Widok

ile płacicie za baleyage w 2 kolorach?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
moja fryzjerka zaczyna być dość droga. chodzę do niej od 10 lat, ale myślę powoli o zmianie. i pytam z ciekawości... za ile i gdzie robicie baleyage w 2 kolorach? włosy długie /średnie? pytam o zprawdzonych przez was fryzjerów, nie przypadkowych;)
image image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja chodzę do babeczki w Redłowie. Mam długie włosy i za baleyage, podcięcie i ułożenie płace ok 80-90 zł :)
ja robię baleyage za każdym razem u kogoś innego, bo jeszcze nie znalazłam "swojego" fryzjera. Ceny od 120- 280 :/
Alis podasz namiary ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
kurcze, ja za 1 kolor + ścięcie płacilam ostatnio 150 zł - uważam , ze to masakrycznie drogo :-( ....chętnie placilabym mniej ...
Rybalon drogo?? Wg mnie to jest normalna cena, balejaz w ogole jest dosc drogi bo po 1 jest strasznie czasochlonny a po 2 trzeba sie troche nameczyc z tymi foliami...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ehh- jak zapłaciłam za samo farbowanie plus ścięcie 150 to wydawało mi się tanio, po tym jak głupia nie pytając się wcześniej o cenę farbowałam włosy z centrum Gdyni za prawie 300 zł - to się wtedy zdziwiłam jak przyszło zapłacić ...
kurcze ale 150 zł za jeden kolor to wcale nie jest tak mało ...?????
Jak to jest , ze niektorzy biorą 80-90 zł a inni 150 zł albo więcej ??? Zaznaczam , ze kuzynka w Brzeżnie płaci 80 zł a ja na Kowalach 150 zł - oczywiście za 1 kolor !! I ten fryzjer na Kowalach to nie jest jakis extra salon - ot normalny taki ...
Lidka Ty piszesz baleyage, a ja czytam bajgle.... glodnemu chleb na mysli, nawet w 2 kolorach!
Ja ostatnio płaciłam 140, najpierw mi rozjaśnili włosy na foliach, a potem położyli kolejną farbę (nie wiem czy to klasyczny balejaż), do tego zmiana fryzury i modelowanie. Siedziałam ponad 4 godziny.
Wg mnie to nie jest drogo, u osiedlowego fryzjera tyle płacę za podcięcie końcówek i położenie farby.
No ale teraz byłam w najlepszym salonie w małym miasteczku na Mazurach ;)
image[/url]image[/url]
ja placę 180 i w tym czasie są robione jeszcze dwie/trzy dziewczyny. ale pewnie wszędzie tak jest;) fakt, że dobre farby, zawsze zadowowlwona wychodzę i jak prosze o podcięcie pół centymentra to tyle jest a nie 15, bo poprawia;) koleżanka teraz we wrzeszczu robiła, była pierwszy raz, mówi, że ładnie i na jakiś włoskich farbach. zobaczę ją dziś to wam napisze;)
image image
bajgle... hehe;)
image image
ja chodzę do mojej ulubionej fryzjerki p. Renatki w Redłowie obok małych delicji. kurcze, nie pamiętam jaka to ulica. Za dwa kolorki płaciłam ostatnio chyba 90 zł, zawsze mi podetnie, doradzi. Ale za tol siedze tam prawie trzy godziny :)
Rybalon po 1 zalezy od jakosci, jest balejaz i balejaz, jeden fryzjer robi drobny balejaz ktory wyglada naturalnie a drugi chamskie grube pasma ktore wygladaja po prostu tandetnie... Pozatym zalezy od farb jakich sie uzywa, jedni zamawiaja drogie dobre farby, inni ida do rossmana...
Ja ostatnio płaciłam chyba 120zł-130 zł - mam średniej długości włosy. Od kilku lat chodze do tej samej fryzjerki w Oliwe i zawsze wychodzę zadowolona.
moja bierze chyba 160zl ale zawsze jestem zadowolona
image

image
ja byłam u fryzjera w auchan w Rumi federico moreno (poszłam spróbować jako pierwsza z rodziny) zapłaciłam 18o zł za 2 kolory a wyszłam z płaczem- MASAKRA kobieta totalnie nie miała ręki ani do koloru ani do ścięcia, jak jej powiedziałam że jest krzywo grzywka ścięta to się zbulwersowała i powiedziała " OK OK skoro pani to przeszkadza to już to poprawiam"! szok, każdego będę przestrzegała przed tym fryzjerem! a teraz chodzę do asi w Oasis i płacę za 2 kolory ok 90 zł, zawsze mi doradzi, i nie boję się iść do niej:):) Mogłam im nie zapłacić ale i tak zrobiłam im aferę, jeszcze babka tak opowiadała na jakich to oni szkoleniach nie byli jaki to ekskluzywny salon itp. Dziewczyny z Rumi nie idźcie tam bo szkoda pieniędzy!!!
czy to jest jeszcze modne?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
też tam byłam i nie wyszłam zadowolenia ze ścięcia, madziara84 a gdzie ten fryzjer Oasis w Rumi?
przerażacie mnie... za pierwszym razem jak poszłam płaciłam 130-włosy długie, nie farbowane wcześniej, było z nimi sporo roboty. do tego ścięcie i ułożenie... farb nie kupowałam-bo wiem, że niektórzy przynoszą swoje...
za poprawianie płaciłam 120 - tu uważałam, że jak za poprawe bylo drogo, ale jak patrze na wasze ceny... szok

a tak wogole gdynia chylonia było robione moje i jestem mega zadowolona. i ze ścięcia i z koloru. z koloru nawet bardziej
Ja płacę 120 zł jestem bardzo zadowolona :) Dodam, że włosy mam za łopatki.
image
image

image
Agula jeśli balejaż jest wykonany bardzo naturalnie to jak najbardziej jest modny :)
image
image

image
Agusia gdzie robisz za 120? pamiętasz jakimi farbami robi?
image image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
o kurcze to mnie zaskoczyłyście byłam pewna że trójmieście sa wyższe ceny niż u mnie, ja ostatnio nie robie baleyage ale jakiś rok temu płaciłam 250 zł za średniej długości włosy, farbami matrixa - loreal, w małym zapyziałym miasteczku ;-)
image

Robię w Brzeźnie, a farby hmmm... przyznam się, że nie wiem bo nigdy się tym nie interesowałam ale na 100% są to farby profesjonalne. Niedługo będę szła to na pewno o to zapytam :)
image
image

image
Alycja ,chyba nie w malym zapyzialym miasteczku mieszkasz heheh ;p
Mniejsza miejscowosc,ale bez przesady ,a ceny wlasnie ,tez w szkou jestem ja placilam zawsze cos ok 160-180 zl ..
ja dokładnie za tydzień idę ; już się umówiłam... :)
spytam się czym robię, bo nawet nie wiem. widziałam jakieś paćki w miseczkach i szczerze nawet się nie interesowałam
Dziewczyny moim zdaniem to, że w małych miejscowościach są takie ceny spowodowane jest to, że jest mała konkurencja i co za tym idzie wysokie ceny. W dużym mieście trzeba walczyć o klienta niskimi cenami.
image
image

image
Ja ostatnio za jeden kolor placilam 140zl
fakt ze mam dluzsze wlosy i do tego geste i zawsze ta fryzjerka mi to powtarza.
Moja fryzjerka zmienila fach i musialam zmienic zawsze brala 60-90zł bo ja zawsze robie sam odrost i postanowialam zaryzykowac i kogos do domu wziasc bedzie polowe taniej i wygodniej;)
Nanana a co masz na mysli mowiac za poprawe?
Alis, mówisz o fryzjerze w Redłowie, ja właśnie się tu przerowadziłam i szuka m dobrego i taniego fryzjera. Delicja jestna Legionów, czy o tej piszesz? No i na Legionów jestchyba z 10 fryzjerów obok siebie. Może nazwa salonu? Prosze!
też kiedyś byłam w brzeźnie u fryzjerki- fakt tanio ale spalone włosy pamiętam do dziś- a było to przed weselem więc nie polecam - farby golldwell czy jakoś takoś !
Oasis jest na przeciwko szkoły sióstr na Ceynowy...acha dodam że ten fryzjer w Auchan tez pracował na Matrixie
ja płacę 80 - 100 zł za baleyage + regulacja brwi ;) ale to kawałek przed Kolbudami ;)
Hehe Beti a skąd wiesz do jakiego ja salonu chodzę w Brzeźnie bo z tego co wiem jest ich kilka :) Ja chodzę od kilku lat i nigdy nie miałam spalonych włosów :)
image
image

image
na Siedlcach babeczki robią 70 zl (za jeden kolor) byłam dwa razy i widaje mi się, że mają farby loreala. Jakby co to mam gdzies nr to mogę podać na prv.
...
ale czesto jest tez tak, ze fryzjerka przyjezdza do domu albo odwrotnie i wtedy jest duuzo taniej wiadomo:)
Aniapa -a mozesz dac namiary na tego fryca przed kolbudami ,i w ktorym miejscu to jest dokladnie poprosze o info,jak niechcesz tu na wioletaaa@wp.pl ,kurcze to niedaleko mnie :) i faktycznie niedrogo
a czy któraś była w salonie "alternatiw" ?bo ceny z tego co wiem nie są wygórowane, tylko nie wiem czy dziewczyny są zadowolone po wyjściu z tego salonu, a mam ochotę ich odwiedzić.
Ja chodzę do No5 w Osowie, za dwa kolory na długich włosach płacę 180 zł., za każdym razem jestem zadowolona i wiem że mają dobre farby, tylko teraz kiedy się przeprowadziłam (Gdańsk Łostowice) to trochę daleko tam mam, i też chciałabym znaleźć jakiegoś dobrego fryzjera ale bliżej...
imageimage

Jacie ale ceny! Ja jak jestem w polsce to płace za takie usługi 90 zł max! W tym 2 kolory,ścięcie, ułożenie- jestem zawsze bardzo zadowolona! Tylko ,że pochodzę ze śląska-widać tam duużo taniej!
Ja placilam w domu u fryzjerki za 2 kolory na wlosach sporo za ramiona ...60zl!!ale to w Radomiu:))i bylam bardzo zadowolona!
Ja polecam p.Asię ( salon Gabriel w city forum, w Gdańsku), płacę 100zł, oczywiście na wizycie domowej, nie w salonie, bo tam zapłaciłabym 2x tyle ;)
Paulyn, a mozesz zdradzic namiary do p. Asi? wiesz moze na jakich farbach pracuje w domu i czy dojezdza na terenie calego trojmiasta, czy tylko centrum?
Agusia - a w brzeznie to do ktorego chodzisz fryzjera? moja mama tam mieszka i z chęcią za tą cenę bym wypróbowała :-)

ja byłam ostatnio na zaspie na startowej 2 (obok solarium saturn) kolorki ok, ścięcie też - ale cena 200 zł (wlosy do łopatki)
włosy do ramion - dwa kolory płacę 150zł
imageimage
a mnie szkoda byloby wydac tyle kasy na wlosy i wole wydac je na dziecko.wiec pozostaje mi samemu farbowac wlosy
Sara salon nazywa się Joanna i mieści się w pawilonach na piętrze na przeciw baru "Perełka" fryzjerka to Monika :)
image
image

image
Acha z tym, że ta cena to kontynuacja baleyage czyli odrosty :)
image
image

image
dziewczyny, a była któraś z was na Kilińskiego? koleżanka była pierwszy raz tam i miała batrdzo ładnie zrobione.
image image
Czasami warto zaryzykowac bo niestety jak nie pojdziemy to sie nie przekonamy;)
image.
[url=http://www.suwaczek.pl/][img]
image
Paulyn --cena jest juz z farbami P.Asi czy musisz miec swoje,poprosze o namiary na Asie jezeli mozna wioletaaa@wp.pl
Agusia - doskonale kojarze miejsce, dzieki za info :-)
Ja chodzę od kilku lat do jedne fryzjerki i zawsze doradzi i pomoże, a jak nie mam pomysłu to coś wymyśli. Ceny średnie włosy ok.100zł- zależy co, w jakim stanie włosy a i zawsze mozna się dogadać. Polecam p. Jadwigę- szybko, sprawnie i "na temat". Salon w Gdymi na Witominie w budynku "Za Falochronem" 2piętro. A i kosmetyczka od razu również jest na miejscu więc 2 usługi w jednym miejcu;)
ja 180 placilam rok temu! drogo!
image
Ile kosztuje Balkan

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

FAJNE msze dla dzieci gdzie w GDAŃSKU? (35 odpowiedzi)

no właśnie

ortodonta gdańsk (28 odpowiedzi)

Hej Polećcie mi proszę bardzo dobrego i sprawdzonego! ortodontę dla nastolatki. Często słyszę, że...

Dobry ortodonta (30 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

do góry