Widok

kardiolog dziecięcy Gdańsk

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Gdzie w Gdańsku jest kardiolog dziecięcy, który przyjmuje na książeczkę NFZ? Wiem, że Jaśkowa Dolina, gdzie jeszcze?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
szukam numeru do dr Chojnickiego pomożesz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam wszystkim najlepszym kardiologiem Dr CHojnicki ,jest bardzo dobrym lekarzem ,miły ,sympatyczny ma podejście do dzieci ,też leczyłam swoja córeczkę u Dr Chojnickiego córcia urodziła się z wrodzonym przetrwałym przewodem tętniczym botalla ,dziś jest zdrów jak rybka ,cieszę się że trafiliśmy właśnie do tego Dr,bardzo szybko można się do Dr zarejestrować ,polecam:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

p.Mazur

Piszę to jako dorosły mężczyzna ( obecnie mam 20 lat), na moje nieszczęście trafiłem do tej kobiety. Niestety brak kompetencji, od 4-6 roku życia moje problemy z wagą oraz z sercem były tłumaczone mojej mamie tak: że syn pewnie podjada słodycze podczas Pani obecności, wprowadziła mi jakoś dietę szwedzką ( słodycze mogłem jeść tylko w niedzielę) szkoda tylko że ja nigdy nie byłem łasy na słodycze, nawet posiłki które jadłem były w małych ilościach. Czasem odczuwałem kłucie w sercu co było tłumaczone, że to te szmery serca to powodują, mój niski wzrost zawsze był tłumaczony, że niscy rodzice ale on urośnie będzie na pewno wyższy od taty, niestety tak się nie stało dziś mam aż 164 centymetry i od ojca jestem niższy. Jako starszy chłopiec pomimo że miałem szczupłą twarz, ręce itd zawsze miałem problem ze zgubieniem ,,oponki,, pomimo ćwiczeń i bardzo aktywnego tryby życia. Wielu lekarzy także z Poradni na Jaśkowej Dolinie podobnie tłumaczyło mój niski wzrost i resztę problemów. Fakt pogodziłem się z tym że jestem niższy od rówieśników, akceptowałem swój wygląd. NIESTETY DOLEGLIWOŚCI WYSZŁY DOPIERO KILKA ŁADNYCH LAT PÓŹNIEJ. Badania krwi dosyć wysoki poziom każdej z grup, niby w normie ale wysoko, wykonano następne i kolejne bardziej szczegółowe no i trach ZA WYSOKIE TSH ( czyli problemy z tarczycą) potem USG kolejne wyniki itd wszystko to dzięki mamie która niektóre objawy występujące u mojej babci połączyła ze mną i bardzo dociekała prawdy biegając ze mną po różnych lekarzach. Postawiono diagnozę NIEDOCZYNNOŚĆ TARCZYCY, czyli wcielenie w życie nowych prawdopodobnie nierozłącznych do końca życia przyjaciół czyli tableteczki z hormonem tarczycy, wizyty u endokrynologa, oraz zakończona faza wzrostu i problemy z brzuszkiem który się nie chce ze mną rozstać pomimo mojej dosyć szczupłej sylwetki. TEGO MOŻNA BYŁO UNIKNĄ KIERUJĄC MNIE ZA NAJMŁODSZYCH LAT NA ODPOWIEDNIE BADANIA (dziś leczy się dzieci od najmłodszych lat z dobrym skutkiem) NIESTETY p.MAZUR CAŁY CZAS TRZYMAŁA SIĘ SWOICH STARYCH WYUCZONYCH REGUŁEK KTÓRE BYŁY PO PROSTU ŻENUJĄCE.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
w moim poście odnośnie do słodyczy powinno być pod Pani nieobecność a nie obecność
Przepraszam za pomyłkę
podpisuję się obiema rękami pod dr. Chojnickim.
Świetny specjalista z super podejściem do małego pacjenta.

Byłam na wizycie zarówno w ciąży, jak i już z dzieckiem.
Obydwie na plus.

kardiolog dzięcięcy gdańsk/sopot/gdynia

Dziewczyny, potrzebuję namiary na prywatnego kardiologa dziecięcego, który wykonuje echo serca...Mam nadzieję, że pomożecie
dr Chojnicki w INVCTA na Rajskiej; to jest super lekarz :)
"Dobre rodzicielstwo to w dużej części umiejętność radzenia sobie z własną bezradnością. (..) Trzeba rozstać się z wyobrażonym i wymarzonym dzieckiem po to, by spotkać się z tym, które ma się we własnym domu." A. Stein
Dziękuję!!!!!!!!!!!!!
byliśmy u dr. Chojnackiego w Gdyni, na początku 2012r i za wizytę, która trwała 5 minut zapłaciliśmy 200zł, więc wyszłam z bardzo mieszanymi uczuciami
czy któras z mam mogła by mi podac nr do kardiologa na nfz w gdansku bede wdzieczna
Na Polankach przyjmuje dr Mazur, w wojewódzkim lub w kolejowym dr Chojnicki , musisz dzwonić do szpitali i się zarejestrować

Dzięki za wcześniejsze porady, my z dr Chojnickiego jesteśmy bardzo zadowoleni, z dr Mazur troszkę mniej, ale myślę , ze oboje są bdb specjalistami
Podpisuję się pod dr Chojnickim! Super specjalista, ogromna wiedza, delikatne podejście do dziecka!!
Wizyta fakt kosztowna, ale przecież chodzi o trafną diagnozę, także uważam, że lepiej zapłacić więcej a mieć pewność! a z serduszkiem to nie żarty!! pozatym uważam, że dr nie jest nastawiony na 'pieniądze'. Po pizycie, poinformował, że będzie konieczna jeszcze kontrola i od razu zaznaczył, że nie muszę prywatnie, bo jeszcze przyjmuje w PTC https://pct.gda.pl/index.php?non%5Frestricted=clinic na nfz (przynajmniej przyjmował w zeszłym roku).

Ja polecam, trafiłam z polecenia ginekologa (jeszcze w ciąży) i pomimo kosztów nawet nie pomyślałam żeby próbwać jeszcze do innego lekarza, bo od razu zaufałam jego diagnozie.
Czy ma ktoś jakieś aktualne opinie o dr. Mazur?? Mamy niedługo wizytę, a po przeczytaniu opinii mam mieszane uczucia... :( Czy jej diagnozy są pewniakiem??
Dr Aleszewicz telefon 58 341 71 09 przyjmuje we Wrzeszczu.Wrzućcie ma Google to wszystko wyjdzie. Opinie,adres itp.jest naprawdę super babka.
My jesteśmy po wizycie u dr. Mazur. Wrażenie pozytywne, dobre podejście do dziecka, długo i dokładnie badała. Generalnie jesteśmy zadowoleni!
Też byliśmy u doktor Mazur. Mam mieszane uczucia...
Hej my bylismy wczoraj z Liwią w budynku Solidarności w Gdansku ,ma "niewinne szmery" bylismy u Dr.Potaż ,z polecenia ,czekalismy ponad 2 msc ,warto było ,lekarz super !
czy mozna prosic o namiary do tej poradni kardiolog. w budynku solidarności ? na polankach termin na 20 maja.Gdzie jeszcze jest dzieciecy na NFZ oprócz tych dwóch ?
ul. Wały Piastowskie 24
80-855 Gdańsk (woj.pomorskie)
Telefon:
058-3010622

My byliśmy prywatnie bo nie chciałam długo czekać.
90 zł
Też byliśmy u Dr.Potaż zadowoleni jesteśmy bardzo.

Koszt wizyty też nie jakiś kosmiczny jak w invicie.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry