Widok

szkoła w Bojanie opinia

Bojano Temat dostępny też na forum:
Bardzo prosze o informacje czy warto przenosic dzieci do szkoły podstawowej w Bojanie? Zamierzamy się wprowadzić w sierpniu i nie wiem czy przenosic dzieci do tej szkoły gdzie w obecnej jest świetnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Też nie polecam, zero kontroli nad dziećmi, wychodzą kiedy chcą i nikt nie pyta gdzie ida. Mówię o maluchach!!!! A do domów maja niektóre daleko. Doświadczyliśmy na własnej skórze. Oczywiście zdziwienie było duże i wszyscy umyli ręce. Zależy na czym komu zależy bardziej.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 6
nie polecam
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3
nie godna polecenia szkoła ...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 8
moj syn idzie od wrzesnia do tej szkoły i byłam zobaczyc i jest okej!!! maja odzielnie gimnazjum i podastawowke jest plac zabaw za szkołą tylko ze nie ma sali gimnastycznej dzieci ćwicza na korytarzach
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
DZIĘKUJĘ ZA INFO. NIE CHODZI MI O SAM POZIOM NAUCZANIA A O WARUNKI DO AKLIMATYZACJI, CZY OTOCZENIE /PERSONEL JEST PRZYJAZNY, CZY MOŻNA NAWIĄZAĆ NORMALNĄ WSPÓŁPRCĘ Z NAUCZYCIELEM ITD. ITP.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najlepiej wejdz na strone http://www.scholaris.pl i zobacz wyniki egzaminow koncowych - bedzie obiektywnie. Ja sie ciesze, ze moj syn juz konczy szkole podstawowa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry