Widok

witajcie! jestem tu nowa :)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
cześć! jestem zupełnie nowa: na tym forum, a także w Gdyni i Trójmieście całym :)
w zasadzie dopiero sie przeprowadzamy do Gdyni. Bardzo bym chciała poznać inne mamusie z Gdyni! ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witaj serdecznie i rozgość się na forum bo warto-Gdynia to dobry wybór -na jakiej dzielnicy zamieszkasz???
witamy witamy:)
Witamy i życzymy szybkiego przystosowania się do trójmiasta:)
witamy witamy:)
Witaj :)
Witamy bardzo doświadczoną :-) mamusię !!!
Witamy w gronie Tróimiejskich mam!
Bardzo nam miło poznać nową mamusię :)
hello :)
witaj :)
Cześć!!! Dziękuję za odpowiedzi!!! Jesteście kochane! :)))
A zamieszkamy... właśnie nie wiem, w jakiej dzielnicy, - bo dopiero szukamy mieszkania do wynajęcia... jest ciężko :/
A możecie coś polecić? Dzielnice... Mnie zależy na tym, żeby blisko były w miarę duże sklepy (choć jeden), jakiś plac zabaw dla dzieci, coś zielonego (z tego, co wiem, o zieleń w Gdyni nie jest ciężko!), a mężowi zależy na tym, żeby nie było to jakieś blokowe osiedle z łobuzami i żeby było blisko do SKMu...
Z góry dziękuję za rady i propozycje!!!
Cześć! cieszę się, że już mam z kim pogadać o Trójmieście! :)
Niestety nie zawsze mogę posiedzieć przy komputerze, - z trzema małymi łobuzami to nie zawsze jest możliwe...
Co możecie powiedzieć, dziewczyny, o Gdyni? o Trójmieście? - ze swojej perspektywy. Jak tam się mieszka? Jaka przeważa pogoda? Jakie nastroje panują w mieście? Lubicie to miasto? :)
Pozdrawiam wszystkich!
skad wogóle przyjechałas ja tu tez jestem przyjezdna.Jestem z Zielonej Góry. A mieszkamy obecnie w orłowie od 1,5 roku.
Jesli chodzi o te kryteria to skm masz i w orłowie i na redlowie dalej idąc wzgórze św. Maksymiliana, centrum , sródmiescie. Najlepiej jak popatrzysz na mapę Gdyni. A reszta rzeczy sklepy , place zabaw zawsze sie gdzies znajdą.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry