Widok

Zakupy w Biedronce?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy robicie?
Czy myslicie że prawdą jest że są to rzeczy "drugiego gatunku" dlatego są tansze?
Kurcze dziś zaszłam i patrze, że są obiadki z gerbera za 3,98 zl to o złotówke taniej niz w moim osiedlowym sklepie :)
Robie czesto tam zakupy ale dla siebie nie dla małego. Ale różnice w cenie sa ogromne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja również robię tam zakupy od czasu do czasu, kupuje różne produkty oprócz mięsa i wędlin choś mają dość smaczny taki Pasztet Babuni, częściej robię zakupy w Lidlu - tam mam sprawdzone dżemy/powidła, słodycze, wędliny i wiele innych
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
sa drugiego gatunku bo skad ta niska cena. wystarczy kupic np. plyn do naczyn nie pamietam jak sie naywa, i ten sam kupic w innym sklepie. ronica ogromna, nie wspomne ju o jedeniu. dla dziecka do jedzenia w zyciu bym tam nic nie kupila.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
jogurty to akurat ogolnie są lipne.bylo mnostwo reportazy na temat jogurtów ogólnie i poodbno we wszystkich np owocowych jest tyle owoców co nic,także...

akurat jogurty kupuję,ale tylko dla siebie.dla dziecka nie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A jednak to są rzeczy "drugiego gatunku" no może inaczej większość rzeczy odbiega jakościowo od tych "normalnych"
Mój brat pracuje w firmie, która produkuje m.in dla biedronki pewne produkty i twierdzi, że te biedronkowe to jakieś 50% tego co ich normalny produkt sprzedawany w innych miejscach niż biedronka czy inne sieciówki - sama się na jogurtach przekonałam ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
biedronka to moj najwazniejszy sklep.jestem w nim na zakupach co drugi dzien,maksymalnie co trzeci.
uwazam za bzdurę,ze towar jest tam jakiegos gorszego gatunku.
jedynie mięsa i wędlin tam nie kupuję.
Natomiast dla dziecka kupuje glownie:chusteczki nawilżane DADA jedyne jakie uzywam.
bebiko,wczesniej herbatki bobovita,obiadki,deserki(nie sądze,ze te rzeczy dla dziecka są gorsze niz TE SAME np w auchan).
kupilam tez kilka razy np body i jestem zadowolona.nie rozciągnely sie,nie zmechaciły.wyglądają ok.
htp://biedronka.pl
Ja robię tam zakupy duże raz w tygodniu dla całej rodzinki :) i naprawdę jest taniej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry