Widok

wrodzone wady serca

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mój synek urodził sie miesiąc temu z wadą serca i będzie operowany w Łodzi.Czy Ktoś tam może robił zabieg?Jacy tam są lekarze?Dobrze obchodzą się z dziećmi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mojej koleżanki córka tez ma wadę serca ale bedzie operowana w gdańsku, własnie tam specjalistyczny oddział otwirrają, jej córka bedzie operowana jako druga

A jaką wade ma córka wojej koleżanki?W jakim jest wieku?
mojej znajomej coreczka 14 dni, byla operowana w Lodzi, operacja trwala 5 godzin i sie udala :) mysle,ze Twojemu synkowi tez pomoga i wszystko bedzie dobrze

córka koleżanki ma 8 mcy ,ma dziurke w sercuchyba z 8mm i zwęzone tętnice, przy kazdym płaczy sina się robi

A teraz pytanie z innej beczki:Jak zrobić suwaczki?
Czy ta wada może nazywała sie może tetralogią Fallota?Bo opisujesz podobne objawy.Mój synek też ma wade objawiającą się sinicą.Na tą wadę składa się dziura w sercu + przesunięta aortę + zwężenie tętnicy płucnej + powiększenie prawej komory.Operowali ją w Akademii Medycznej w Gdańsku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ona dopiero będzie miała operację 14 pazdziernika w szpitalu wojewodzkim w gdansku,,,nie wiem dokładnie jak ta choroba się nazywa, zapytam jej i napiszę

Okej,dzięki.Wiesz może jak zrobić te suwaczki?
http://www.trojmiasto.pl/forum/read.php?f=11&i=564035&t=563367

:)

coś mi nie wychodzą te suwaczki. :((

jak nie jak tak:)

AnnaMaria odbierz meila, podalam, ci kontakt do babki z fundacji serce dziecka, ona ci doradzi i pomoze. Moj synek mial w wieku 2 lat zaburzenia tętna, teraz juz ok. Trzymam kciuki za zdroweczko maluszka!
Dziękuje bardzo,napewno skorzystam.

Juz wysylam meila
aqatunia81 dziękuje za kontakt do fundacji.To jest mój nr GG 11788115.Jak chcesz to się odezwij.

nie wychodzi mi ten ślubny suwaczek

Pytałaś może tą swoją koleżanke jak nazywa się wada serca,którą ma jej córeczka?

więcej niż dwa suwaczki nie wkleisz
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
teraz niestety jej nie ma :( ale pamiętam o tym aby zapytać: ) ona wraca w poniedziałek to podejde do niej :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry