Widok

zonki marynazy i nie tylko

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
wlasnie zostaje zupelnie sama... w trakcie budowy domu i w trakcie organizacji slubno -weselnej .... jak przetrwac tą rozlake?mam nadzieje ze nawal zajec sprawi ze... ale dla mnie tydzien to juz dlugo.. a tu sie zapowiada kilka dlugich miesiecy.. napewno zonki marynazy wiedzą jak to jest.. mimo ze moj ukochany nie wyplywa ... ale dla mnie to to samo...

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a moje kochanie jest w domku od 1 czerwca!!!

image

my nie widzielismy sie juz ponad 3 miesiace...ale na szczescie jeszcze tylko 11 dni i jade do mojego malenstwa... :)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
heloo

u nas minal juz 4 miesiac,bedziemy widywac sie w koncu czesciej ..nie za czesto ale...juz nie jest tak zle .do wszystkiego sie mozna przyzwyczaic

Nie przeprasam za bledy
Pewnie nie... ale jak narazie jest to nasze jedyne zrodlo utrzymania i nie ma perspektyw na nic innego ..wiec trzeba to jakos znosic... Jednak gdyby byla mozliwosc pracy na ladzie za godne pieniadze to z pewnoscia namawialabym meza do zmiany....
i warto?

Nie przeprasam za bledy
Witam Was wszystkie!!! Moj maz rowniez plywa , miesiac temu wrocil z kontraktu i 19.04 znowu bedzie na statku... Zobaczymy sie ponownie dopiero w czerwcu.. Tym razem bedzie wyjatkowo smutno bo poraz pierwszy nie bedzie go na urodzinkach naszego synka!!!!! :(((( Samotne swieta juz przerabialismy..
moj jest w marynarce ale naszczescie jest cały czas na ladzie:P
Mężuś powrócił:))))))))) 8 tygodni razem, cudnie:)

na wp jest czat dla żon marynarzy. pogadajmy czasem
Już jest spoko, antybiotyk daje efekty i juz nawet moge wstac z lozka. Głównie chodziło mi o córczkę, że gdyby to się dlużej ciągnelo to nie mialabym sie jak nia zajać i wtedy chyba nie mialabym wyjscia, bo nawet ciezko byloby mi jej kanapke na sniadanie zrobic, przez 2 dni bylam praktycznie nieprzytomna.

sloneczko odpuść sobie dzwonienie do agencji..., przecież wraca za tydzień, to już niedługo...

image

Hej zastanawiam się co byście zrobiły na moim miejscu?? Troszke sie rozchorowalam i mam temp. 39,2, zaraz jade do lekarza. Ale zastanawialam sie czy byscie zadzwonily na moim miejscu do agencji czy mogliby wczesniej zwolnic meza?? Mieszkam w Gdyni sama, nie mam tu zadnej rodziny i prawie 3 letnia corke. Aha mąż planowo ma wrócić 3 kwietnia wiec byloby to niedlugie skrocenie rejsu. Co byście zrobily?? Poza tym ja nigdy nie choruje jejku dlaczego:((((((!!!!!!!!!

jezeli chodzi o dłuuugie dni,
to czas najszybciej leci chyba w pracy, jak cos sie dzieje.

image
dołączam do was, dziewczyny. Juz nie dlugo tez zostanę żoną marynarza. Teraz akurat jestem najszczesliwsza bo za 5 dni wraca po ponad 3 miesiacach:))) I to sa te cudowne chwile..:)

hej dziewczyny,ja tez od 2 tygodni ponad jestem sama...narzeczony wyjechal za granice...wiadomo,przed slubem i po przydadza sie pieniazki,a my meilismy ostatnio wielkie problemy finansowe... tesknie za nim bardzo,a on niestety nie dostanie teraz urlopu,ja pojade do niego na 2m-ce,wroce w sierpniu i potem zobacze go dopiero na swieta w grudniu...wy jestescie moze juz bardziej zahartowane,powiedzcie mi jak znosic tesknote.. :(

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
moj wruci w listopadzie na stałe .......:) najbardziej sie boje lata...dni sie wtedy ciagną jak papier toaletowy

Nie przeprasam za bledy
Moj pod koniec maja to bedzie juz jechal. Ale przynajmniej 2 miesiace w domku:))) Raz to az na 2 tyg. zostal.

Hej, a Mój dopiero pod koniec ... maja.... Buuuuu....

image

Mi zostały niecałe 2 tyg. miał wrocić już we wtorek ale jak zwykle nie wyszlo. Jeszcze tylko chwilka ale nie moge sie juz doczekac:)))

Sylvia, ale już kawałek za Wami! Trzymaj się :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (137 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Niania- jaki macie zakres obowiązków? (55 odpowiedzi)

Chodzi mi o czas, w którym np dziecko śpi- powiedzmy 2-3h w ciągu dnia. Czy niania gotuje obiad,...

do góry