Widok

październikowe mamy >2<

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam ;)
co tam u was mamusie jak samopoczucie i jak maluszki ?
Moja córcia rozpycha się cały czas chyba ma juz mało miejsca a to przecież jeszcze 6 tyg heh może 4 a może 8 kto to wie :)

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja ide dziś do gin. i na dziś mam przygotowane wyniki Morfologii, Hbs, Mocz oraz Usg. i zobaczymy co dalej :)

image
ja dopiero mam wizyte w czwartek i juz sie nie moge doczekac, zeby sprawdzic czy wszystko OK,
jakie robicie na koncowce ciazy badania?
pewnie dlatego że dziś niedziela mnie też by pewnie nie było ale mąż wyjechał i mi się nudzi.
coś nas dzisiaj tu mało:)

Mi też nie przeszkadza że mała sie wierci wręcz jest to super uczucie.
Tylko czasami jak kopnie w żebra to mniej przyjemne ;)

image
hej
Ja też ide jutro do lekarza, mała się wierci jak szalona, ale mi t nie przeszkadza:)

Ja właśnie po mału wychodzą z przeziębienia. Miniony tydzień to najgorszy czas od początku ciąży. Myślałam, że od tego wstrętnego kaszlu zaraz urodzę. Chociaż nie jest jeszcze super, to i tak czuję się jak młody bóg. Czuje, że przechodzi.
A synuś się wierci w najlepsze. W poniedziałek idę do gina i upewnie się przy okazji, czy aby u dzidzi też na pewno wszystko ok.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry