

zapomniałam puścić prania dziś i chyba bez gaci jutro pójdę :P tylko sałatkę muszę zrobić, bo się kurczak zmarnuje z wczoraj... ale mięsa nie chce mi się dziś mrozić.... o kurka.... przecież skończyły mi się woreczki do mrożenia :(
do góry