Widok

Zsikane dziecko w przedszkolu

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Po raz kolejny odebrałam syna z przedszkola całego zasikanego. Pomimo ze ma ubrania na przebranie nikt tym się nie zainteresował. Prosiłam juz wcześniej by zwrócono na niego uwage. W domu sam chodzi do toalety i nic takiego sie nie zdarza. DZiś był tak zmarznięty ze aż miał sine usta.JUż nie wiem jak powinnam zareagować?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja na Twoim miejscu porozmawiałabym z Paniami.
Mój synek też woła w domu. Ale w przedszkolu wcale ;-] codziennie mam kilka par spodni do prania i często wraca w przedszkolnych.
Myślę, że stres robi swoje chociaż wydaje mi się, że robi to po złości. Panie często go wysadzają pytają a on mówi, że nie chce a za 5minut siedzi zasikany ;-/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ostro zareagować!!!!!Jak bym dostała zasikane dziecko z sali to nie ręczę za siebie!!!!
U nas w przedszkolu w najmłodszej grupie też przytrafiają dzieci się takie wpadki i panie bez problemu przebierają a te które moczyły się częściej miały i po kilka par zapasowych majteczek i spodni i było ok...
A tak na marginesie to skoro dziecko nie ma w domu takiego problemu to czemu moczy sie w przedszkolu może warto pomyśleć czy z tymi paniami nie ma jakiegoś innego jeszcze problemu....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Piszę to jako nauczyciel przedszkola- zawsze dziei przebierałyśmy nie wyobrażam sobie, żeby maluch biegał cały mokry. Koniecznie zgłoś to dyrektorce. Jest to po prostu zaniedbanie swoich obowiązków. To przedszkole państwowe czy prywatne??

image

image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
pojsc do p dyrektor i zglosic ten fakt, jak moj synus sie zsika to go przebieraja i w woeczku oddaja mokre, tak nie powinno byc i skoro to juz kolejny raz powinnas ostro zareagowav
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

do góry