Widok
no to teraz Ja.
czuje sie seksi, bardzo się sobie podobam z brzuszkiem i inne kobiety też ładnie wyglądają.
No ale M uważa że bardziej seksi byłam przed ciążą. Nigdy koścista nie byłam i miałam cycka więc teraz doszedł jedynie brzuszek .... No ale nich myli co chce, ja się czyuje jak sie czuje:)
a najchętniej to bym wskoczyła w małą czarną i szpileczki :)
czuje sie seksi, bardzo się sobie podobam z brzuszkiem i inne kobiety też ładnie wyglądają.
No ale M uważa że bardziej seksi byłam przed ciążą. Nigdy koścista nie byłam i miałam cycka więc teraz doszedł jedynie brzuszek .... No ale nich myli co chce, ja się czyuje jak sie czuje:)
a najchętniej to bym wskoczyła w małą czarną i szpileczki :)
ja czuje sie seksownie prawie pod kazdym wzgledem...
jedyne co mi przyszkadza to te "syfy" ktore wszedzie wyskakuja (ja je nazwalam pleco-cycko-twarzo pryszcze hehe) no jeszcze podczas ciazy dostalam "nadmiernego owlosienia" czyli ciemne wlosy pojawily mi sie tam gdzie ich nigdy nie bylo (np.kolo pepka i to mnie bardzo irytuje) ale tak to jestem sexy :))))

jedyne co mi przyszkadza to te "syfy" ktore wszedzie wyskakuja (ja je nazwalam pleco-cycko-twarzo pryszcze hehe) no jeszcze podczas ciazy dostalam "nadmiernego owlosienia" czyli ciemne wlosy pojawily mi sie tam gdzie ich nigdy nie bylo (np.kolo pepka i to mnie bardzo irytuje) ale tak to jestem sexy :))))

sexy????????????To jeden z najgorszych etapow w moim zyciu jesli chodzi o akceptacje siebie...szooooooooooooook jak jak nie moge sie doczekac rozwiazania i wreszcie wziac sie za siebie. Pomijam fakt ze czlowiek wyglada jak wieloryb, porusza sie jak wieloryb to tu szczyka, tam rwie-trzyma mnie w pionie tylko mysl o naszym malym, kochanym ludziku! Ale jak ktoras babka powie przy mnie ze ciaza to najpieknieszy okres w zyciu kobiety to niech lepiej bierze nogi za pas:D
naeet bardzo sexi :) no chyba ze przytyje 35 kg :)
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

ja poki co tak jestem w 11 tyg i moje kochanie nie moze doczekac sie brzusia problemem sa pryszcze plecy cale nawet na dole skron i dekolt ale od 3 dni stosuje brevoxyl masc do kupienia w aptece polecam kosztuje ok 20 zzl i moze byc stosowana przez kobiety w ciazy mam nadzieje ze to wam pomoze pozdrawiam
Wielu facetów podczas ciąż swoich "ukochanych" żon dopuszcza się niestety zdrad. Wolą nie wnikać czy ich żona jest sexy srexy czy coś tam podobnego. Idą do pierwszej lepszej agencji towarzyskiej albo do sąsiadki "po cukier".
A oficjalnie jacy to wielcy "zakochani opiekunowie" żon, pomocni itd. Oficjalnie seks ich w ciąży nie interesuje itd. A nieoficjalnie khmmm....
"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.
A oficjalnie jacy to wielcy "zakochani opiekunowie" żon, pomocni itd. Oficjalnie seks ich w ciąży nie interesuje itd. A nieoficjalnie khmmm....
"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.
ponury,
ty tu nie prowokuj celowo kobiet w ciąży ... uszanuj nas a nie piszesz takie głupie rzeczy. Jeżeli tak robiłeś, albo znasz kogos kto tak robi, to żaden powód do chwalenia :-(
Zadna z nas sobie sama dziecka nie zmajstrowała ... najlepiej szukac sobie wymówki, że "ona taka gruba, zaniedbana, ma fochy" i wskoczyć innej do łózka, jak taka pchła.
ty tu nie prowokuj celowo kobiet w ciąży ... uszanuj nas a nie piszesz takie głupie rzeczy. Jeżeli tak robiłeś, albo znasz kogos kto tak robi, to żaden powód do chwalenia :-(
Zadna z nas sobie sama dziecka nie zmajstrowała ... najlepiej szukac sobie wymówki, że "ona taka gruba, zaniedbana, ma fochy" i wskoczyć innej do łózka, jak taka pchła.
Na co liczą niektóre kobiety? Że ciąża coś zmieni jak związek się sypie? Że dziecko "scementuje"? Ale co to da :)
Na co liczą wierzące w delegacje swoich mężów, popołudniowe "nagłe" wyjścia bo "w pracy coś wyskoczyło" itd.
Na co liczą wierzące w delegacje swoich mężów, popołudniowe "nagłe" wyjścia bo "w pracy coś wyskoczyło" itd.
Zdrady były są i będą, nawet jeśli nie jest się w ciąży. Wiesz Ponury myślę, że nie powinieneś wypisywać takich rzeczy na tym forum. Tu Kobiety cieszą się szczęściem rodzinnym i darem jakim jest dziecko. Nigdy się nie dowiesz co czuje kobieta w ciąży, więc nie zaburzaj ludziom spokoju.
Wszystkie ciężarówki mają swoje rozterki i dodatkowe wkręty nie są im potrzebne.
Mógłbyś zmienić forum na takie gdzie pisze się o zdradach. A swoją drogą chyba ktoś kiedyś Cię zdradził, że masz spaczony charakter.
Gdybym zakładała, że mąż mnie zdradzi nie miałabym męża!
Wszystkie ciężarówki mają swoje rozterki i dodatkowe wkręty nie są im potrzebne.
Mógłbyś zmienić forum na takie gdzie pisze się o zdradach. A swoją drogą chyba ktoś kiedyś Cię zdradził, że masz spaczony charakter.
Gdybym zakładała, że mąż mnie zdradzi nie miałabym męża!
[url=http://bejbej.pl/]

[/url]

[/url]
Ponury, nie udaję że nie ma tematu, napisłam że zdrady były, są i będą.
Poza tym wina zwylke jest po środku 50:50, chociaż zdradzona strona często tego nie zauważa.
Jednak czas oczekiwania na dziecko, !!! nie sprzyja zdradom!!!, według mnie przyszli tatusiowie czekają na potomka i każdy na swój sposób przygotowuje się do ojcostwa. Jedni zaprzestają współżycia bo boją się o dziecko, drudzy prowadzą normalne życie płciowe jak przed ciążą a jeszcze inni nasilają seksik. Osobiście znam faceta, który uwielbia kobiety w ciąży i najbardziej chwali sobie czas kiedy jego żona była w ciąży- co oni wtedy wyprawiali fiu fiu.
Nie odpowiedziałeś na pytanie: "zostałeś kiedyś zdradzony?"
Poza tym wina zwylke jest po środku 50:50, chociaż zdradzona strona często tego nie zauważa.
Jednak czas oczekiwania na dziecko, !!! nie sprzyja zdradom!!!, według mnie przyszli tatusiowie czekają na potomka i każdy na swój sposób przygotowuje się do ojcostwa. Jedni zaprzestają współżycia bo boją się o dziecko, drudzy prowadzą normalne życie płciowe jak przed ciążą a jeszcze inni nasilają seksik. Osobiście znam faceta, który uwielbia kobiety w ciąży i najbardziej chwali sobie czas kiedy jego żona była w ciąży- co oni wtedy wyprawiali fiu fiu.
Nie odpowiedziałeś na pytanie: "zostałeś kiedyś zdradzony?"
[url=http://bejbej.pl/]

[/url]

[/url]