Widok

witajcie! jestem tu nowa :)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
cześć! jestem zupełnie nowa: na tym forum, a także w Gdyni i Trójmieście całym :)
w zasadzie dopiero sie przeprowadzamy do Gdyni. Bardzo bym chciała poznać inne mamusie z Gdyni! ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
skad wogóle przyjechałas ja tu tez jestem przyjezdna.Jestem z Zielonej Góry. A mieszkamy obecnie w orłowie od 1,5 roku.
Jesli chodzi o te kryteria to skm masz i w orłowie i na redlowie dalej idąc wzgórze św. Maksymiliana, centrum , sródmiescie. Najlepiej jak popatrzysz na mapę Gdyni. A reszta rzeczy sklepy , place zabaw zawsze sie gdzies znajdą.
Cześć! cieszę się, że już mam z kim pogadać o Trójmieście! :)
Niestety nie zawsze mogę posiedzieć przy komputerze, - z trzema małymi łobuzami to nie zawsze jest możliwe...
Co możecie powiedzieć, dziewczyny, o Gdyni? o Trójmieście? - ze swojej perspektywy. Jak tam się mieszka? Jaka przeważa pogoda? Jakie nastroje panują w mieście? Lubicie to miasto? :)
Pozdrawiam wszystkich!
Cześć!!! Dziękuję za odpowiedzi!!! Jesteście kochane! :)))
A zamieszkamy... właśnie nie wiem, w jakiej dzielnicy, - bo dopiero szukamy mieszkania do wynajęcia... jest ciężko :/
A możecie coś polecić? Dzielnice... Mnie zależy na tym, żeby blisko były w miarę duże sklepy (choć jeden), jakiś plac zabaw dla dzieci, coś zielonego (z tego, co wiem, o zieleń w Gdyni nie jest ciężko!), a mężowi zależy na tym, żeby nie było to jakieś blokowe osiedle z łobuzami i żeby było blisko do SKMu...
Z góry dziękuję za rady i propozycje!!!
witaj :)
hello :)
Bardzo nam miło poznać nową mamusię :)
Witamy w gronie Tróimiejskich mam!
Witamy bardzo doświadczoną :-) mamusię !!!
Witaj :)
witamy witamy:)
Witamy i życzymy szybkiego przystosowania się do trójmiasta:)
witamy witamy:)
witaj serdecznie i rozgość się na forum bo warto-Gdynia to dobry wybór -na jakiej dzielnicy zamieszkasz???

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry