Widok

październikowe mamy >2<

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam ;)
co tam u was mamusie jak samopoczucie i jak maluszki ?
Moja córcia rozpycha się cały czas chyba ma juz mało miejsca a to przecież jeszcze 6 tyg heh może 4 a może 8 kto to wie :)

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kolejność chyba nie jest ta sama, 8 pazdziernika nie ma wykladu. I niestety nie pamietam co jest następne. Ale może ktoś jeszcze chodzi na ćwiczenia i sprawdzi? Bo ja cwiczenia juz skonczylam.
gapa jak zwykle nie zauwazylam...a innej nie ma mozliwosci sprawdzenia?ty nie miałs gdzies zapisanego?podejrzewam ze kojenosc jest taka sama od ilus lat pewnie:)nie wiesz jaki jest kolejny po karmieniu;)?aa i widze watek 3 dla was wiec chyba tam bedziemy pisaly zeby go nie opuszczac:)
Jest rozpiska. Wisi w tym pokoju gdzie podpisujesz obecność na zajęciach. Ja zawsze sprawdzałam co bedzie i wybierałam sobie wyklady.
hehe a nie ma rozpiski zadnej jakie tematy wykładów sa w jakich terminach:)?zeby sobie np wybierac bo meza znudził wykład o karminiu piersia:)hehe sie nie dziwie..połowa facetów na sali zasneła a ja z rozdziawiona niemal mordką słuchałam:)i powiem szczerze wiele sie dowiedziałam:)
mnie najbardziej znudzil wyklad o baby blues. Pani psycholog strasznie monotonnnie mowila
i jak tam z przydatnoscia zajec?wszytskie sa przydatn czy sa takie ktore nudza do bolu:)?
baska-spotkalas sie juz ze swoja polozna? co oferuje?
chodzilam na wszystkie wyklady i cwiczenia.
nie planuje umawiac sie z polozna prywatnie ale z tego co wiem to koszt okolo 500zl
Na cwiczenia chodzilam, ale na wykladach bylam tylko 3. Połozną bede miala.
a czy chodziłyscie tam do szkoły rodzenia na wszytskie zajecia czy tylko na wybrane?czy planujecie "swoje" połozne
Ja tez na Zaspie, termin mam na 25. Ale już sie nie moge doczekać. Choć torby jeszcze nie spakowałam.
taki mam plan :)
nie ma czego sie bać poród na pewno bedzie ok i w koncu maleństwo bedzie z wami:)))no to dziewczyny miłych oczekiwań:)i wspaniałych chwil podczas pojawiania sie waszych dziecinek na swiecie:)a czy ktoras rodzi moze na zaspie?
mam termin na 9-tego. chcialabym zeby bylo to juz za mna. a z drugiej strony tak sie tego boje ze podswiadomie odsuwam to ciagle.
Torbe spakowalam juz 1,5 tyg temu
Ja po wizycie trochę stres, bo uświadomiło mi to, że już zostało niewiele czasu, nawet zaczęłam szykować torbę ;)

ale fajnie dziewczyny juz macie:)pozazdrościc tylko:)a jak sie czujecie jest wiekszy stresik blizej terminu czy raczej spokojne oczekiwanie i tylko radosc?
kurcze Hania nam się zaraz rozsypie powodzenia Kobieto, mi jeszcze 18 dni już normalnie łamię zapałki :D
Ja też jestem po wizycie i u mnie też pomału zaczyna się rozwierać, jest na jeden opuszek i trochę skrócona szyjka.. ale żadnych krwawień tudzież plamień nie ma ..

Nie martw się, ja też miałam ostatnio swędzenie i po tygodniu przeszło (na szczęście) ale badania radze robić i udać się do lekarza na konsultację.

ponoc to rozluznienie szyjki macicy.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

do góry