Widok

semeko

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam przyszlych sasiadow.czy ktos moze wprowadza sie do w2?szukamy sasiadow
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w koncu ktos z w2.pozdrawiam sasiadke badz sasiada
witamy
a z u2 do w6 nie jest tak daleko
pewnie,ze nie jest daleko.podoba wam sie to osiedle?ja jak zobaczylam je 1 raz,poczulam takie pozytywne wibracje,wiedzialam,ze chce tam mieszkac.to byl czysty przypadek.teraz bardzo sie ciesze,ze tak wyszlo.a wy dlugo szukalyscie nim znalazlyscie semeko?
my juz po pierwszej wizycie w redzie wiedzielismy ze chcemy tam mieszkac
osiedle przyjemne ladne ni iblisko do skm czy do autobusu
tylko troszeczke jestesmy zli na siebie bo juz rok temu ogladalismy tam mieszkania(juz bysmy odbierali) a teraz musimy czekac
ale nic to przyjemne czekanie
Czesc
czy ktos widzial ostatnio jak idzie im budowa, konkretnie chodzi mi o budynek W4 :)
Witam ja kupilem mieszkanko w W2 malutkie i mam problem bo niewiem czy moge postawic scianke aby zrobic 2 pokoje. Mieszkanko ma zaledwie 31,1.
Znasz moze kogos kto ma takie mieszkanko?? Jakies inspiracje ?

Pozdrawiam Tomek

Tomek

Semeko - niedopowiedzenia

Witam drogich sąsiadów, czy wiecie, że podana data w umowach nie jest datą odbioru, a jedynie datą wybudowania? Oznacza to, że nie otrzymacie w tym czasie kluczy, a dopiero po odbiorze przez nadzór budowlany, co może potrwać do 3 miesięcy, gdyż kierownik budowy nie potrafi okreslić dokładnej daty, a jedynie zbywa zbytnio dociekliwych. Wynika to z "cwaniackiego" zapisu w umowie. W ten sposób Semeko zrzuca na innych termin oddania mieszkania, np. brak liczników. Jeśli ktoś nie wierzy niech zadzwoni i spyta pana dyrektora Sucheckiego. A jesli ktos pyta o termin ostatniej transzy, to i tak musi ją wpłacić zanim odbierze mieszkanie i to w ciemno! Dla niedowiarków: - kontakt z w/w panem. Sprawdziłem na własnej skórze! Kazik

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry