Widok

szukam dobrego logopedy

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny,
tak jak w temacie poszukuję dobrego/sprawdzonego logopedy dla mojej córki :)

prosze o namiary :)
dziękuję i pozdrawiam

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zabieg podcięcia wędzidełka powinno wykonywac się do 3 doby po porodzie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
tutaj też jest baza logopedów: www.logopeda.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pani Hanna Kubiś

Zdecydowanie polecam p. Hannę Kubiś. Przyjmuje na Oruni Górnej, świetnie wyposażony gabinet i super podejście. Chodziłam tam z moją 4-letnią córeczką i bardzo nam pomogła. Kontakt znajdziecie na stronie http://www.logopedanamedal.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
To ta pani logopeda, która diagnozuje 3letnie dzieci każąc im mówić "szyszka spadła z drzewa"
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja widzialam wiele diagnoz tej logopedy-odbywałam praktykę- zawsze
były prawidłowe z prognozą Jeżeli nawet padło takie zdanie (w co wątpię)to nie bylo npodstawą diagnozy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
tym zdaniem można sprawdzić wymowe niektórych głosek szumiących i syczących ... nie widze w tym nic złego .....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Polacam p. Maję Ostrowską. Jest doświadczoną logopedką i ma też specjalizację z neurologopedii. Chodziłam do niej ze starszą córką, jeśli będzie potrzeba chodzić z młodszą, to też do niej pójdę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pytanie tylko po co sprawdzać wymowę głosek szumiących u trzylatka ;-) To się mija z celem, bo trzylatek tego nie powie. Moja córka w tym wieku tego nie mówiła i z tego co wiem, było to normą rozwojową, a nie błędem czy wadą. Jeśli logopeda takie zdania daje trzylatkowi, to...ja podziękuję za tak przeprowadzoną diagozę.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ze szczerością polecam Panią Agatę Czempińską.. :)
Ja rownież polecam Pania Agatę Czempińską, przyjmuje w Gdyni w Poradni Psycolog-Pedagog nr 2
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
.. :))) ma podejście do dziecka i jest skuteczna.. :) moja mała ją uwielbia, chętnie chodzi na wizyty.. :)))
Witam,
Czy Pani Agata Czempińska przyjmuje gdzieś prywatnie? Czy możecie podać namiary?
pozdrawiam
co???trzylatek tego nie powie???moj dwu latek powie hahaha
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Z tego co mi wiadomo, to dr Sznurowska - Przygocka jest foniatrą, a nie logopedą. (Miałam z p. doktor zajęcia na studiach.) A jeśli chodzi o podcinanie wędzidełek, to można to także wykonać u stomatologów dziecięcych. Ja dostałam od znajomych rodziców namiary na "wiewior-K" we wrzeszczu. I rzeczywiście w niektórych przypadkach lepiej podciąć jak najszybciej, a w niektórych wystarczą ćwiczenia i masaże. Przede wszystkim trzeba zobaczyć czy krótkie wędzidełko nie utrudnia dziecku jedzenia. W razie wątpliwości warto jednak poszukać logopedy, który zajmuje się wczesną interwencją logopedyczną
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witajcie
Czy ktoś mógłby polecić dobrego logopedę pracującego z bardzo małymi dziećmi? Chodzi o 2-latkę.
Ją polecam Anete Kulik. Ma dobre podejście do dzieci- także takich małych. Namiary znajdziesz przez Google.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja polecam p. Honorate Brodnicka pracuje w OWI na tysiaclecia w gdansku. Z tego co wiem przyjmuje prywatnie Centrum Terapii Rozwojowej WYSPA na Zaspie
W Przychodni Brzeźno jest poradnia logopedyczna na NFZ, my chodzimy do Pani Aleksandry Cieślak i jak pytałam czy z dwulatkiem można też przyjść to powiedziała że tak :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja poszukuję logopedy z Gdyni, dla trzylatka. Polecicie kogoś??
Gdynia, ul. Warszawska .Placówka nazywa się TIW. Pracuje tam Pani Ola. Jest super
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry