Widok
kurcze ale 150 zł za jeden kolor to wcale nie jest tak mało ...?????
Jak to jest , ze niektorzy biorą 80-90 zł a inni 150 zł albo więcej ??? Zaznaczam , ze kuzynka w Brzeżnie płaci 80 zł a ja na Kowalach 150 zł - oczywiście za 1 kolor !! I ten fryzjer na Kowalach to nie jest jakis extra salon - ot normalny taki ...
Jak to jest , ze niektorzy biorą 80-90 zł a inni 150 zł albo więcej ??? Zaznaczam , ze kuzynka w Brzeżnie płaci 80 zł a ja na Kowalach 150 zł - oczywiście za 1 kolor !! I ten fryzjer na Kowalach to nie jest jakis extra salon - ot normalny taki ...
Ja ostatnio płaciłam 140, najpierw mi rozjaśnili włosy na foliach, a potem położyli kolejną farbę (nie wiem czy to klasyczny balejaż), do tego zmiana fryzury i modelowanie. Siedziałam ponad 4 godziny.
Wg mnie to nie jest drogo, u osiedlowego fryzjera tyle płacę za podcięcie końcówek i położenie farby.
No ale teraz byłam w najlepszym salonie w małym miasteczku na Mazurach ;)
[/url]
[/url]
Wg mnie to nie jest drogo, u osiedlowego fryzjera tyle płacę za podcięcie końcówek i położenie farby.
No ale teraz byłam w najlepszym salonie w małym miasteczku na Mazurach ;)

ja placę 180 i w tym czasie są robione jeszcze dwie/trzy dziewczyny. ale pewnie wszędzie tak jest;) fakt, że dobre farby, zawsze zadowowlwona wychodzę i jak prosze o podcięcie pół centymentra to tyle jest a nie 15, bo poprawia;) koleżanka teraz we wrzeszczu robiła, była pierwszy raz, mówi, że ładnie i na jakiś włoskich farbach. zobaczę ją dziś to wam napisze;)
ja byłam u fryzjera w auchan w Rumi federico moreno (poszłam spróbować jako pierwsza z rodziny) zapłaciłam 18o zł za 2 kolory a wyszłam z płaczem- MASAKRA kobieta totalnie nie miała ręki ani do koloru ani do ścięcia, jak jej powiedziałam że jest krzywo grzywka ścięta to się zbulwersowała i powiedziała " OK OK skoro pani to przeszkadza to już to poprawiam"! szok, każdego będę przestrzegała przed tym fryzjerem! a teraz chodzę do asi w Oasis i płacę za 2 kolory ok 90 zł, zawsze mi doradzi, i nie boję się iść do niej:):) Mogłam im nie zapłacić ale i tak zrobiłam im aferę, jeszcze babka tak opowiadała na jakich to oni szkoleniach nie byli jaki to ekskluzywny salon itp. Dziewczyny z Rumi nie idźcie tam bo szkoda pieniędzy!!!
przerażacie mnie... za pierwszym razem jak poszłam płaciłam 130-włosy długie, nie farbowane wcześniej, było z nimi sporo roboty. do tego ścięcie i ułożenie... farb nie kupowałam-bo wiem, że niektórzy przynoszą swoje...
za poprawianie płaciłam 120 - tu uważałam, że jak za poprawe bylo drogo, ale jak patrze na wasze ceny... szok
a tak wogole gdynia chylonia było robione moje i jestem mega zadowolona. i ze ścięcia i z koloru. z koloru nawet bardziej
za poprawianie płaciłam 120 - tu uważałam, że jak za poprawe bylo drogo, ale jak patrze na wasze ceny... szok
a tak wogole gdynia chylonia było robione moje i jestem mega zadowolona. i ze ścięcia i z koloru. z koloru nawet bardziej
Ja ostatnio za jeden kolor placilam 140zl
fakt ze mam dluzsze wlosy i do tego geste i zawsze ta fryzjerka mi to powtarza.
Moja fryzjerka zmienila fach i musialam zmienic zawsze brala 60-90zł bo ja zawsze robie sam odrost i postanowialam zaryzykowac i kogos do domu wziasc bedzie polowe taniej i wygodniej;)
fakt ze mam dluzsze wlosy i do tego geste i zawsze ta fryzjerka mi to powtarza.
Moja fryzjerka zmienila fach i musialam zmienic zawsze brala 60-90zł bo ja zawsze robie sam odrost i postanowialam zaryzykowac i kogos do domu wziasc bedzie polowe taniej i wygodniej;)
Ja chodzę od kilku lat do jedne fryzjerki i zawsze doradzi i pomoże, a jak nie mam pomysłu to coś wymyśli. Ceny średnie włosy ok.100zł- zależy co, w jakim stanie włosy a i zawsze mozna się dogadać. Polecam p. Jadwigę- szybko, sprawnie i "na temat". Salon w Gdymi na Witominie w budynku "Za Falochronem" 2piętro. A i kosmetyczka od razu również jest na miejscu więc 2 usługi w jednym miejcu;)