Widok

październikowe mamy >2<

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam ;)
co tam u was mamusie jak samopoczucie i jak maluszki ?
Moja córcia rozpycha się cały czas chyba ma juz mało miejsca a to przecież jeszcze 6 tyg heh może 4 a może 8 kto to wie :)

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no na całe szczęście dziś już przestało ale w nocy z niedziele na poniedziałek to myślałąm że niewyrobie
na całe szczęście gorączka się nie przyplątała:)
Jak boli gardło dobrze jest jeść kisiel. Ja na początku myślałam, że koleżanki żartują, ale to pomaga. Jest na tyle gęsty, że osadza się w gardle i mniej boli.
dziewczyny pamietacie moze jaki miałyscie wynik po tescie na obciazenie glukoza?dokładnie..ja mam 139 i sie troche zmartwiłam,choc ponizej 140 jest ok,ale to tak na granicy(czy moze zawsze wyniki włansie tak sie układaja?)
właśnie wróciłam od lekarza. Wszytsko jest tak jak powinno, na porod mam sie raczej nastawić na przyszły tydzien ale roznie to bywa:)
oglądałam moje maleństwo i biedna ma mało miejsca:( chociaz lekarz twierdzi inaczej:)
a jak tam u Was?

my dzis wyladowalismy w Szpitalu.zaczelam krwawic ale odeslali nas do domu.brak rozwarcia. Jutro wizyta u mojego gin. Zobaczymy co on na to
hmm dziwne
dlaczego cie odesłali przeciez krwawieniem objawia sie przewaznie odklejajace łózysko (tak moiwla polozna w szkole rodzenia) i powinni cie polozyc na patologie. a dzwonilas do swojego lekarza?

zaczynam wpadac w panike. szcegolnie po przeczytaniu tego artykulu
http://www.poradnikmedyczny.pl/mod/archiwum/623_krwawienia_ci%C4%85%C5%BCy.html

Dzis o 11 mam wizyte. Zobaczymy co dzis powie lekarz. Wczoraj byla czerwona krew teraz taka brazowa
kaszubka, może to jednak ten czop?

ponoc to rozluznienie szyjki macicy.
Nie martw się, ja też miałam ostatnio swędzenie i po tygodniu przeszło (na szczęście) ale badania radze robić i udać się do lekarza na konsultację.

Ja też jestem po wizycie i u mnie też pomału zaczyna się rozwierać, jest na jeden opuszek i trochę skrócona szyjka.. ale żadnych krwawień tudzież plamień nie ma ..

kurcze Hania nam się zaraz rozsypie powodzenia Kobieto, mi jeszcze 18 dni już normalnie łamię zapałki :D
ale fajnie dziewczyny juz macie:)pozazdrościc tylko:)a jak sie czujecie jest wiekszy stresik blizej terminu czy raczej spokojne oczekiwanie i tylko radosc?
Ja po wizycie trochę stres, bo uświadomiło mi to, że już zostało niewiele czasu, nawet zaczęłam szykować torbę ;)

mam termin na 9-tego. chcialabym zeby bylo to juz za mna. a z drugiej strony tak sie tego boje ze podswiadomie odsuwam to ciagle.
Torbe spakowalam juz 1,5 tyg temu
nie ma czego sie bać poród na pewno bedzie ok i w koncu maleństwo bedzie z wami:)))no to dziewczyny miłych oczekiwań:)i wspaniałych chwil podczas pojawiania sie waszych dziecinek na swiecie:)a czy ktoras rodzi moze na zaspie?
taki mam plan :)
Ja tez na Zaspie, termin mam na 25. Ale już sie nie moge doczekać. Choć torby jeszcze nie spakowałam.
a czy chodziłyscie tam do szkoły rodzenia na wszytskie zajecia czy tylko na wybrane?czy planujecie "swoje" połozne
Na cwiczenia chodzilam, ale na wykladach bylam tylko 3. Połozną bede miala.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry