Widok

Wypłaty 500+ część 3.

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Proponuje kolejny wątek, ponieważ część 2 bardzo rozwinięta.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Joanna...zapewne dostaniesz do 27 lipca wszystko:-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jaki lipiec ludzie ??!!!! Ja 2ego kwietnia skladalam i nawet grosza nie zobaczylam na oczy...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
i ja czekam na lipcowy przelew....Sopot.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
i jak ktoś dziś już dostał za lipiec?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wniosek złożony 13 kwietnia w urzędzie na Wilanowkiej. W moim przypadku minęły urzędowe 3 miesiące ale nadal czekałam i 20 lipca została wystawiona decyzja że przyznają mi świadczenie a 21 lipca przelew za 3 miesiące. Gdańsk
Pieniądze dostaję od 10 czerwca decyzji brak. Gdańsk
Gdańsk, wniosek złożony poprzez mbank na drugie dziecko, 5 czerwca, decyzja przyszła wczoraj z datą 25.06. pieniadze maja byc 25-30 lipca
Dzieki
Nic nei donosiłam pisali, że wszystko jest ok, w trakcie weryfikacji i jakby co bedą dzwonić pisać..
A jakieś dokumenty? Donosilas cos? Bo wtedy liczą od poprawnie wypełnionego wniosku
Czy jest ktoś z kwietnia co nie dostał pieniędzy? Mi już minęło 3 miesiące i cisza..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Od 25 do ostatniego każdego miesiąca mają być przelewy
Ja też w końcu dostałam decyzję bo pieniądze wpływają na konto od czerwca. W delegacji jest napisane, że wypłaty będą po 25 każdego m-ca.
Ja natomiast dostalam kase a decyzji nie dostalam Gdansk
Do Moniki do ktorego napisali w decyzji kiedy beda przelewac kase ?
Z weryfikacja dochodu? Ja donosilam dokumenty trzy tygodnie temu i cisza a skladalam 12. W odpowiedzi na maila standardowo kopiuj- wklej..
Dostałam decyzję przed wczoraj a pieniędzy brak. Pisałam do nich meila I pieniądze miały być w środę a tu nic .Gdańsk
Noooo..... wiesz jak do tej pory żyło się z 3-ka dzieci za 800 zł. ... bo były alimentów nie płaci, zasiłki mi się nie należą. ... to wybacz każdy dzień jest ważny :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
Tutaj są osoby które z kwietnia nie dostały ani decyzji ani pieniędzy i "żyją" są też osoby którym minęły urzędowe 3 miesiące .... i musza czekać na podpis osoby decyzyjnej, na wezwanie, na maila, na telefon i też cierpliwie czekają bo nie mają wyjścia. Te osoby zrobiły wszystko (dzwoniły, jeździły i uzupełniamy dokumenty ) ale czasu nie przyspiesza bo urząd ma czas nawet jak minie określony termin. Współczuje wszystkim czekania i nerwów z uzupełnianiem dokumentów, czasem absurdalnych wezwań ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do niedawna jeszcze nie było i dawaliśmy sobie rade, więc bez przesady z tym "dopiero"
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dopiero :(

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry