Widok

Żłobek Rumia gdzie?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rumia Temat dostępny też na forum:
Mamuśki w Grudniu wracam już do pracy z racji ze nie mam z kim zostawic dziecka zostaje mi do dyspozycji żłobek lub niania .
w godz od 6 do 12 lub 14.
Co sadzicie o żłobku Domisie w Rumia na ul Różanej???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czyzby konkurencja Krainy Bajek ktora na zwiady pojawila sie jakis czas temu??
Żenada!
Jak dla Mnie ten żlobek to rewelacja!
Dzieci śpią, jedzą bardzo dobre i zroznicowane posilki, są czyste, uśmiechnięte, wybawione, są dwie grupy, dzieci się dużo ruszają co w pokoleniu grubasów jest bardzo ważne, rodzice nie wchodzą na sale zabaw opiekunki odprowadzają dzieci, Opiekunki liczą się ze zdaniem i opinia rodzicow, a co do wejścia twojego "już się podpisywałam" w butach na sale dla dzieci swiadczy tylko i wylacznie o Twoim braku kultury, niodpowiedzialnosci i ignorancji dla dzieci.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://www.moja-bajkowakraina.pl/
Super przedszkole,przyjazne dla dzieci i ich rodziców.
Nowy budynek,nowe wyposażenie,świetna lokalizacja.
Panie wspaniałe,muszę rywalizować z nimi w domu,gdyż zawładneły małym serduszkiem mojego dziecka.
Wspaniała domowa atmosfera,której nie da się zastąpić niczym.
Pozdrawiam mama Dawidka.
Tu też mamy piękny przykład reklamy. Kilka postów temu z tego samego adresu IP był post osoby 'anetka 3010' która podawała się za matkę dziewczynki szukającej żłobka, której się najbardziej podobała bajkowa dolina. Czy któraś z osób na tym forum nie jest personelem chwalonego przez siebie żłobka?? Wstydźcie się.
To co najlepszy zlobek to bajkowa kraina??
Na chwilę obecną to Bajkowa Kraina jest najbardziej przyjazna dziecku,mily i kompetentny personel,duzo zabawek ,czysto, kamery sa we wszystkich salach, moje dziecko nie chce wracać do domu. POLECAM. Proszę sprawdzic.
ło matko, jak ja nie lubię, kiedy ktoś na siłę stara się coś zachwalić. ewidentna reklama...
no niezła reklama, szkoda tylko że takie reklamy to bardziej na szkode działają :]

Mój Oli chodzi do Krainy Bajek, jego uśmiech gdy p. Angelika otwiera drzwi mówi mi wszystko, także ja polecam na 100%.
czy bajkowa kraina a kraina bajek to samo??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
bajkowa kraina jest na ul Kazimierza wielkiego a kraina bajek na marmurkowej,2 inne przedszkola :)
Drogie Mamy,
Teraz przyszła kolej na mnie. Szukam żłobka dla mojego synka. Z podanych tutaj instytucji wszystkie to przedszkola z grupą żłobkowa co nie bardzo mi się podoba. Chciałabym oddać synka do typowego żłobka gdzie chodza dzieci do 3 lat. Orientowałam się na własna rękę i tak "Promyk" i jakiś nowo otwarty "Smoczek" wchodzi u mnie w grę.
Do Janowiaczka nie mam szans. Czy któras z Was wie cokolwiek o tych żłobkach?
promyk slyszalam ze ok ale tak wogle to bajkowa kraina jak sie wypowiadaja kolezanki na spacerkach
Bajkowa Kraina to punkt przedszkolny a ja szukam żłobka.
Słyszałam, że w przedszkolach opieka najmłodszych dzieci ogranicza się do nakarmienia i przewijania. Zależy mi na tym, aby moje dziecko uczestniczyło w zabawach dostosowanych do jego wieku a tego w przedszkolach nie ma.
Witam
Jestem mamą roczne Dawidka i niedawno byłam na dniach otwartych w złobku "Smoczek". Mam zacząc niedługo nową prace i tak się zastanawiam. Jest to nowo otwarty złobek więc wszysko jest nowe:)poznałam trzy Panie- wydaly mi się całkiem sympatyczne, chociaz nie mogłam zobaczyć jak pracują z dziecmi- jak ja byłam była tylko dwójka dzieci. Chociaż z dwójką jakoś sobie radziły:)pozdrawiam wszystkie poszukujące mamy:)
Dzięki wielkie za informacje. Patrzyłam na ich stronę i jest ok.
Mam jeszcze pytanie. Czy zdecydowałaś się na zapisanie malucha do tego żłobka? A może masz jakis inny na oku?
chciałam jeszcze zajzec do domisiów ale nikt mi ni otworzył..byłam tez w "zagielku" ale jakos mi sie nie spodobało..chce jeszcze zajzec do krainy bajek ale jakos nie moge sie zebrac..a te dni otwarte to przez przypadek, chcialam sie tylko dowiedziec co i jak a jak weszłam to juz Panie mnie zaprosiły:)no pierwsze wrazenie było ok, Dawidek był oczarowany...:)sa tam dwie sale gdzie jedna dzieli sie na dwie..czy bym dała swojego łobuza..w sumie nie moglam znalezc zadnych opinii o tym złobku..ale moze dlatego ze sie dopiero otworzył..na pierwszy rzut oka mi sie spodobał..boje sie tylko choróbsk..:(:(:(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam!
Jestem mamą 8miesięcznej Gabrysi. Niestety, już niedługo będę musiała wrócić do pracy, a z tego co wiem do żłobka przyjmują dzieci od ok 5 miesiąca. Dla mnie to świetna wiadomość, dlatego postanowiłam rozpocząć poszukiwania. Na mojej ulicy jakiś czas temu pojawił się banner reklamujący właśnie żłobek 'Smoczek'! Także szukam informacji na jego temat, choć z tego co się zorientowałam jest faktycznie nowy i nie jestem pewna, czy którakolwiek z Mam oddała już tam swoje maleństwo. Na podstawie wstępnych opinii mirelki567 wywnioskowałam, że jak na nowy żłobek oceniany jest całkiem pozytywnie. Dlatego jeśli któraś z Pań będzie wiedziała coś jeszcze na ten temat to proszę o wiadomość, a ja tymczasem szukam dalej.

Pozdrawiam
a gdzie jest ten "Promyk"?możne tam się wybiorę..
Promyk jest na ul.Kosciuszki chyba 56.
Ja dzisiaj byłam w Smoczku i spodobało mi. Bardzo kameralnie i to moim zdaniem jest atut.
Prosze dac znać jak tam po wizycie.
Pozdrawiam
Promyk jest przeniesiony na Wiejską. Moja córcia chodzi do Smoczka. Polecam bardzo. Nowiutki żłobek, super atmosfera, panie baaardzo się starają. Szczerze polecam, bo jedyne czego tam brakuje to dzieci i moja Vikusia nie ma jeszcze koleżanek i kolegów.
Pozdrawiam
A Akademia Przedszkolna Plastuś na wrocławskiej 26 w Rumii?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry