Widok

co przygotowac na 2godzinne kinder party?????? ratunku

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
co przygotowac dla takich 2latkow do jedzonka - impreza bedzie trwala od 11tej, max 2 godziny? a co dla mam?? kawa tort wiadomo, mysle o jakiejs zagryce szybkiej na cieplo, ale co??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja wpuściłam dzieci do sali zabaw na 2 godz, uprzedziłam rodziców, że mają być najedzone, bo tam nikt nie ma czasu jeść ;)

w tym roku (3l) też zapraszam do sali zabaw, ale trochę mniejszej, więc myślę, że dadzą się na chwilę oderwać od zabawy, będzie tort, jakiś biszkopt z owocami, chrupki, ciasteczka, może kolorowe kanapki, bo to na 17:)
ja w domu, dosc zabawek beda mieli
u nas hitem była... pizza a ze słodkich babeczki typu muffin - dzieci z nimi biegały w rękach i zniknęły w trymiga
małe kanapeczki może,
parówki w cieście francuskim (małe kawałki)
pokrój jabłka, gruszki, ewent. inne owoce "na raz" do buzi
oooo muffinki zrobie!! tak myslalam zeby jakies drugie sniadanie im zrobic skoro o tej porze bedą w gosciach ale chyab sie nie sprawdzą kanapeczki dla takich malcow ??
myślę, że dużo nie trzeba, dwie godziny to nie tak długo, a dzieci raczej zajmą się zabawą:) więc jakieś chrupki, biszkopciki, herbatniki
moze ciasteczka owsiane i domowe batoniki z musli?
na cieplo parowki owiniete ciastem francuskim? chociaz mysle, ze jak na godz 11, to po sniadaniu i przed obiadem, wiec z cieplymi daniami nie ma co szalec.

jakby co zobacz moze tu cos Ci wpadnie w oko ;) http://forum.trojmiasto.pl/urodziny-dziecka-tanio-i-fajnie-jak-urzadzic-t286714,1,16.html
mozesz zrobic muffinki w wersji sniadaniowej - z szynka, kukurydza, szczypiorkiem, czerwona papryka i serem ;) http://forum.trojmiasto.pl/Danie-z-piekarnika-pomysly-t235872,1,16.html

albo bulki drozdzowe z parowkami i serem? robie na wyjazdy i dzieciaki wcinaja raz dwa ;) http://forum.trojmiasto.pl/Bulka-miesna-t247669,1,16.html

ostatnio na piknik zrobilam drozdzowe paszteciki z miesem i warzywami - tak szybko poszly, ze nastepnym razem zrobie podwojna ilosc ;) dzieci i dorosli szybko sie z nimi uporali ;)
ja swojej 3 latce zamówiłam macdonalda, a koleżanka swojej córce pizzę, nie ma przy tym pracy, radość wielka, (bo kanapki to w domu jedzą) i tanio, ale 2 latki na tego typu jedzonko mogą być za małe
Parówki z szynki kroisz na pół,owijasz cieńkim paskiem ciasta fransukiego na środku tak żeby końce wystawały.Wstawiasz do piekarnika na pare minut;)fajnie wygląda i dzieciom smakuje;)
udanej imprezki;)
fajne te parowki rzeczywiscie!! no to na cieplo danie juz mam:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry