Widok

Wypłaty 500+ część 3.

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Proponuje kolejny wątek, ponieważ część 2 bardzo rozwinięta.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
~Ola daj im spokój, zasypujesz pytaniami. :)
Teraz widzisz ile mają pracy. Nie dziwie się iż robią kopiuj wklej. Uważam również że status był sprawdzony przez obydwóch pracowników tylko w innej formie odpowiedź, po prostu cierpliwości.
No chyba że jest po terminie to lepiej zjawić się tam osobiście :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja w Zukowie skladalam osobiscie i zadnego potwierdzenia nie dostalam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny na emaila w Gdansku odpisuja dwie osoby facet Pan Sebastian pisze ze moj wniosek oczekuje na weryfikacje kilka razy to samo... druga osoba ktora odpisuje na emaila to kobieta Pani Barbara ktora chyba bardziej pochyla sie nad wnioskiem , bo odpisuje ze moj wniosek jest w trakcie weryfikacji co mam o tym myslec nie hmmm aaa dodzwonic sie tam graniczy z cudem
ja składając w mopsie w Pruszczu Gd. nie dostałam żadnego potwierdzenia.
Ja również składałam 13 kwietnia i nie ma ani decyzji ani pieniędzy. Gdańsk
Witam wszystkich. Składałam wniosek 13 kwietnia i nadal nie mam ani decyzji ani kasy. Dzwonilam i 'zapewniano mnie' że Mój wniosek jest poprawny i mam czekać. Byłam też w urzędzie i tam usłyszałam że mój wniosek jest w trakcie realizacji. Dziewczyny mam pytanie ?? co zrobić jesli minie te urzędowe 3 miesiące ?? Od nas się wymaga terminów a urzędy są bezterminowe ?? Czy są tutaj osoby które składały w kwietniu i nadal nie dostały pieniędzy ?? Jestem z Gdańska :)
U mnie minelo 2 miesiace wysylalam przez poczte. Pobieram swiadczenia rodzinne mimo tego ani kasy ani decyzji Gdansk
Tak. Jak skladalas osobiście to dostawalo się potwierdzenie z datą wpływu wniosku.
Tak, w Gdańsku dostałam kartkę z pieczątka i podpisem ,ze wniosek przyjęto
osoby składające wnioski osobiście, czy dostałyście jakieś potwierdzenie złożenia tego wniosku? z potwierdzoną datą?
skladalam 12 kwietnia w mopsie w Pruszczu Gdanskim. Do tej pory echo. Ani przelewu ani decyzji. Jedno dziecko.
Czy komuś przekroczyło 3 miesiące od złożenia wniosku? Mi w środę mija 3 miesiące i cisza. Gdańsk
To super, bo dokumenty donosiłam jakoś w połowie czerwca, ponieważ wtedy wezwali mnie w tym celu. Fajną furtkę sobie robią - to maja jeszcze 3 msc na przelew. Ehh szkoda słów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jesli macie wspólne dziecko to według programu 500+ jesteście rodzina,więc liczysz dochód swój i partnera i dzielisz na 3
Nie,to nasze wspólne dziecko,żadne alimenty.razem mieszkańcy,wychowujemy tylko ze bez slubu
chocolada weź się w garść! Dasz radę , trzeba ci dobrego planu, dziecko to motywacja! nie ma co się użalać.
Czy ktosz kto skaldal w maju wniosek dostal juz pieniadze albo decyzje Gdansk
Jeśli alimenty są zasądzone to musi przedstawić dokumenty sądowe, jesli ustalili między sobą to w druku o dochodach widnieje miejsce gdzie podajesz czy i ile dostajesz ( oczywiście kwestia uczciwości czy ktoś napisze prawdę)
Alimnety mogą być dobrowolne, liczą się twoje dochody na dwie osoby.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeśli to Twój syn z poprzedniego związku to tak, jeśli to Wasz wspólny syn to obydwoje przedstawiacie dochód. Oczywiście dochód dzielisz na 2 jeśli to tylko Twój syn, z tym,że potrzebne będą papiery odnośnie alimentów.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (40 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (44 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...

Synek rozbił głowę i dziwnie mruga oczami-kto zna dobrego okuliste?;/ (30 odpowiedzi)

W czwartek mój 3letni synek spadł z krzesła i rozbił główkę trzeba było szyc ale poza tym nic mu...

do góry