Widok

ile płacicie za baleyage w 2 kolorach?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
moja fryzjerka zaczyna być dość droga. chodzę do niej od 10 lat, ale myślę powoli o zmianie. i pytam z ciekawości... za ile i gdzie robicie baleyage w 2 kolorach? włosy długie /średnie? pytam o zprawdzonych przez was fryzjerów, nie przypadkowych;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ile kosztuje Balkan
ja 180 placilam rok temu! drogo!
Ja chodzę od kilku lat do jedne fryzjerki i zawsze doradzi i pomoże, a jak nie mam pomysłu to coś wymyśli. Ceny średnie włosy ok.100zł- zależy co, w jakim stanie włosy a i zawsze mozna się dogadać. Polecam p. Jadwigę- szybko, sprawnie i "na temat". Salon w Gdymi na Witominie w budynku "Za Falochronem" 2piętro. A i kosmetyczka od razu również jest na miejscu więc 2 usługi w jednym miejcu;)
Agusia - doskonale kojarze miejsce, dzieki za info :-)
Paulyn --cena jest juz z farbami P.Asi czy musisz miec swoje,poprosze o namiary na Asie jezeli mozna wioletaaa@wp.pl
Czasami warto zaryzykowac bo niestety jak nie pojdziemy to sie nie przekonamy;)
dziewczyny, a była któraś z was na Kilińskiego? koleżanka była pierwszy raz tam i miała batrdzo ładnie zrobione.
Acha z tym, że ta cena to kontynuacja baleyage czyli odrosty :)
Sara salon nazywa się Joanna i mieści się w pawilonach na piętrze na przeciw baru "Perełka" fryzjerka to Monika :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a mnie szkoda byloby wydac tyle kasy na wlosy i wole wydac je na dziecko.wiec pozostaje mi samemu farbowac wlosy
włosy do ramion - dwa kolory płacę 150zł
Agusia - a w brzeznie to do ktorego chodzisz fryzjera? moja mama tam mieszka i z chęcią za tą cenę bym wypróbowała :-)

ja byłam ostatnio na zaspie na startowej 2 (obok solarium saturn) kolorki ok, ścięcie też - ale cena 200 zł (wlosy do łopatki)
Paulyn, a mozesz zdradzic namiary do p. Asi? wiesz moze na jakich farbach pracuje w domu i czy dojezdza na terenie calego trojmiasta, czy tylko centrum?
Ja polecam p.Asię ( salon Gabriel w city forum, w Gdańsku), płacę 100zł, oczywiście na wizycie domowej, nie w salonie, bo tam zapłaciłabym 2x tyle ;)
Ja placilam w domu u fryzjerki za 2 kolory na wlosach sporo za ramiona ...60zl!!ale to w Radomiu:))i bylam bardzo zadowolona!
Jacie ale ceny! Ja jak jestem w polsce to płace za takie usługi 90 zł max! W tym 2 kolory,ścięcie, ułożenie- jestem zawsze bardzo zadowolona! Tylko ,że pochodzę ze śląska-widać tam duużo taniej!
Ja chodzę do No5 w Osowie, za dwa kolory na długich włosach płacę 180 zł., za każdym razem jestem zadowolona i wiem że mają dobre farby, tylko teraz kiedy się przeprowadziłam (Gdańsk Łostowice) to trochę daleko tam mam, i też chciałabym znaleźć jakiegoś dobrego fryzjera ale bliżej...
a czy któraś była w salonie "alternatiw" ?bo ceny z tego co wiem nie są wygórowane, tylko nie wiem czy dziewczyny są zadowolone po wyjściu z tego salonu, a mam ochotę ich odwiedzić.
Aniapa -a mozesz dac namiary na tego fryca przed kolbudami ,i w ktorym miejscu to jest dokladnie poprosze o info,jak niechcesz tu na wioletaaa@wp.pl ,kurcze to niedaleko mnie :) i faktycznie niedrogo
ale czesto jest tez tak, ze fryzjerka przyjezdza do domu albo odwrotnie i wtedy jest duuzo taniej wiadomo:)
do góry