Widok

test negatywny :) :(

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej wczoraj mialam watpliwosci, dzisiaj zrobilam test i w ciazy nie jestem, z jednej strony strasznie mi przykro bo juz sie nastawilam, ze bede mamusia :)) no ale z drugiej dobrze, bo planowalismy pare m-cy pozniej. a tak przy okazji, poleccie mi dobrego ginekologa, bo jezeli to nie ciaza, to co z moim okresem?!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja miałam domieśniowy i nic mnie nie bolało

to źle ci zrobili
bo jak mi tesciowa robi to nic nie boli

bosz... a mnie tak boli, ze nie wyrabiam, wiecie o czym mowie jezeli mialyscie kiedykolwiek domiesniowy zastrzyk, mam nadzieje ze jak sie jutro obudze to nie bede o tym nawet pamietac :)))

ja też w tabletkach dostałam, jeszcze zresztą mam

ja dostalam w tabletkach nie w zastrzyku. podjezykowo. zastrzyk to chyba jakaś bardziej doraźna metoda ;]

helo :) mialyscie racje, zrobila mi zastrzyk z progesteronu i dostalam jeszcze globulki... strasznie mnie pupa boli- nie wiedzialam, ze jeszcze robia tam zastrzyki... :(

dokładnie założenie jest takie jak pisze Wiper co do badań.

neli napisał(a):

> anette ile masz lat?jeżeli mogę wiedzieć?
22:))

Kala, a miałaś badane przeciwciała tarczycowe?

Właściwie nie ma takiej choroby jak niedoczynność, ona musi być czymś wywołana. A jeżeli już się zdiagnozuje Hashi, to pacjentowi otwierają się oczy na mnóstwo objawów...
Szczerze mówiąc to nikt nie stwierdził u mnie Hashimoto. Mialam problem z wyregulowaniem cyklu, PCO, wrogi sluz i niedoczynność.
Beatko, luteina (progesteron) jest na wywolanie okresu lub na podtrzymanie ciąży.
Już podawałam adres tego forum hashimotowego:

http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24776

Ale chyba nie zaszkodzi jeszcze raz. Tam udziela się kilka mamuś z Hashi, trochę dziewczyn starających się o dzidzię oraz te, które trafiły na forum dopiero po kilku stratach...
ja mam Hashimoto, jutro chętnie z wami pogadam jeszcze o tym ale musze spadać już
do jutra papa
image
Kala i Asia, czym macie wywołaną tę niedoczynność? Macie Hashimoto, tak jak ja?
kala79 ja tez biorę Euthyrox - skoro miałaś takie problemy to może już powinnam przestać uważać....
i próbowac zajść

image
to jest hormon, daje się go na wywołanie krwawienia

a an co jest ta luteina?

Asiu, nie podejrzewam, zeby chciala mnie naciągnąć. Po prostu powiedziala: "Po co marnować czas na starania, może lepiej pomyśleć o in vitro". Ale badania, które zleca pewnemu laboratorium są sporo droższe niż w Inviccie (np. prolaktyna po obciążeniu metoclopramidem, u Niej płaciłam 120 zł, a w Inviccie 70 lub 80). Pozdrawiam i zycze powodzenia.
P.S. Też mam problemy z tarczycą - niedoczynność. Biorę Euthyrox.
anette ile masz lat?jeżeli mogę wiedzieć?
Asia, ale wiesz, że PCO lubi sobie współwystępować z "tarczycą". Masz Hashimoto?
hmmm, nie wiem o czym mowicie :)) przestancie mnie straszyc jakimis lekami... bosz, ale przynajmniej jutro bede przygotowana na rozmowe z pania p i e r d o l n i e t a ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry