Widok

Basen z niemowlakiem

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś chodzi na basen z niemowlakiem? Moje chłopaki maja 4 miesiące - można już?
Chciałabym ich jakoś postymulować ruchowo, a uwielbiają kąpiel:)
Gdzie w gdańsku można chodzić z takimi maluchami?
Jak wyglądają takie zajęcia?
Jaki koszt?
Dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Agnieszka mialo byc:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
MamusiaPiotrusa, dokładnie tak jest zasada kto pierwszy ten lepszy. Są 4 kroki. I od wpisania pierwszego kroku do 2 kroku numer blokuje się na 80 czy 90 sekund. I w ciągu tych sekund trzeba zapisać się żeby dostać się na listę podstawową.
jolkagda dziękuję za info, w takim razie rozpatruję dwa baseny: Pływarek na PG i Dzidziuś na chełmie, porównam ceny, harmongoram i podejmę ostateczną decyzję. Mieszkam na morenie, więc na te dwa baseny byłoby mi najbliżej ;]
Tak widzialysmy i nawet zamienilysmy słowo,ja bylam ta obserwujaca :)
Agnieszka bardzo nam z Sandra milo:)

hehe nam tez :) no powiem ze milo bylo ale pewne zabawy budzily we mnie strach....np.nurkowanie
Dziswczyny doradźcie mi proszę dwie rzeczy: 1) który basen wybrać -Dzidziuś na chełmie czy Pływarek na PG ? Czy słyszałyście może opinie które zajęcia są ciekawsze itp.? A druga sprawa to taka, że mój synek za 2 tyg. kończy roczek i zastanawiam się, do której grupy z nim zacząć chodzić? (nigdy wcześniej nie byliśmy na basenie), pierwsze grupa to dzieci do roku, a druga od roku chyba do 2 lub 3 lat z tego co pamiętam...i nie mam pojęcia, do której grupy lepiej byłoby nam się zapisać od razu..?
Sanszajn, chcemy się wybrać na basen w niedzielę, tam gdzie Wy :)
mam tylko pytanko: czy jedno z rodziców może się na brzegu przyglądać, jak drugie fika z dzieckiem w wodzie? czy może nawet oboje mogą wleźć? ;)
jedno z boku chyba ze drugie wykupi za 12 zł wejscie do basenu
Dziewczyny wklejam tutaj maila,ktorego wlasnie dostalam, gdyby ktos mial ochote zapisac sie na Witomino, bo w naszej szkole utworzyli nowa grupe dla maluchow:

Witam serdecznie Drodzy Rodzice i Maluszki,

Mamy nadzieję, że zajęcia prowadzone przez naszą Szkołę Alice Swim cieszą się uznaniem wśród Was.
Uśmiechnięte buźki Waszych pociech są dla nas wspaniałym wynagrodzeniem za wkład pracy.
Niniejszym mailem informujemy, iż rozpoczynamy sprzedaż kolejnego karnetu na zajęcia z maluszkami niedziela 10:00.
Biuro Szkoły Pływania czynne w niedziele 09:45-12:30 na pływalni Gdynia-Witomino ul.Stawna 4/6

Poniżej zestawienie karnetów obowiązujących w tym roku:
I karnet: 12 wrzesień- 28 listopad 2010 : 11 zajęć
II karnet: 5 grudnia-13 marca 2011 : 11 zajęć KARNET W SPRZEDAŻY!
III karnet: 20 marca 2011- 19 czerwca 2011- 11 zajęć
Cena karnetów: 385 zł.
Wasze zgłoszone nieobecności w karnecie I zgodnie z naszym regulaminem na stronie http://www.aliceswim.pl zostaną rozliczone przy zakupie kolejnego karnetu.

Ruszyła od listopada nowa grupa dla maluszków 6 miesięcy- 2 lata niedziela: 12:15!
Poinformujcie znajomych i przyjaciół!

Pozdrawiam serdecznie,

Agnieszka Bator
Dyrektor Zarządzający

Szkoła Pływania
ALICE SWIM
M: +48 501-518-461
E: biuro@aliceswim.pl
http://www.aliceswim.pl
U nas z kolei drugi rodzic placi 10zl jesli chce tez wejsc na basen.
Dziewczyny, proszę powiedzcie jak to jest z tym Dzidziusiem na Chelmie. Zapisałam synka na basen - 9 mies. w sierpniu. Dostaliśmy się niestety na listę rezerwową - 4 pozycja. I czekam sobie grzecznie i czekam na jakąś informacje od nich jak się zwolni miejsce. Ale właśnie przeczytałam, że któraś z Was napisała, że oni raz na jakiś czas odblokowują rezerwacje??/
To po co ta lista rezerwowa. Nawet nie wyślą maila że można sie zpaisać???
a w hotelu gdyni karnet kosztuje 170 zł au was prawie 400
ja kiedyś byłam w aqua parku w sopocie i było tam takie maleństwo dosyć odważni rodzice bo dziecko miało max 6 msc a wokól pełno ludzi starych młodych
Czyli do hotelu gdynia można iść ot tak ? nie muszę wykupować karnetu ?? Chciałabym pójść od czasu do czasu z młodym :-) Sanszajn oraz Agnieszka1303 może się kiedyś spotkamy :-)
A ile placicie za pojedyncze zajecia? Ten karnet za 170 to ile zajec? Bo u nas zajecia 45min kosztuja 35zl i nie trzeba od razu kupowac karnetu. Mozna zaplacic tylko za jedne zajecia.
Z reszta nie wazne. I tak szkoly nie zmienimy. Ale wydawalo mi sie,ze to nie jest duzo, raczej normalnie.
tak mozna bez karnetu wtedy kosztuje wejscie 22 zł nie no spoko tylko pisze jak sie pytaja :) ja mam zamiar byc w niedziele jak nic nie wyskoczy
Malutka bardzo chetnie :)
A czy ktoś chodzi może ze swoją pociechą na basen w Pruszczu Gdańskim. Słyszałam, że tu też są organizowane zajęcia z niemowlakami. Mój maluch ma 3,5 miesiąca. Jak skończy 4 miesiące chciałabym zacząć chodzić z nim na basen, a do Pruszcza Gd. mam najbliżej. Byłabym wdzięczna za jakieś informacje na temat tych zajęć, np. kto je organizuje, jak wyglądają takie zajęcia itp.
My z Sandra tez bedziemy w niedziele na 10.45:)
Do zobaczenia Mamuski i dzidziuski :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry