witam ;)
co tam u was mamusie jak samopoczucie i jak maluszki ?
Moja córcia rozpycha się cały czas chyba ma juz mało miejsca a to przecież jeszcze 6 tyg heh może 4 a może 8 kto to wie :)
Kolejność chyba nie jest ta sama, 8 pazdziernika nie ma wykladu. I niestety nie pamietam co jest następne. Ale może ktoś jeszcze chodzi na ćwiczenia i sprawdzi? Bo ja cwiczenia juz skonczylam.
gapa jak zwykle nie zauwazylam...a innej nie ma mozliwosci sprawdzenia?ty nie miałs gdzies zapisanego?podejrzewam ze kojenosc jest taka sama od ilus lat pewnie:)nie wiesz jaki jest kolejny po karmieniu;)?aa i widze watek 3 dla was wiec chyba tam bedziemy pisaly zeby go nie opuszczac:)
hehe a nie ma rozpiski zadnej jakie tematy wykładów sa w jakich terminach:)?zeby sobie np wybierac bo meza znudził wykład o karminiu piersia:)hehe sie nie dziwie..połowa facetów na sali zasneła a ja z rozdziawiona niemal mordką słuchałam:)i powiem szczerze wiele sie dowiedziałam:)
nie ma czego sie bać poród na pewno bedzie ok i w koncu maleństwo bedzie z wami:)))no to dziewczyny miłych oczekiwań:)i wspaniałych chwil podczas pojawiania sie waszych dziecinek na swiecie:)a czy ktoras rodzi moze na zaspie?
mam termin na 9-tego. chcialabym zeby bylo to juz za mna. a z drugiej strony tak sie tego boje ze podswiadomie odsuwam to ciagle.
Torbe spakowalam juz 1,5 tyg temu
ale fajnie dziewczyny juz macie:)pozazdrościc tylko:)a jak sie czujecie jest wiekszy stresik blizej terminu czy raczej spokojne oczekiwanie i tylko radosc?
Ja też jestem po wizycie i u mnie też pomału zaczyna się rozwierać, jest na jeden opuszek i trochę skrócona szyjka.. ale żadnych krwawień tudzież plamień nie ma ..