Widok

Wypłaty 500+ część 3.

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Proponuje kolejny wątek, ponieważ część 2 bardzo rozwinięta.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Za lipiec powinno przyjsc przed koncem miesiaca
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Osobiście składałas? Na ile dzieci ?
Kiedy płacą za lipiec ?
Napisalam dzis maila dosc niestety malo uprzejmego ale co mialam zrobic jak mi rece opadaja ! Dowiedzialam sie ze jest decyzja i czeka na podpis..pewie troche jeszcze poczekam na decyzje ale przynajmniej wiem ze to juz koniec bieganiny.nie wiem czy poszlabym tam 4 raz !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja dzis dostalam przelew za 3 miechy skladalam 10 maja Gdansk
jezu to moze napisz maila do nich albo zadzwon albo przejdz sie to bedziesz wiedziala cos wiecej.........
22ego czerwca otrzymalam to pismo :)
Ja to w ogole zaczynam watpic ze dostane cokolwiek
Wyglada to tak jakby celowo opozniali wydawanie decyzji...zlozylam wniosek 7ego kwietnia a dopiero 22ego otrzymalam pismo ze mam doniesc jakies dokumenty.jakby tego bylo malo proszone mnie o kolejne jeszcze 2 razy.w ubiegly czwartek donioslam ostatni mam nadzieje ale nadal nie wiem co sie dzieje i na jakim etapie jestoj wniosek.czy znowu nie beda chcieli czegos ode mnie? Np rozmiaru buta albo wykonania badan genetycznych , zy oby napewno dziecko jest moje ?? Smiechu wart ten program..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kto dzis dostal kase lub info w sprawie wniosku Gdansk
GDYNIA
Ci co składali wnioski w kwietniu i jeszcze nie otrzymali świadczenia, to dostaną do końca miesiąca. Decyzje już są bo mają 3 miesiące na decyzję. Info z urzedu
Ja skladalam chyba 7kwietnia. Kase dostalam 15czerwca za 2msc i pozniej 24 chyba czerwca razem z rodzinnym. Skladalam na dwoje dzieci. Osobiscie we wtzrszczu za manchatanem:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja napisałam do nich meila i pieniądze mają wpłynąć niby do środy a składałam 9 maja osobiście w gdańsku
Mój wniosek rownież czeka na podpis osoby decyzyjnej. 13 lipca minął 3 miesiąc od złożenia wniosku i cisza. Gdańsk
Wniosek czeka na podpis osoby decyzyjnej takiego emaila dzis dostalam
Wniosek zlozony ponad dwa miesiace temu na drugie dziecko Gdansk jestem ciekawa ile teraz poczekam😜 komedia
a ja składałam 20.06 (wbk), kasę dostałam wczoraj, bardzo szybko (drugie dziecko, tczew)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeszcze z kwietnia nie wszyscy dostali..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja 11 i taka sama odpowiedz dostaje
Ja juz nie wiem jak oni to rozpatruja ja 4 maja zlozylam wniosek i na emaila napisali ze moj wniosek czeka na weryfikacje , a ztego co tu piszecie to juz niektorzy dostali pieniadze z maja Gdansk
Ja składałam 9 maja osobiście wysłałam meila niby decyzję wysłali a pieniędzy brak
Też składałam 13 kwietnia i cisza :-( . Udało mi się dodzwonić , ale nic się nie dowiedziałam, mają sprawdzić i jutro oddzwonić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry