Widok

kolezanka urodzila dzis martwe dziecko:((((((((((((((((

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
doznalam szoku glownie dlatego,ze doslownie wczoraj spotkalam kolezanke w autobusie i z nia rozmawialam.wszystko bylo wporządku oprocz tego ze cala ciaze miala bardzo wysokie cisnienie i brala leki.wczoraj jechala na wizyte do lekarza a dzis urodzila martwe dziecko w 7 miesiacu.....:((((((((((((((((((((((((((((((((((
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
:((( Tragedia.
:((((
matko przykre to co piszesz :(((((((

ostatnio same negatywne rzeczy sie dzieją wokoł mnie....
Ech....kiedy to sie skonczy.....(?)
Współczuje z całego serca tej kobiecie. Nic gorszego chyba nie mogło ją juz spotkać!
:(:( biedna....

zwykła kontrola...
a po co to ku... w ogole napisałaś?????tu na forum jest większość kobiet w ciąży, ktore się cieszą ,a i tak są pełne obaw.
Bo to jest forum i każdy może pisać, co chce!!! A już zwłaszcza Justi...
wiedziałam ze sie odezwie ktos z idyiotycznym komentarzem...

takie rzeczy niestety sie zdarzają..
Idiotyczne jest pisanie o takich oczywistych rzeczach na forum z ciężarówkami...
niestety zdazają sie ,przykre to jest
nie da sie uciec od rzeczywistosci dziewczyny, nawet tak przykrej jak sytuacja ktora opisala Justi......... takie rzeczy sie zdarzaja... niestety.........
ciezarówki moze nie powiiny tu wchodzic i poprostu czytac, bo mi sie slabo zrobilo jak to przeczytalam, widomo ze o tragediach innych woli sie nie wiedziec,
ok sorry ze wogole to napisalam...

Zapomnialam,ze tutaj pisze sie tylko wtedy gdy ma sie mega z****iscie dobry humor i wtedy gdy chce sie komus posłodzić...

Wybaczcie,ze chcialam podzielic sie moimi emocjami w zwiazku z tym o czym sie dowiedzialam...

Wlasciwie ja tez tu nie powinnam zagladac,bo przeciez tu wszyscy maja mezów/partnerów....ale jakos nigdy nikt nie pomyslał,ze innych może to smucic czy dolowac...Oczywiscie ja sobie z tym radze i nie robie z tego problemu...ale gdybym sie uparla to bym sie czepnela...

Nigdy wiecej nie podziele sie zadnymi negatywnymi emocjami....
Postów Justi osoby o słabszych nerwach w ogóle nie powinny czytac. :D
Jasne, że takie rzeczy się zdarzaja, ale po co od razu leciec z tym na forum??? Tymbardziej, że jest tu wielle dziewczyn w ciąży i chyba niepotrzebne są im takie rewelacje!!! Do tego autorka postu wypaliła w temacie o co chodzi, więc trudno nie przeczytać. I czemu ma to słuzyć???
dziewczyna przezywa tragedie urodzila martwe dziecko, ja nawet wole nie myslec ze mi sie moze cos takiego tez zdazyc, w pierwszej ciazy mialam wysokie cisnienie bralam leki, teraz tez mam zagrozona, mam nadzieje ze nikogo z nas taka tragedia nie dotknie,
Kasiu,
ja Ciebie rozumiem. Też bym chciała, żeby na świecie zapanował pokój... i żeby nie było już głodujących dzieci...
dorinell-moze naprzyklad temu ze sa wokol nas ludzie ktorzy przezywaja tragedie!
Czasem warto o tym wiedziec,zeby docenic to co sie ma...To,ze nam jest dobrze,nie znaczy,ze innym jest...
Nie podzielilam sie tym w celu zastraszenia przyszlych mam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bez przesady.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry