Widok
Hejka Monia:)))
pamietaj ze to forum wciaga i potrzebna jest pozniej terapia od uzaleznien kazda mezatka tu Ci to powie
no wrzesnioweczki jak ja Wam zazdroszcze ze to wszystko przed Wami ja to bym chciala jeszcze raz
i zycze milych przygotowan do slubu,czas tak szybko leci ze zanim sie obejrzycie i bedzie w sukni slubnej przed oltarzem:)
pamietaj ze to forum wciaga i potrzebna jest pozniej terapia od uzaleznien kazda mezatka tu Ci to powie
no wrzesnioweczki jak ja Wam zazdroszcze ze to wszystko przed Wami ja to bym chciala jeszcze raz
i zycze milych przygotowan do slubu,czas tak szybko leci ze zanim sie obejrzycie i bedzie w sukni slubnej przed oltarzem:)
my mamy zarezrwowaną date w kosciele (jeszcze godziny dokładnej nie mamy bo ale albo 16 albo 16.30 zalezy jak ksiadz ustali sobie godziny na ten dzień bo sam nie był zdecydowany hehe)
mamy sale i fotografa... i narazie w sumie tyle. Mam upatrzona suknie ale pewnie jeszcze tysiac razy zmienie zdanie :)
mamy sale i fotografa... i narazie w sumie tyle. Mam upatrzona suknie ale pewnie jeszcze tysiac razy zmienie zdanie :)
my mamy fotografa, dj, samochod a jutro jade wpłącić zaliczkę na suknię.
mamy wszystko co najważniejsze poza salą- ale tam naszczęście nie trzeba się tak szybko zapisywać na termin, no i kościół- ale to tez jeszcze troszke czasu.
jednak inaczej załatwia się ślub na miejscu a inaczej będąc zagranicą.
ale przygotowania są tak samo milutkie :)
pozdrawiam
wrześnióweczki :)
mamy wszystko co najważniejsze poza salą- ale tam naszczęście nie trzeba się tak szybko zapisywać na termin, no i kościół- ale to tez jeszcze troszke czasu.
jednak inaczej załatwia się ślub na miejscu a inaczej będąc zagranicą.
ale przygotowania są tak samo milutkie :)
pozdrawiam
wrześnióweczki :)
mona__g napisał(a):
> No czasu to nam jeszcze sporo zostalo.
>
> Ja mam juz zarezerwowany termin w kosciele, oraz wstepna
> rezerwacje na sale i kamerzyste :) niezle a zareczona jestem od
> 2 tygodni :D
>
> No ale chcieliśmy miec pewnosc ze 27.09.2008 to bedzie na pewno
> termin naszego slubu :)
>
>
Witaj mamy ślub tego samego dnia:) I też mamy zarezerwowaną salę i orkiestrę a kamerzyste zarezerwowaliśmy:)
> No czasu to nam jeszcze sporo zostalo.
>
> Ja mam juz zarezerwowany termin w kosciele, oraz wstepna
> rezerwacje na sale i kamerzyste :) niezle a zareczona jestem od
> 2 tygodni :D
>
> No ale chcieliśmy miec pewnosc ze 27.09.2008 to bedzie na pewno
> termin naszego slubu :)
>
>
Witaj mamy ślub tego samego dnia:) I też mamy zarezerwowaną salę i orkiestrę a kamerzyste zarezerwowaliśmy:)
no jasne ze jest ktos jeszcze :)
wiedzialam ze na mnie czekalyscie :)
ja z 27 wrzesnia :P
jak narazie - i chyba w tym roku na tym zakonczymy- mamy:
sale, kosciol, dj, fotografa i kamerzyste
no i wszystko do zaproszen gotowe, tylko trzeba by je druknac :)
ale jeszcze kupa czasu wiec sie wstrzymujemy.. :) ja jestem na architekturze wiec zaprojektowane zaproszenia to juz mam od dawna... :D
tadaaaam
to na tyle ;)
a sukni to chyba bede szukac dopiero 3-4 miesiace przed... oczywiscie przegladam fasony... :)
pozdrawiaaaam serdecznie Wrzesniowe Jeszcze Panny :)
wiedzialam ze na mnie czekalyscie :)
ja z 27 wrzesnia :P
jak narazie - i chyba w tym roku na tym zakonczymy- mamy:
sale, kosciol, dj, fotografa i kamerzyste
no i wszystko do zaproszen gotowe, tylko trzeba by je druknac :)
ale jeszcze kupa czasu wiec sie wstrzymujemy.. :) ja jestem na architekturze wiec zaprojektowane zaproszenia to juz mam od dawna... :D
tadaaaam
to na tyle ;)
a sukni to chyba bede szukac dopiero 3-4 miesiace przed... oczywiscie przegladam fasony... :)
pozdrawiaaaam serdecznie Wrzesniowe Jeszcze Panny :)
my mamy salę,orkietstrę i jestesmy po kursie przedmałżeńskim:):):) pracujemy na d fotografem i kamerą:) aaa i wstępnie kościół...
sprzedam suknię- jednoczęściowa, góra dopasowana, ręznie wyszywane zdobienia, dół szeroki z podpinanym trenem- typowa suknia balowa:)oczywiście wystapiłam w niej jako panna młoda, ecri , fajnie wygląda na zdjęciach i w tańcu robi wrażenie- roz\miar 36- 38