Widok
~Ola daj im spokój, zasypujesz pytaniami. :)
Teraz widzisz ile mają pracy. Nie dziwie się iż robią kopiuj wklej. Uważam również że status był sprawdzony przez obydwóch pracowników tylko w innej formie odpowiedź, po prostu cierpliwości.
No chyba że jest po terminie to lepiej zjawić się tam osobiście :P
Teraz widzisz ile mają pracy. Nie dziwie się iż robią kopiuj wklej. Uważam również że status był sprawdzony przez obydwóch pracowników tylko w innej formie odpowiedź, po prostu cierpliwości.
No chyba że jest po terminie to lepiej zjawić się tam osobiście :P
Dziewczyny na emaila w Gdansku odpisuja dwie osoby facet Pan Sebastian pisze ze moj wniosek oczekuje na weryfikacje kilka razy to samo... druga osoba ktora odpisuje na emaila to kobieta Pani Barbara ktora chyba bardziej pochyla sie nad wnioskiem , bo odpisuje ze moj wniosek jest w trakcie weryfikacji co mam o tym myslec nie hmmm aaa dodzwonic sie tam graniczy z cudem
Witam wszystkich. Składałam wniosek 13 kwietnia i nadal nie mam ani decyzji ani kasy. Dzwonilam i 'zapewniano mnie' że Mój wniosek jest poprawny i mam czekać. Byłam też w urzędzie i tam usłyszałam że mój wniosek jest w trakcie realizacji. Dziewczyny mam pytanie ?? co zrobić jesli minie te urzędowe 3 miesiące ?? Od nas się wymaga terminów a urzędy są bezterminowe ?? Czy są tutaj osoby które składały w kwietniu i nadal nie dostały pieniędzy ?? Jestem z Gdańska :)