Widok

rolety antywłamaniowe

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam pytanko:Niedługo odbieramy nasze mieszkanko,które jest niestety na parterze no i zastanawiamy się nad roletami.Czy ktoś orientuje się jaki jest koszt założenia takich rolet i np alarmu??Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszystko zależy od wymiarów okien, no i czy wszędzie chcesz założyć. Ja za założenie rolet na wszystkich oknach (6 szt) zapłaciłam ok. 1200 zł, z tymże zaznaczam, że robił to znajomy mojego Taty i coś tam niby opuścił. Alarm też zakłądał nam znajomy..ale nie wiem ile płacił mu mój mąż. myśle, że alarmy z czujkami ruchowymi (ten najprostszy) powinny być poniżej 1000 zł, bo już przeszedł szał na tego typu rzeczy (przynajmniej te starsze modele)
To mi akurat chodziło w takim razie o rolety antywłamaniowe a nie zewnętrzne.

Dziękuję bardzo za odpowiedz,coś tam w internecie będe musiała poszperać.W każdym razie z tego co piszesz to nie aż taki majątek,bałam się że będzie gorzej.

Rolety zewnętrzne i rolety antywłamaniowe to dwie różne rzeczy.

Rolety zewnętrzne nie są przesadnie drogie, ale chronią właściwie tylko przed utratą ciepła, a wyważyć je można byle kawałkiem metalu.

Rolety antywłamaniowe są kilkukrotnie droższe.

Jeżeli kilka rolet kosztowało 1200 złotych, to były to tylko rolety zewnętrzne.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry