Widok
Zlobek Kasztanek Piastowska-pytanie
Moja córka od wrzesnia idzie do zlobka na Piastowskiej. Mam pytanie do mam, ktorych dzieci chodza/dostaly sie do w/w zlobka:
-jakiej wielkosci powinna byc ta poszewka sluzaca za przescieradelko??
-czy ktoras z mam dysponuje moze lista rzeczy jakie nalezy dostarczyc do zlobka (niestety swoja liste zgubilam;/) za odpowiedzi bede baaardzo wdzieczna:)
A moze ktoras mama podzieli sie opinia o zlobku, jak przebiega adaptacja dziecka, jak z chorobami?? Pozdrawiam
-jakiej wielkosci powinna byc ta poszewka sluzaca za przescieradelko??
-czy ktoras z mam dysponuje moze lista rzeczy jakie nalezy dostarczyc do zlobka (niestety swoja liste zgubilam;/) za odpowiedzi bede baaardzo wdzieczna:)
A moze ktoras mama podzieli sie opinia o zlobku, jak przebiega adaptacja dziecka, jak z chorobami?? Pozdrawiam
bardzo polecam ten żlobek, panie są fantastyczne:))))
nie wiem o co chodzi z tym prześcieradelkiem bo nic takiego nie dawałam.
Z rzeczy jakie miałam dostarczyć to: kapciuszki, pizama, butelka, smoczek, ciuchy na zmianę gdyby dziecko się pobrudziło,
a co miesiąc: dwie paczki chusteczek mokrych, jedną suchych, pieluchy podpisane
Moj synek nie chorowal (chociaż szczepiony był na wszystko), adaptacja ok. Od razu poszedl na 8 h i bez problemu.
nie wiem o co chodzi z tym prześcieradelkiem bo nic takiego nie dawałam.
Z rzeczy jakie miałam dostarczyć to: kapciuszki, pizama, butelka, smoczek, ciuchy na zmianę gdyby dziecko się pobrudziło,
a co miesiąc: dwie paczki chusteczek mokrych, jedną suchych, pieluchy podpisane
Moj synek nie chorowal (chociaż szczepiony był na wszystko), adaptacja ok. Od razu poszedl na 8 h i bez problemu.
no to super:)
ja jeszcze nie zalatwilam zaswiadczenia ... sanepid? no nie powiem ci bo rok temu moj mąż to załatwiał a ja tez do kilku lat mieszkam w Gdansku i jakoś sanepidem nigcy się nie interesowałam
Czy dostalaś maila ze żłobka tam jest lista co trzeba dać (wyprawka)
Pozdrawiam
Pewnie się zobaczymy:)
ja jeszcze nie zalatwilam zaswiadczenia ... sanepid? no nie powiem ci bo rok temu moj mąż to załatwiał a ja tez do kilku lat mieszkam w Gdansku i jakoś sanepidem nigcy się nie interesowałam
Czy dostalaś maila ze żłobka tam jest lista co trzeba dać (wyprawka)
Pozdrawiam
Pewnie się zobaczymy:)
mój synek też idzie od czwartku do tego żłobka, będzie w gr. IV - podobno to Krasnoludki ;))
dziś bylismy w Sanepidzie na Wałowej, od ręki zaśw., jutro jeswzcze do pediatry po zaśw.
trochę się boję tych pierwszych dni w żłobku, w sensie: jak ktoś obcy może się zajmować moim dzieckiem i mnie przy tym nie będzie ;)) będę bardzo niecierpliwa i ciekawa jak mój Młody sie tam odnajdzie..
dziś bylismy w Sanepidzie na Wałowej, od ręki zaśw., jutro jeswzcze do pediatry po zaśw.
trochę się boję tych pierwszych dni w żłobku, w sensie: jak ktoś obcy może się zajmować moim dzieckiem i mnie przy tym nie będzie ;)) będę bardzo niecierpliwa i ciekawa jak mój Młody sie tam odnajdzie..
NatR to nassze dzieci w jednej grupie beda! Moja miala isc do 3 a na zebraniu sie okazalo, ze jednak bedzie to 4 grupa.Ja sie ciesze, ze mloda idzie i jestem pozytywnie nastawiona..ona juz sie nudzi w domu i czas najwyzszy zeby do ludzi poszla;pWiadomo, ze na poczatku moze byc ciezko, ale na bank sie ulozy. Oby tylko dzieciaki nie chorowaly...do zobaczenia 1 wrzesnia:)
Witam, baaaaaaaaaardzo polecam żłobek Kasztanek , przede wszystkim panie, które tam pracuję - są po prostu super, moja córka chodzi tam 2 rok i jest zachwycona, zawsze uśmiechnięta i bardzo chętnie rano pędzi do dzieci :)
Chciałam zwrócić uwagę również na kierownika żłobka, pani Ewa doskonale dba o wszystkie sprawy finansowe i nie tylko, wspaniały kontakt!!
Polecam !!!
Chciałam zwrócić uwagę również na kierownika żłobka, pani Ewa doskonale dba o wszystkie sprawy finansowe i nie tylko, wspaniały kontakt!!
Polecam !!!
witam moja corka chodzila do tego zlobka 2 lata i w zasadzie moge mowic o tym zlobku w samuch superlatywach od tego jak jest tam czysto smacznie i przyjemnie. To prawda co kolezanka pisala wyzej Pani Kierownik Pani Ewa jest swietna!!! A Panie opiekunki jeszcze wspanialsze. To nie jest przechopwywalnia dzieci ale na prawde dzieciaki tam sie bardzo duzo ucza, nasza corka co roz wracala z jakimis pracami do domu a przestawienia na dzien babci i dzien dziadka byly kapitalne ... panie bardzo ciezko pracuja nad tymi dziecmi polecam serdecznie moja corka ma chodzic tam od wrzesnia wiec moze sie zobaczymy ;))
Polecam polecam polecam
Polecam polecam polecam
My dostaliśmy informacje na koniec września 2014, że od października jest miejsce czy się decydujemy. Syn był wtedy na liście oczekujących gdzieś koło 100. Nie wiem czy przedszkole nie było w stanie się skontaktować z oczekującymi, czy po prostu nikt z tej setki przed nami się nie zdecydował. Tym cudownym sposobem dostaliśmy się do przedszkola z dość odległej pozycji na liście oczekujących.
Warto odbierać telefony :)
Warto odbierać telefony :)
_