Widok

jak spedzacie sylwestra?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
my we trojke w domku:) jakos mi smutno troche........:/ bo pewnie skonczy sie przed tv...
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my podobnie w domu, z tym że będą moi rodzice i ich znajomi i chyba ciocia..
we dwoje przed TV znaczy z psem i kotem jeszcze i też mi będzie bardzo smutno
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
ja maz młoda i sylwester z Polsatem :)
domówka ale w malym gronie bo 6 os. u sis...mala z tesciowa zostaje
imageimage
w domku , z dziecmi , przychodza znajomi rowniez z dziecmi ( razem ok . 15 osób )
My dzisiaj wychodzimy ze znajomymi bo mamy opiekę do dziewczynek, a jutro w domku przed tv.
my
Madzia
znajomi szt. 2
Gapa (psinka:)
myślę że będzie ok:)))
image
Ja spedze ten wieczor w domku z mezem i synkiem , corka idzie do kolezanki ;) Juz dawno przeszlo mi cisnienie na konieczne wyjscia na impreze z okazji sylwestra. Jakos ten dzien stał się dla mnie zwyczajny. Tak naprawde niczym nie rozni sie od innych. I w zasadzie dobrze mi z tym... nie czuje zebym coś traciła nie wychodząc tego dnia na impreze.... :))
idziemy na domówkę do kuzyna :))
[url=www.nawieszaczku.pl]image[/url]
ja w domu, w jednej ręce piwo bezalkoholowe w drugiej Piccolo i tak do 24.00 a potem lulu :) To się zabawię że ho ho :)
My w domku we trójkę i wcale nie jest mi przykro :)
my z jedynką albo z polsatem ;) ale pierwszy sylwester razem z Miska. Jakos nie smuce sie z tego powodu. W przyszlym roku sprzedamy ją do babci i sobie odbijemy :)
dzieciak mam nadzieje bedzie spał, mąż za granicą a ja z butla wina :)
My sami w domku :) Kolacyjko, winko...
Mloda u babci :)

I rowniez nie jest mi przykro, a wrecz juz nie moge sie doczekac :)
Widmo imprezy sylwestrowej mnie jakos przeraza w tym roku! Zmeczona jestem :)
image
my tez w domku , na spokojnie we 3-kę - mam cichą nadzieję wreszcie się wybyczyć w domu , naoglądać TV , pobawić z synem i ogólnie luzik :-) no i pospać 1-go i 2-go do bólu wreszcie ...bo w święta nie bardzo odpoczęłam
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem ..."
image
http://picasaweb.google.com/rybalon/Ciuszki56Lat116122#
My we trojkę w domu,nic specjalnego nie będzie,jakieś chipsy,ciasto,sałatka,piwko.
image
My też we trójkę - zamawiamy sobie sushi na kolację, jakiś film, może trochę wina śliwkowego i będzie super:))))
imageimage
nyzosia a gdzie zamawiasz sushi?? w sylwka wieczorem przywiozą ?? bo ja tez bym chetnie cos zamowiła do jedzonka odswietnego ale wydaje mi sie ze w taki dzien to mi nikt nic nie przywiezie nawet popołudniu:/
image

image
W domku z mężem i córcią i wcale mi nie jest smutno z tego powodu:)
Dzwoniłam wczoraj do domu sushi - mamy jeszcze kupon z gruponu - i powiedzieli że jak po 12 po otwarciu złożymy zamówienie i przyjedziemy odebrać to nie ma problemu. tak więc tak zrobimy - przywieziemy sobie i postoi do wieczora i tak je się zimne:)
imageimage
a ja właśnie się zastanawiam czy samemu nie zrobić. świeże są zawsze lepsze od takich z restauracji, no i ze składnikami można poeksperymentować. ja sushi robię z ryby pieczonej lub wędzonej bo surowej nie lubię

poza tym fajna zabawa, w necie znajdziecie filmiki i przepisy
image
nyzosia do tego w Gdańsku dzwoniłas czy w sopocie? kurde az załuje ze nie mam kupony z grouponu. A co zamawiacie macie jakies doswiadczenie z ich jedzonkiem bo ja w sumie niewiele jadłam sushi w zyciu i sie srednio znam ale mysl mi sie podoba. Dzieki za pomysł
image

image
w domku z mężem i dzieciaczkami :)
Młodzi pewnie będą spali a my będziemy popijać szampana, jeść skrzydełka ala KFC i zajadać sałatkę krabową :)
Nie mamy szans na sylwestra we dwoje, bo nie mamy komu "sprzedać" dzieciaków, ale wcale nie żałujemy :)
a my w tym roku wychodzimy na impreze/bal do hotelu, ze znajomymi, łacznie nas bedzie 19 osob :)
image

my rowniez w domku z małym ale ja tez nie zaluje i nawet sie ciesze
image
my też w domku, przychodzą znajomi, którzy swoje pociechy dali teściom, włąśnie gotuję jedzonko na domówkę;) ja się cieszę bo lubię posiadówki przy jedzonku i winku w starym dobrym gronie;))
my we trójkę: ja, mąż i młoda /jej pierwszy sylwester - s mamom i s tatom ;-)/
My też w domku.
I też się cieszę, bo nie mam ochoty na żadne tańce, hulance...
image

image
z ukochanym synkiem najpierw spacer po zakupy, potem wspólne gotowanie, zabawa i oglądanie tv.na pewno wytrzymamy do północy a wtedy zimne ognie, petardy i puszczanie lampionów
niech się ten pechowy, smutny i beznadziejny rok 2010 skończy !!!
a my malego sprzedajemy do tesciow na 3-4 godzinki poznowieczorne i jedziemy sobie na kolacyjke tylko we dwoje do knajpki w sopocie i pozniej spacerek:) Brakuje nam pobycia przez chwile samemu:)
image
my mamy zaproszenie do znajomych na duza domowa impreze ale ja w tym roku mam ogromna ochote zostac w domu z mezem i corka lub ewentualnie sprzedac mala na 3 godziny rodzicom i pojsc na kolacje z mezem
mąż i córa:) córa spać, my kieliszek wina i szampana popcorn łózko i film:) już się nie mogę doczekać:)!!!!!
Saraneta dzwoniłam do tego w Sopocie bo do nich mam kupon. My najbardziej lubimy futomalki więc bierzemy zestawy z futomakami:) i winko śliwkowe....jest pycha:)
imageimage
my jak w zeszlym roku multikino.bardzo fajne tam bylo,mam nadzieje,ze w tym roku tez..
A my w tym roku chyba pierwszy raz sami, tak na spokojnie. Odkąd pamiętam sylwestra spędzałam gdzieś na imprezie, domówce. 2 lata temu byłam w ciąży, byliśmy na domówce ale ja nie piłam nic. W zeszłym roku tańcowaliśmy z Leną, przyszło kilku znajomych :). A w tym roku jestem tak zmęczona wszystkim,że nawet mi się nie chce towarzystwa ludzi i siedzimy przed telewizorem :)
imageimage
image
a my na bal wybieramy sie ze znajomymi, mam nadzieje, ze fajna bedzie impra...coreczka z babcia zostaje z nia na noc, my wracamy w poludnie na drugi dzien...
image

image
Ja z mężem i znajomymi lecimy w Alpy na narty, tam na stoku mamy ulubioną knajpkę w której wypijemy o północy grzańca i pewnie jak co roku będą tańce na stole :)
my ruszamy ze znajomymi na impreze do tokyo station
mloda sprzedajemy dziadkom

w zeszlym roku siedzielismy w domu, caly rok wlasciwie siedziemy w domu wiec w ta jedna noc chce sie złajdaczyc ;p
image
A mój syn od Świąt daje mi pospać "aż" do 6, więc marzę o tym, żeby o 22 już smacznie kimać, zwłaszcza, że pewnie około północy i tak mnie huk obudzi. A tu mój kochany mężuś wymyślił, żebyśmy sobie zrobili po położeniu Młodego kolację przy świecach w strojach wieczorowych...
A w co ja się wbiję z wielkim brzuchem (kolejna ciąża)? Nic do jedzenia też nie mam, bo już nie mam siły nic szykować, a wypić też nic nie mogę... Ale jak mu powiem, że mi się ten pomysł nie podoba, to mu będzie przykro :( i jeszcze gotów się obrazić.
image
image
W domu z rodzina siostry :). Trzeci rok z rzedu taki mamy Sylwester i jest super. Dzieci sie bawia, my mamy czas na film, jedzenie super. Potem wszyscy razem tanczymy. Nikogo wiecej nie zapraszamy, bo nie chcemy zepsuc imprezy. W tym gronie sprawdza sie idealnie i tak narazie w Sylwestry zostanie.
A kiedys, gdy Tomus nie bedzie chcial z nami spedzac Sylwestra to marzy nam sie maraton w kinie.
Gdy widzimy te bale w hotelach, i te podstarzale smety, pijane i tanczace przy weselnej muzyce... Brr, wlasnie dzis rano stwierdzilismy, ze gorsza kara niz taka impreza nie moglaby nas spotkac.
no i czy ja nie mam pechowego i smutnego roku.mój syn jest chory, boli go brzuch a mnie serce boli, że znów nas coś złego spotkało
w tym roku to już oceany łez wylałam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

urodziny dziecka tanio i fajnie jak urządzić? (53 odpowiedzi)

może zbiorę jakieś fajne pomysły od WAS? co można przygotować do zjedzenia dla dzieci? w co się...

Cosinius - ktoś tam się uczy? (6 odpowiedzi)

Witam chciałąbym od lutego iść do szkoły policealnej , terazm mam dylemat do której profil...

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? (20 odpowiedzi)

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? jak się ubrać na taki zabieg? jak to działa i czy działa ?

do góry