Widok

co za fochy...

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dobijaja mnie fochy rodziny od strony mojego narzyczonego...robimy malutkie wesele na 35 osob ustalilsmy wczesniej ze zapraszamy najblizsze osoby ale bez dzieci poniewaz lokal jest doslownie na 35 osob. i tu sie zaczol foch dlaczego bez dzieci,tlumacze kazdemu ze nie robie kinder balu tylko wesele ,i tak jest malo osob a chce aby byly tance w koncu placilam 1600 zyla za dj .no to tesciowa pszyszla powiedzial ze ona przyjdzie ze swoim stolikiem turystycznym ...zapowiedzilam ze noclegow nie gwarantuje ale moj dom jest do dyspozycji gosci wiec oni stwierdzili ze wezma koldry do samochodow...juz nie mam sily walczyc z ta rodzinka ...tak mi przykro ze ludzie robia takie problemy i nie potrafia uszanowac czyjejs decyzji ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dla mnie koniec tematu pisz co chcesz ..wole isc sie poopalac ...napewno zajze pozniej poczytac co tam o mnie kochana napisalas ....
no po co prowokujesz jakies finansowe zwierzenia?- nawet jezeli to była tylko ironia.

Ja jestem wychowana wg hasła" o pieniądzach się nie mówi"
Nie sadze zebys znalazla na forum jakąkolwiek moją wypowiedz o konkretnych kwotach. Tym bardziej się dziwie, o co Ci chodzi.
nie rozumiem?
Naoomi, pakujesz się w temat, który podobno Cię drażni-po co?

lepiej nie bo jeszcze urzad skarbowy sie przyczepi ;)
to juz nie wiesz co piszesz ...a ty suri nie masz audii ???o szkoda bo ja mam i panama ma moze ktos jeszcze napisze jakie auto ma i status majatkowy....
trudno powiedziec kto za kim ;) tez juz si epogubilam w tym wszystkim ;)
Ej ej ej .....ale kto jest za kim bo ja już nie łapie :)
zdanie kolezanek jest to juz cos, zawsze maja racje :)))
słucham?? poinformowałam Cię kiedyś ile wkładam do koperty?
chyba nie. Wiec daj spokój.
Dziewczyny jeżeli któraś ma miejsca wolne i nie trzeba przynosić prezentów to ja chetnie wpadnę na dobre jedzonko. Obiecuję ładnie się ubrać i zachowywać :))))))
dla mnie gwiazdo dawno stracilas wiarygodnosc .....no zpraszaja cie tylko i wylacznie na wesela ze wzgledu na kase jaka wsadzisz do koperty a nie jakim jestes czlowiekiem o czyms to swiadczy prawda???traktujesz ludzi z gory nie podoba mi sie ...
naomii zgodna z kolezankami;)
no fakt, audi to teraz taaaaki luksus,ze sama nie wierze w swoje szczęscie.

Mozesz sobie uwazać co chcesz, nie mogę Cie zabronić i mało mnie to obchodzi. Ja Ci odp na Twój wątek, nie pytam o stan Twojego garażu.
naoomi masz audi??? ale super! tez bym chciala :P

nie moge z tego forum. dziecinada kobiety okolo 30
naoomi jak Ty w zyciu sobie dajesz rade????
Czytam te bzdury i oczom nie wierzę. Same Matki Teresy !
sluchaj moja droga ...kolezanki ktore czytaja forum sa zgodne co do jednego gwiazdo ze zrobilas niezla prowokacje na swoj tamat pod tytulem" pytanie do panamy"daruj sobie te zlosliwosci pani z audii ja tez mam audii i na foru wszem i wobec tego nie pisze ...zenada
noemi, skoro masz prawie 30-tke, to dziwie się,ze trzęsiesz się przed rodzinką i szukasz porady na forum- Skoro masz "troche za sobą" to skorzystaj w tej sprawie ze swojego doswiadczenia, skoro na forum go brak.
ostola po twoich wypowiedziach wlasnie myslalam ze jestes kolo 20 ...ja mam29 lat i troche juz za soba i dlatego w wielu kwestiach zupelnie nie zgadzam sie z toba...no ale nic kazdy ma swoje zdanie...zupelnie nie czytasz do konca moich wypowiedzi chyba napisalam ze mam wesele na 35 osob i nie ma mozliwosci nawet dostawienia stolu i nie chodzi o kwestie finansowe tylko o ograniczona ilosc miejsc ...
hahahahahahahahaha nie mogę, haha..... :)
no wlasnie, wiadomo jak młodzi się urządzają to moga rzucić jakimiś konkretami.
Szczerze mówiąc jezeli chodzi o prezenty, to owszem, bardzo lubię i cenię każdy,ale bardziej nie mogę się doczekac otwierania i czytania kartek. Liczę na to,ze bedą osobiste i takie" tylko od nich, tylko dla nas":)
do góry