Widok

matka chrestna - bukiecik

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Chrzestna bukiecik
Dziewczyny, będę matką chrzestną. Jak zauważyłam na innych chrztach, matka chrzestna podczas ceremonii trzyma w dłoniach bukiecik. Czy znacie jakąś fajną kwiaciarnię w Gdańsku, w której zrobiliby mi taki fajny bukiecik na chrzest.
image

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polcia- każda kwiaciarnia Ci zrobi, jak tylko powiesz na jaką okazję.
nie wiem jak na chrzest ale my zawsze robimy bukiety w Madisonie - bardzo nam sie podobaja i wcale nie drogo..
tworzenie i projektowanie stron internetowych - http://www.ascomi.pl
ale ja nie chcę każdą kwiaciarkę, bo się wiele razy nacięłam na jakieś nylony, sztuczne plastikowe wstążki, świecidełka, plastikowe serduszka, w ogóle mi o to nie chodzi, strasznie mi się to nie podoba

chodzi mi o jakiś taki bukiecik inny, dopasowany do okoliczności, ale też zrobiony w naturalny sposób i z wyobraźnią

ooo właśnie słyszałam, że w Madisonie robią ładne i coś mi się kojarzy też że na Morenie jest taka alternatywna kwiaciarnia
image

image

w madisonie robia sliczne bukieciki, naprawde polecam
image
image
W Madisonie ile dni wcześniej zamawia się bukity? Ile tak płacicie za bukiet?
image

image

Polcia - a to bedzie chłopczyk czy dziewczynka?? Bo jak chłopczyk to mozesz mu zamówić taką mini przypinke do marynareczki lub spiworka - mój synek miał ze storczyka
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
Polcia, polecam ci kwiaciarnie alternatywne - żadnych brokatów, serduszek i plastikowych wstążek.
W Alternatywnej we Wrzeszczu (k.Manhattanu) zamawiałam wiązankę ślubną i stroiki na święta. Podobnie robią na Grobli

"Alternatywna" Kwiaciarnia
Gdańsk, ul. Partyzantów 6 /12, tel. 058 7612862

Mały Park - kwiaciarnia alternatywna
Gdańsk, Grobla IV/3
tel: 58 305-76-95
to chłopczyk, dzięki dziewczyny za pomysły
image

image

ta kwiaciarnia na Grobla IV super mi pasuje bo to bardzo blisko do kościoła św Mikołaja, a tam właśnie będzie chrzest :) dzięki wielkie
image

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Karolina Misiak - Krasowska (3 odpowiedzi)

macie jakieś doświadczenia, opinie o tej Pani?

dr Hanna Prajs czy przyjmuje prywatnie (12 odpowiedzi)

szukam w necie,ale nie znalazłam, wiecie może czy przyjmuje prywatnie i gdzie? z góry dzięki za...

Przedszkole 49 Miś, ul. Śląska - proszę o opinie. (28 odpowiedzi)

Drogie mamy, napiszcie proszę jakie są Wasze doświadczenia z tym przedszkolem. Będę bardzo...

do góry