Widok

kardiolog dziecięcy Gdańsk

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Gdzie w Gdańsku jest kardiolog dziecięcy, który przyjmuje na książeczkę NFZ? Wiem, że Jaśkowa Dolina, gdzie jeszcze?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
oczywiście na oddziale kardiologii dzieciecej. jest tez konsultantem na wszystkie szpitale i jak cos sie dzieje z dzieckiem na zaspie czy w wojewodzkim to jedzie konsultowac
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.przychodnia24.com/kzk/_poradnie.php/id/26

dr n.med. Maciej Chojnicki

super lekarz i super specjalista przyjmuje w Invicta w Gdańsku a normalnie pracuje na oddziale kardiologii w Akademii Medycznej
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
możesz podać adres i nr tel. kardiologa z gdyni
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
UP ....
Kurcze ... ja się dzisiaj dowiedziałam, że muszę tez iść z Wiki do kardiologa.

Jeżeli faktycznie tak długo się czeka na wizytę z NFZ to tez prywatnie pójdziemy!

Może jednak ktoś zna jakiegoś dobrego prywatnego kardiologa z Gdańska!?
w akademii jest. My mieliśmy taką sytuację,że mały musiał mieć przed operacją echo serca- czeka się bardzo długo i operacja też by się przesuneła-moja mama zadzwoniła do akademii, poprosiła lekarza i zgodził się- pojechalismy tego samego dnia-zapłącilismy oczywiscie chyba 100- ale jak bardzo zależy na czasie to oni za kasę idą na rękę. Trzeba próbować prywatnie, bo czekać miesiącami. Telefon wzięty z książki tel, zero znajomosci
A mogłabyś podać numer do tego kardiologa w gdyni jak masz?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
O kurczaki.... a kogoś z Gdańska możecie polecić?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie dawno również szukałam kardiologa.. w Akadmei Medycznej jest, na Jaśkowej Dolinie, w centrum Gdańska.. (koło solidarności) ale adresu nie znam (idź do swojej przychodni tam Ci powiedzą).. niestety prawda jest taka, że na wizyte czekasz długooo.. bardzo długo... ja zrezygnowałam z wizyty na NFZ i wybrałam się prywatnie do Gdynii (na przeciwko dworca). Lekarz przyjmuje tam tylko w czwartek, czekałam tydzień (maksymalny czas oczekiwania), za 100zł miałam lekarza, echo serca-bardzo szczegółowe.. polecam.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry