Widok

Zakupy w Biedronce?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy robicie?
Czy myslicie że prawdą jest że są to rzeczy "drugiego gatunku" dlatego są tansze?
Kurcze dziś zaszłam i patrze, że są obiadki z gerbera za 3,98 zl to o złotówke taniej niz w moim osiedlowym sklepie :)
Robie czesto tam zakupy ale dla siebie nie dla małego. Ale różnice w cenie sa ogromne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dejwi
2010-03-04 16:54:31
papier melodia tez kupowalismy - ale draznilo mnie ze 1na zgrzewka idzie na tydzien i dlatego wszedzie byly zgrzewki papaieru na zapas

wkurzylam sie i przeliczylam ze papier kupiony w realu taki w pieski wychodzi taniej i mniej miejsca zajmuje bo 1 rolka wystarcza nam prawie na tydzien (a nie 2 dni w przypadku melodii)

pozatym odkąd kumpela zaciągneła mnie do biedry na zakupy to tylko tam już łaże :)

jak sie mąż dowiedział to się skrzywił a teraz sam tam jezdzi na zakupy :) jak sie przekonał :)
A zakupy w Carrefourze lubicie robić? Ja jestem tam raz w tygodniu, mają bardzo duży wybór produktów marki własnej w dobrych cenach.

Wiemy, jest twój wpis niżej sprzed 3 miesięcy.

A jakie dodatkowe rabaty masz na myśli? Szczerze mówiąc, to pierwszy raz słyszę, że Carrefour ma aplikację.

Mają aplikację już spory czas, ale jakoś szału na tym nie zauważyłam.

Miśka
2021-06-29 09:20:51
Mają aplikację już spory czas, ale jakoś szału na tym nie zauważyłam.
Czemu nie zauważyłaś? Mi się wczoraj z aplikacją udało dorwać kilka rzeczy w Carrefourze taniej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bo ty nie masz nic wspólnego z zakupami, tylko pchasz reklamę. Wrzuciłaś wiele wpisów, zawsze inaczej się podpisujesz, ale po IP widać, że to ciągle ta sama osoba pisze. Zniechęcasz i obrzydzasz samą myśl o aplikacji carefoura.

W weekendy jest o 10% taniej za zakupy z aplikacją.

Lubię Biedronkę, bo można tam znaleźć fajne produkty różnych marek w niższych cenach. Ostatnio widziałam, że jest u nich dostępna seria z Eveline - kosmetyki Beauty Elixir.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry