Widok

nie przyjemny kardiolog -dr.Sabiniewicz

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dr.Sabiniewicz -kardiolog dzieciecy opinie na jego temat poprosze
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9
Ja również polecam dr Chojnickiego
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
z czy ktos sie orientuje gdzie jeszcze przyjmuje dr.Chojnicki????
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wspolczuje wszystkim ktorzy byli u tego lekarza.Nigdy w zyciu jeszcze nie spotkalam sie z tak nie czulym ,chlodnym i bez serca lekarzem.mnie potraktowal jak wyrodna matke a mojego 3msc synka gorzej jak zwierze.Weterynarz lepiej traktuje swoich pacjentow jak ten niby "lekarz".Odradzam wszystkim,nie polecam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6
hmm...Wiec wieku 10lat mialam operacje na serce przy mojej operacji uczestniczyl dr Sabiniewicz .Gdy chodzilam na badania kontrolne to calkiem mily facet wtedy byl (minelo juz 10 lat).Nigdy nic zlego mi ani mojej mamie nie powiedzial-zachowywal sie normalnie.Teraz nie wiem jak sie zachowuje poniewaz do innego lekarza jestem rejestrowana(dr Potaż -swietny kardiolog mily sympatyczny.) bo ten dr prowadzoncy juz nie pracuje i on wlasnie mial zle zachowanie ze nie dostal $ ... (dr Potaż -swietny kardiolog mily sympatyczny.)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja myślałam,że tylko nas tak źle potraktował dr Sabiniewicz,a tu proszę....
POlecam dr Chojnickiego bardzo dobry lekarz
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
polecam dr chojnickiego , uratowal zycie naszemy synkowi, rewelacyjny lekarz z ogromnym sercem
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Lekarz dał skierowanie mojej siedmiomiesięcznej córce na echo serca aby wykluczyć wadę wrodzoną. Powiedział, że mam się udać właśnie do Sabiniewicza. Po przeczytaniu opinii jestem przerażona. Gdzie znajdę dobrego kardiologa, który echo wykona w ramach NFZ? A jeśli prywatnie to również proszę o polecenie dobrego lekarza i chciałabym wiedzieć ile takie badanie kosztuje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kardiolog dr Marek Tomaszewski
Przyjmuje w LUX MED, na co dzien pracuje w Akademi medycznej na oddziale onkologii dzieciecej.
To bardzo mily czlowiek, bardzo dobre podejscie do dziecka i do rodzicow.
Nie wiem ile kosztuje u niego wizyta w LUX Med, podobno ma jeszcze gdzies prywatna praktyke.
U nas robil 2 razy echo- i nie zamierzam na kontorle szukac kogos innego.

Przychodnia w ul. Jaskowa Dolina - poradnia kardiologiczna dla dzieci, to jest poradnia szpitala Matki i Dziecka na ul. Polanki. Nie polecam dr Mazur - kobieta bez podejscia do dziecka, kazala mi w czasie badan wyjsc bo twierdzila ze dziecko placze bo mama patrzy i sie piesci! W dodatku zalecila mi dziecko napoic Melisalem przed kolejna wizyta aby bylo "spokojniejsze", te podejscie i metody mi zdecydowanie nie odpowiadaja wiec nie polecam jesli ktos ma podobne odczucia. Poza nia sa tez tam inni kardiolodzy ale ich nie znam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
trochę przesadzacie moi drodzy .trzy lata temu trafiłem do dr.Sabiniewicza z moim dzieckiem aż ze ŚLĄSKA i powiem szczerze opiekował się małą jakby należała do jego rodziny dosłownie nosił ją na rękach po korytarzu oddziału-wielki szacun dla tego gościa.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7
Jestem zszokowana tym co tutaj czytam. W styczniu dr Sabiniewicz operowal moją wtedy 2,5 letnią coreczkę i jestem z niego bardzo zadowolona. Przed wejściem na salę operacyjną przyszedł się z nią przywitać, a na sali operacyjnej krzyczało moje dzecko, wyrywało sie ja płakałam i jakoś nie miał do nas o to pretensji.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kardiolog, który podwyższa ciśnienie zarówno rodzicom jak i dzieciom, fachowości tego pana nie będę oceniać, ale podejście do pacjenta - niedostateczny. Moim zdaniem łamie pierwszą zasadę lekarzy: po pierwsze nie szkodzić. Jak ma twoje dziecko problemy z sercem i przeżyje stresy u tego lekarza jak ten ma swoją "fazę", tzn. że nie jest tak źle z sercem malucha, ostatnio żona i dziecko wyszły od tego pajaca z płaczem.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Witam
Nie mogę wręcz uwierzyć w to co tu piszecie,miałam przyjemność poznać Dr.Sabiniewicza,operował osobiście mojego synka zaledwie 20 dni temu, od pierwszego naszego spotkania wiedziałam że spotkałam odpowiedniego lekarza,zacznę od początku,przez przypadek dowiedziałam się że u mojego 11 letniego syna podejrzewa się wadę serca, pojechaliśmy na echo serca, tam spotkałam Dr.Sabiniewicza,jak na pierwsze spotkanie muszę przyznać że jak spojrzał to aż strach się bać...może i troszkę nerwowo wykonywał badanie ,gdy skończył grzecznie poprosił cytuję""Teraz młody człowieku wyjdż i poczekaj na korytarzu,muszę porozmawiać z twoją mamą""Wiedziałam że nie jest dobrze to spojrzenie.....zaczął rozmawiać ze mną spokojnie,wytłumaczył mi że syn ma wadę serca,mało tego narysował mi na kartce jak wygląda (PDA-Przetrwały przewód Botalla),na dodatek tego wszystkiego wyszukał kalendarz i od razu zapisał nas na zabieg,zaledwie 10 dni póżniej osobiście operował syna,nie mogę uwierzyć w to co piszecie ,ja trafiłam na Anioła i jest nim Dr.Sabiniewicz!!.Na koniec naszej rozmowy(widział że nie jest mi łatwo)powiedział,a teraz Pani wyjdzie ,pójdzie do łazienki i się wypłacze-proszę nie pokazywać emocji przy synu ,porozmawia Pani z synem w domu i przygotuje go na zabieg.Widzimy się za 10 dni w akademi.NAPISAŁAM WAM TYLKO SAMO BADANIE ECHA SERCA !! SŁOWO W SŁOWO-CZY TAK WEDLE WAS POSTĘPUJE TYRAN????
Nie mogę dalej pisać odezwę się jeszcze i opiszę wam swój pobyt w szpitalu w akademi na oddziale kardiologi dziecięcej i uwierzcie mi nie mieliście do czynienia z Doktor KWIATKOWSKĄ !!To jest dopiero tyranka.;(
DOKTOR SABINIEWICZ -jest dobrym lekarzem może miał zły dzień,może tak trafiliście wiem że pierwsze spotkanie zawsze najważniejsze,ale postawcie się w jego miejsce,zapracowany zabiegany taki lekarz ma dużo obowiązków,,wiem wiem zawsze powinien niezależnie od nastroju mieć podejście do pacjenta,,,ale w imieniu mego syna naprawdę piszę że jest najlepszym lekarzem.

Pozdrawiam Seweryna
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5
Boze!!!!! Wlasnie wrocilam z przychodni Kardiotel, gdzie skierowano mnie (tj. z AM doatalam nr, powiedziano ze tam robia echo serca) na badanie. Odpalilam kompa w poszukiwaniu info o dr Sabiniewiczu. I co widze? Cos co potwierdza moja negatywna opinie o tym panu. Mialam wizyte z dr Sabiniewicza i przyzekam ze nigdy jeszcze nie spotkalam sie z takim potwornym traktowaniem ze strony lekarza. Te wydzuty, przekrecanie slow, co sie powiedzialo, a co nie... Wdalam sie z Dr w dyskusje i uwazam ze facet nie sznuje ludzi...
Nie polecam tego lekarza, jak i przychodni Kardiotel gdzie pacjentow na echo serca rejestruje sie na wizyty co 5, 10 min. A potem sfrustrowany pan Dr musi sie na kims wyrzyc, za to ze tak tyra!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
A to kawał gnoja........Niech on zasponsoruje ze swoich łapówek-Cwaniak Pieprzony,ale co zrobić na taka mafie,tak samo jak Dr.Kwiatkowska nic lepsza od Niego tylko że ona się boji Sabiniewicza,Banda złodzieji powinno być wszystko prywatne wystawiony cennik a nie że ludziom laskę robią to po cholerę się uczyli za lekarzy żeby teraz brać!!!Tym już dawno powinno się zająć CBA ale oni nic nie widzą a każdy się boji donieść o martwi sie o swoje dzieciątko,Pozdrawiam Was wszystkich jako Ojciec również chorego synka.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 11
Byłam u Pana doktora w sobotę 19.XII.2009 w Sopocie w Kardiotelu z 14-to letnią córka.Córka była zestresowana.Nie wiedziała jakie badanie ją czeka.Pan doktor był bardzo wesoły,usmiechnięty - w miły,sympatyczny sposób rozładował jej strach.Bardzo dokładnie przeprowadził z nami wywiad, wysłuchał mnie,potemm córki. Po zrobieniu ECHA serca uzyskałam wszystkie niezbedne informacje dot.jej stanu zdrowia oraz porady na przyszłość / był silny mróz, a ona nie miała czapki/.Po wyjściu z gabinetu stwierdziłyśmy,że dawno nie byłyśmy u tak kompetentnego i miłego lekarza.Oceniam go bardzo pozytywnie była to sobota a lekarz nie wyglądał ani nie zachowywał sie jakby siedział tam za kare.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
tez mialam niestety przymusowa wizyte 1.09.2009 .jednym slowem masakra.facet opryskliwy,niemiły,poprostu koszmar.na szcescie wiecej nie musze miec z nim przyjemnosci.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
Dr Sabiniewicz jest bardzo dobrym specjalistom i wie co robi.Leczy mnie od 5 lat i jeszcze nigdy nie spotkałam się z jego złym humorem,mimo,że jezdzę do niego co pare miesięcy.Również mnie operował i zawsze był uprzejmy i zatroskany o moje zdrowie. Trzeba go poznać,żeby go osądzać... on ma specyficzne poczucie humoru. A co do lek.med. J. Kwiatkowskiej to poprostu nie szanuje czasu innych ludzi,ale jest miła.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ile pacjentów tyle opinii.
My przeszliśmy z tym lekażem swoje i mamy na jego temat już wyrobioną opinię.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

bardzo fajny lekarz

Bylam z synem u tego doktora.
To bardzo fajny lekarz na ktorym mozna polegac w 100%.
polecam.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4
jak widac ten pan raczej ma negatywne opinie,wiec o czyms to swiadczy...
moze lecząc doroslych jest milszy....choc szczerze wątpie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

do góry