witam ;)
co tam u was mamusie jak samopoczucie i jak maluszki ?
Moja córcia rozpycha się cały czas chyba ma juz mało miejsca a to przecież jeszcze 6 tyg heh może 4 a może 8 kto to wie :)
no na całe szczęście dziś już przestało ale w nocy z niedziele na poniedziałek to myślałąm że niewyrobie
na całe szczęście gorączka się nie przyplątała:)
Jak boli gardło dobrze jest jeść kisiel. Ja na początku myślałam, że koleżanki żartują, ale to pomaga. Jest na tyle gęsty, że osadza się w gardle i mniej boli.
dziewczyny pamietacie moze jaki miałyscie wynik po tescie na obciazenie glukoza?dokładnie..ja mam 139 i sie troche zmartwiłam,choc ponizej 140 jest ok,ale to tak na granicy(czy moze zawsze wyniki włansie tak sie układaja?)
właśnie wróciłam od lekarza. Wszytsko jest tak jak powinno, na porod mam sie raczej nastawić na przyszły tydzien ale roznie to bywa:)
oglądałam moje maleństwo i biedna ma mało miejsca:( chociaz lekarz twierdzi inaczej:)
a jak tam u Was?
hmm dziwne
dlaczego cie odesłali przeciez krwawieniem objawia sie przewaznie odklejajace łózysko (tak moiwla polozna w szkole rodzenia) i powinni cie polozyc na patologie. a dzwonilas do swojego lekarza?
Ja też jestem po wizycie i u mnie też pomału zaczyna się rozwierać, jest na jeden opuszek i trochę skrócona szyjka.. ale żadnych krwawień tudzież plamień nie ma ..
ale fajnie dziewczyny juz macie:)pozazdrościc tylko:)a jak sie czujecie jest wiekszy stresik blizej terminu czy raczej spokojne oczekiwanie i tylko radosc?
mam termin na 9-tego. chcialabym zeby bylo to juz za mna. a z drugiej strony tak sie tego boje ze podswiadomie odsuwam to ciagle.
Torbe spakowalam juz 1,5 tyg temu
nie ma czego sie bać poród na pewno bedzie ok i w koncu maleństwo bedzie z wami:)))no to dziewczyny miłych oczekiwań:)i wspaniałych chwil podczas pojawiania sie waszych dziecinek na swiecie:)a czy ktoras rodzi moze na zaspie?