Widok
iza ja też uwazam,ze to troszke nietaktowne, chcialas sie lepiej poczuć? pytanie było o brzuch ciążowy. Słyszalam,że u otyłych się bardziej rozlewa na boki i faktycznie trudniej dojrzeć:) Ponoć ruchy mozna odczuć później. Tak słyszalam.Ja w normie wagowej i poczułam dopiero w 22 tygodniu, wiec to tez chyba róznie bywa, nie przejmuj się,że jeszcze nie czujesz.
Kinia, wydaje mi sie, ze to bardzo indywidualna sprawa. Ja bylam w ciazy rownolegle ze swoja kolezanka, co do tygodnia prawie. Ona szczuplutka, ja nie (165cm i 72kg). U mnie brzuszek zaczal byc widoczny duzo szybciej niz u niej. Znajomi z pracy najpierw zorientowali sie, ze to ja jestem w ciazy a nie ona. Wiec moim zdaniem, to sparwa b. indywidualna, choc wiec, ze juz pewnie nie mozesz sie doczekac brzuszka :)
"po prostu dbam o siebie i tyle.podczas ciazy przytylam 22kg i musiałam zgubic 17 ale udalo sie kosztowal mnie to ogrom wysilku ale ja bardzo dobrze czuje sie w tej wadze i bede dazyc aby ja utrzymac"
Iza gratulujemy i podziwiamy :D
ale wątek nie jest o Twej cudownej figurze :P
Kinia chyba jest taka prawidlowosc, ale jak widac nie zawsze jak pisala izulucha, ze u kobiet puszystych troche pozniej widac brzuszek, mam kolezanke z nadwaga i faktycznie wlasciwie prawie do konca ciązy nie bylo widac czy w niej jest czy jednak nie :)
Iza gratulujemy i podziwiamy :D
ale wątek nie jest o Twej cudownej figurze :P
Kinia chyba jest taka prawidlowosc, ale jak widac nie zawsze jak pisala izulucha, ze u kobiet puszystych troche pozniej widac brzuszek, mam kolezanke z nadwaga i faktycznie wlasciwie prawie do konca ciązy nie bylo widac czy w niej jest czy jednak nie :)
no ja tez mam nadwage i zaszlam w ciaze niewiel mniej wazac, i u mnie w 12tc bylo widac brzuch ciazowy naprawde, rychy pierwsze poczulam ok.16tc, wiec dosc szybko, urodzilam Blanke przed terminem, ale ciaza donoszona, i o zgrozo wazyla 4.5kg przez CC , nie mialam cukrzycy w ciazy itp, zaczelam odzywiac sie b.zdrowo...mi na koniec najbardziej dokuczala zgaga i opuchlizna kostek itp...
wszystko bedzie dobrze i pomyslnej ciazy zycze...
wszystko bedzie dobrze i pomyslnej ciazy zycze...