Widok

pomoc dla jednej z forumek...

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny, jedna z naszych forumek potrzebuje pomocy, dosłownie wszelkiej..., niektóre z was będą wiedziały o kogo chodzi bo zobligowały się pomóc w kupnie żywności itp..., dzisiaj do mnie napisała, abym napisała na forum (sama nie ma okazji na nim bywać), że: "szuka pokoi u kogoś czy mieszkania do wynajęcia za opłaty i opiekę-pomoc w domu, bo nie będziemy mieli zaraz gdzie mieszkać i szukam czegokolwiek do mieszkania dla nas". Rodzinka 3-osobowa... Nie napisała gdzie, ale myślę, że jest tak zdesperowana , że weźmie cokolwiek.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszystko moze byloby ok gdyby Mala nei napisala do kilku forumek (cytat z maila):
Jeżeli będziecie już zorganizowane to chętnie odbiore to od waa lub spotkam sie u nas (jeżeli do tego czasu nie wywalą nas z mieszkanai .

Chyba Mala powinna miec troche wiecej pokory-bo mi z tego ewidentnie wychodzi,ze niestety nie zachowuje sie jak Greta czy Zalamana-tylko czeka az manna splynie z niega. Dziwie sie tylko dziewczynom, ze tak latwo daja sie mamic. Czy Mala cos zaproponowala z siebie? Moze sprzatanie,czy mycie okien,czy opieke nad dzieckiem innej forumki,czy odpowiedziala na pytania forumek jakiej pracy szukaja? Chyba,ze komus na prv-ale jakos nikt sie tym nei chwali. Zamilkla tez widze Karolinka29-moze dowiozla juz dary i wie cos wiecej?
ja jeszcze jej nic nie wysłałam..., tak jak wcześniej napisałam chciałabym pomóc ale mam watpliwości..., wstrzyma się więc jeszcze, z tego co wiem, podostawała kilka paczek..., ale czy może być ciągle mało... ? Kto ją zna niech napisze jak faktycznie jest z ich sytuacją...
Karolinka29
odezwij sie i napisz cos wiecej -
podlaczam sie do pytania asior, a jak ktos jeszcze potrzebuje pomocy to sluze tym co napisalam wyzej
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
j chce ja chcę moge wypisać listę:)))
chyba jednak szukaja pracy.....

http://www.anonse.pl/oddam,wykonam,malowanie_2001,19336703.html?oddam,wykonam,malowanie_2001,19336703.html?PHPSESSID=2f01cd705bd053c2ab2a77807acd1f14
hmm... no to dziwne ,ze z takimi umiejetnosciami maz malej nie ma pracy.z tego co sie orientuje to mozna bardzo dobrze zarobic na pracach remontowo budowlanych,a o fachowca wcale nie jest latwo.Wiem cos o tym bo jestem w trakcie wykanczania domu...
ojciec mojego szwagra wykonuje podobne prace i misiecznie ma bardzo dobra wyplate...
Ok.ale czy taki problem wejsc i napisac?
Dostalam juz drugiego maila od Malej...wczoraj o 21 z minutami, a drugi dzisiaj o 16.45. Czy tak ciezko tu wejsc?
Dla mniei niewiarygodna osoba.
czasami ludzie boją się przyjąć krytyke... :)
j biore na pierś to co mogę wypisac listę:)
linka znalazłam wiec wkleiłam.
no dawaj Załamana tę listę... dawaj:)
a ha... jak na liście są kapciuszki (r 19) to od razu wykreśl:):):)
mercedesa:),laptopa:),dom z ogródkiem:),studia:),hmm co by tu jeszcze potrzebujemy...pomyslę
Wystawiam również faktury vat.
Czy oni prowadzą działalność gospodarczą i są vatowcami ??
Mała siedzi na gg, ale widocznie temat nie ten, że się nie udziela.

Ja pomogłam raz i kończę swoją pomoc, bo cała ta sytuacja jest dziwna.
Działalność, umiejętność remontowania i brak pracy ?? Nie wierzę !!
no chyba teraz sobie jaja robisz!!!!! :):):):) a lista dla Bartka?? Ty wyrodna matko hahahahahahahaha....
cos tutaj mi podpada....
może i ja o coś poprosze... też z jednej pensji żyjemy :P
wiecie ile vat dochodowy i zus kosztuje ??? i oni tacy biedni?
nie wydaje mi się...
wiem coś o tym, bo mój mąż ma firmę jednoosobową
jak i zapewne mąż małej - inaczej nie mógłby wystawiać faktur vat
Mala odpisala drugi raz i pozwole fragment sobie wkleic:

"nie to że nie znalazłam czasu na odpowiedzenie na pytania tylko ja nie
mam stałego dostępu do neta i jak zaglądam to tylko na chwile jak mam
możliwość u kogoś szybko skorzystać
Nie wiedziałam że na forum ktoś zadawał mi jakies pytania
Dziewczyny wiedziały że ja nie mam neta i mają do mnie numer to mogły
cooś napisać to chętnie odpowiedziała bym na takie pytania (...)"
no to dla synka wszysko wiesz jakie dzieci mają wymagania:))))
mała czekamy...napisałs do mnie więc ci odpisalam przed chwilą...czekamy
to dlaczego Mała jest na gg od dobrych dwóch h i nie ma chwili żeby tu zaglądnąć ?? Nie przesadzajmy

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry