Widok

semeko

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam przyszlych sasiadow.czy ktos moze wprowadza sie do w2?szukamy sasiadow
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my wprowadzamy sie do w6 wiec jeszcze troszeczke ale chetnie poznamy wszystkich z forum zawsze to razniej a i fajnie jak sie juz kogos zna
wczoraj bylismy u znajomych i poszlismy zobaczyc budowe. fajne osiedle

sylwia
witam,
ja już mieszkam na osiedlu Semeko od pół roku. Z chęcią poznam przyszłe sąsiadki. :)
a po ile sa tak mniej więcej mieszkania na tym osiedlu ?:))
a my w w4, tez jeszcze troche czasu mamy, a jaki macie metraz? bo my malutki i troche to martwi ale z drugiej strony cieszy ze swoje
a odbior w 4 kiedy?my w grudniu,juz nie moge sie doczekac.mamy 61 m.w koncu swoje.macie dzieci?
to zalezy jakie mieszkanie chcesz,ale z tego co sie orientuje,to w tym roku juz duzo wieksze.chyba ok.4000 za metr.zalezy tez ktore pietro,im wyzej,tym drozej
w4 X.2008, ja nie mam dzieci ale chyba w wakacje postaram się zaciążyć
:-) , wiec na nowe mieszkanie wprowadzilibysmy sie z pociechą
my w5, odbiór w V 2008 no i wtedy juz bedzie nasz mały człowiek na świecie :) w jakim jestescie wieku?
czyli jestes w ciazy czy dopiero planujesz?ja mam 25 lat i roczna coreczke.maz ma 32.a skad jestescie?jak mozna wiedziec
my mamy po 28, a teraz mieszkamy w gdyni
my tez z gdyni!!!!!
co do dzieciaczka to jeszcze troszeczke poczekamy ale juz trwaja rozmowy na ten temat ;-))))
mamy mieszkanko malutkie bo 36 metrow ale strasznie sie ciesze bo wrescie bedzie nasze(czyt. bank) juz planuje co i jak
czy wy tez tak macie????????????

sylwia
my tylko 30m i tez na kredyt ale mowie sobie ze od czegos trzeba zaczac, na tak malym metrazu nie ma zbyt duzego pola do popisu i w sumie wszystko jest ogolnie zaplanowane :-)
my tez z gdyni.no oczywiscie,ze juz planujemy,wlasciwie koncepcje juz mamy.troszke odmienne gusta z mezusiem mamy,i troche musze go namawiac,zeby bylo tak a nie inaczej.do tej pory mi sie udaje.zobaczymy jak bedzie gdy przyjdzie co do czego.pozdrawiam
ja nie mam takiego problemu, maz zostawil mi decyzje o umeblowaniu, wie ze ja sie interesuje takimi rzeczami i zdal sie na mnie :-)
Dziecko mamy "w drodze" :) mamy po prawie 26 lat, jesteśmy z Gdyni, mieszkanie ma metraż 53 m2, też już z grubsza wiemy co gdzie stanie, jakie drzwi, jakie podłogi, z czego zrezygnujemy ze standardu itp :)
dziewczyny wiecie jaki bedziemy placic VAT od 2008, 7% czy 22%? ja sie juz pogubilam
7%, bo nasza ostatnia transza przejdzie w grudniu 2007 - tak zrobilismy zeby sie ustrzec przed 22%
dziewczyny a w jakich cenach mniej więcej są do kupienia mieszkania w semeko

z tego co się ostatnio dowiadywałam w semeko ok 4500 musisz liczyc. w sumie dane z lutego... w grudniu było ok. 3600 więc z miesiąca na miesiąc drastycznie to wszystko rośnie

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry