Widok

test ciążowy - bardzo blada 2ga kreska

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktoś z Was też tak miał? test zrobiłam dziś - 26 dc, po południu....1 krecha wyraźna, druga bladziuchna..........
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
zrob jutro rano z porannego moczu! te popoludniu nie zawsze wychodza, bo male stezenie hormonu/ zbyt rozwodniony mocz. jesli teraz wyszla bladziuchna to jest szansa, ze rano bedzie ciemniejsza.

albo zamiast testu z rana lec na bhcg i bedziesz wiedziala na 100% i nie bedziesz sie musiala domyslac.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja jestem pewna, że to ciąża! zrób betę ;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a kiedy najwczesnie wyszedl wam pozytywny test?
zrobie, ale do jutra chyba zeschizuje :):):) zaczynam się zastanawiać czy widzę coś czego nie ma, ale patrze na ten test po raz setny i ją widzę.....blada jak jasna cholera, ale jest.......
większość moich koleżanek miało bladą kreskę, ja też raz miałam. zrób test i betę !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ale taką bladą, bladą, bardzo bladą? :) boli mnie też brzuch jak na okres....jutro powinnam odstawić luteinę....chyba tego nie zrobię....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dwie kreski to ciąza - bez względu czy jasna czy ciemna. Zrób bthcg dzień po dniu i zobacz czy Ci mega szybko rośnie. Jak wzrasta szybko to dobrze, a jak mało to może być ciąża pozamaciczna. Bądź dobrej myśli.
a czy myślicie, że juro rano powinna być już ciemniejsza?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja nie chce starszyc, tak jak jeszcze pare tygodni temu mnie straszyla jedna forumka i przez nia sobie prawie wlosy z glowy wyrwalam:/ ale....
- kiedys robilam testy i kilka z nich wyszlo pozytywnych, a ciazy nie bylo.
- teraz robilam te same testy i wychodzily takie same bladziutkie kreski jak wtedy, wiec moj maz nie chcial mi uwierzyc w ciaze. dopiero jak kupilam pozadny test i wyszly 2 wyrazne kreski to uwiezyl.

takze w moim wypadku druga bladziudka kreska swiadczyla i o ciazy i o jej braku w innym przypadku.

jednak, zycze zeby sie udalo i zebys jutro tylko potwierdzila swoje przypuszczenia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To chyba zależy ile masz stężenia hormonu ciążowego. JNajlepiej jak zrobisz bete- będziesz na 100% pewna. Ja też miałam bardzo bladą kreskę.
Tylko kobieta w ciazy wytwarza hormony ktore sa odpowiedzialne za druga kreske na tescie,takze gratuluje:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
malaniunia i mezczyzni z rakiem prostaty bodjaze, wg osttanich wiadomosci jakie doczytalam na wp :)
pójdę jutro na bete....troszke mnie martwi ból brzucha...taki jak na okres...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Adziula,widzisz tego akurat nie czytalam:)

Kamyczek nie martw sie,ja caly czas sie czulam jakbym miala dostac okres i długo czekalamaz go dostane,az w koncu zrobilam tesc i test z blada kreska wszystko wyjasnil:)
daj znać !!!!
takie bole brzucha o niczym nie świadczą więc spokojnie :)
zrób bete ale powtórz ją za 48h żeby sprawdzić czy się dobrze rozwija a bóle brzucha czasem to macica sięrozpulchnia ale czasem to niedobry znak, sprawdzaj jak się podcierasz jaki masz sluz,
gratulele ja tez miałam słabiótką 2 kreseczkę a teraz jestem mamą 3 latka
zobaczymy co jej wyjdzie !
Kamyczek wiadomo cos?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wakacje z dziećmi (124 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry