Widok

pomoc dla jednej z forumek...

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny, jedna z naszych forumek potrzebuje pomocy, dosłownie wszelkiej..., niektóre z was będą wiedziały o kogo chodzi bo zobligowały się pomóc w kupnie żywności itp..., dzisiaj do mnie napisała, abym napisała na forum (sama nie ma okazji na nim bywać), że: "szuka pokoi u kogoś czy mieszkania do wynajęcia za opłaty i opiekę-pomoc w domu, bo nie będziemy mieli zaraz gdzie mieszkać i szukam czegokolwiek do mieszkania dla nas". Rodzinka 3-osobowa... Nie napisała gdzie, ale myślę, że jest tak zdesperowana , że weźmie cokolwiek.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tez mam taka mala lodowke i Kamila wlasnie czasami wystawiam za okno hahaha:) teraz wlasnie spoczywa tam spokojnie makaron, :)
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
a gdzie te okna dawaj adres...:))))
hehehe 2 pietro wiec wez drabine chyba ze bedziesz jak romeo:)
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
och Julio:))))masz jakiegos gadulca bo zaraz nas pogonia z tąd:))))
niestety nie posiadam, mam maila mozemy sobie pisac listy romantyczne:) fitness-ola@wp.pl
ale wątek upadnie:((((
nie upadnie, ja nadal chce pomoc tylko nikt nie chce po mnie i po synku ciuchow:(
olcia jak po synku to ok ale musze wrócić jaki masz rozmiar na zbyciu...
jeżeli to że nam się już polepszyło ci nie przeszkadza to biorę:)))a merca masz:)))))czekaj szukam jaki masz rozmiar. W drodze wyjasnienia z tych co Bartuch wyrasta przekazuje dalej:))))
przeleciałm cię:))))w górę no i doczytałm ze masz 74 wiesz jeżeli spelniamy twoje oczekiwania to poproszę. Bodziaki od agi już się kurczą...
jeżeli chodzi o ciuszki to takie malutkie troche większe i w ogóle jakieś chętnie wzięła bym dla koleżanki tylko że ona nie wie jeszcze jaka płeć dziecka będzie więc może takie mardziej neutralne
U niej też nie jest najlepiej z kasą dlatego ja to co moge to jej dam po mojej Gabrysi ale też nei mam tego dużo więc myśle że przyda się cos jeszcze
Kamila a na jaki rozmiar dokladnie teraz potrzebujesz ubranek i jakich konkretnie?
Bodziaki,pajacyki?
spoko, sluze, mam troche ciuchow po malym, czesc dalam szwgierce ale cos tam sie ostalo, a ja nosze rozmiar 38, ale mam kilka ciuchow jak nosilam 36 , po swiecie moge gdzies podrzucic:)
no tak to teraz która:)))dziewczyny jutro dam znać przejże za jasnego co Bartek ma. Aga ma od ciebie pajace ale te duże to świąteczne:))))jutro zacynkuję :))))
jeżeli będziecie miały jakies ciuszki dla mnie(dla mojej koleżanki) to dajcie znać prosze
gg 7570555 lub mail mala757@wp.pl
a może ktoś ma jakieś ciuchy ciążowe?
bo koleżanka nic nie ma z tego co wiem a ja miałam tylko jedne spodnie i też pożyczone więc nie mogę jej pomóc
niestety juz nic ciazowego nie mam:( ale takie jesienno zimowe tak, w profilu jest moj nr, tak jak pisalam wczesniej moge gdzies w czwartek albo piatek podrzucic, Kamila co z ta wspinaczka po moim oknie? makaron wciaz tam jest:)
zjadłam kurcze podsmażone ziemniaczki z maechewką i ciężką dupę mam a masz windę...mała ja zaklepuję te większe a potem wam odstąpidę aga o tobie pamiętam każdego dnia
wchodzenie po drabinie to dobre cw na lydki po posladki:)
dobra ja was chyba już żegnam bo mój trzonek do ćiczeń niebawem wraca:)))))Pa mała pa olcia pa aga pa podczytywacze:)))
ja tu zwami baju baju i dobranoc a pies wylizał pieluche po kupie bo zapomnialm wyrzucić no nic mam jak nową:))))))DOBRANOC
hahaha dobranoc

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

catering w przedszkolu (66 odpowiedzi)

Kochani , Proszę Was o opinię dotyczącą jakości cateringu w przedszkolach Waszych dzieci. Moja...

do góry