Widok

Basen z niemowlakiem

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś chodzi na basen z niemowlakiem? Moje chłopaki maja 4 miesiące - można już?
Chciałabym ich jakoś postymulować ruchowo, a uwielbiają kąpiel:)
Gdzie w gdańsku można chodzić z takimi maluchami?
Jak wyglądają takie zajęcia?
Jaki koszt?
Dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
no to jutro sporo forumek będzie, my też się wybieramy :)
może sobie jakiś znak wymyślimy, żeby się rozpoznać ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
OO to czekam na relacje bo ja za jakiś czas też bym poszła z moją młodą do Hotelu Gdynia:)
beti my też chcemy spróbować do tego hotelu Gdynia, idziemy na 10:45 :)
tez jestem ciekawa i jutro się wybieramy, to zdam relację:)
Dziewczyny czy w tym hotelu Gdynia zajęcia są prowadzone ciekawie? Bo cena jest o dużo niższa niż np. w Pływarku w Gdańsku i tak się zastanawiam, czy się jednak do hotelu Gdynia nie wybrać z moim smykiem...;)
My chodzimy do Dzidziusia na Chełmie, woda jest chlorowana.
Słyszałam od znajomej, że w Dzidziusiu na chełmie woda jest ozonowana.
Dziewczyny,czy orientujecie się może w ktorym x trójmiejskich basenów jest woda ozonowana?Kuba ma azs i chlor nie byłby najlepszy dla jego skóry
nie jest to odplatne, mozne zostac i sie bawic z dzieckiem ale tak by nie przeszkadzac w inncyh zajeciach

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
my się wybieramy na pierwsze zajęcia do hotelu gdynia, ale dla grupy 1-2 latka,mam nadzieję,że małemu się spodoba:))

dziewczyny, na ich stronie jest napisane,że po zajęciach można jeszcze zostać z dzieckiem i indywidualnie się pobawić,ale czy to jest dodatkowo płatne?
My z Sandra tez bedziemy w niedziele na 10.45:)
Do zobaczenia Mamuski i dzidziuski :)

A czy ktoś chodzi może ze swoją pociechą na basen w Pruszczu Gdańskim. Słyszałam, że tu też są organizowane zajęcia z niemowlakami. Mój maluch ma 3,5 miesiąca. Jak skończy 4 miesiące chciałabym zacząć chodzić z nim na basen, a do Pruszcza Gd. mam najbliżej. Byłabym wdzięczna za jakieś informacje na temat tych zajęć, np. kto je organizuje, jak wyglądają takie zajęcia itp.
Malutka bardzo chetnie :)
tak mozna bez karnetu wtedy kosztuje wejscie 22 zł nie no spoko tylko pisze jak sie pytaja :) ja mam zamiar byc w niedziele jak nic nie wyskoczy
A ile placicie za pojedyncze zajecia? Ten karnet za 170 to ile zajec? Bo u nas zajecia 45min kosztuja 35zl i nie trzeba od razu kupowac karnetu. Mozna zaplacic tylko za jedne zajecia.
Z reszta nie wazne. I tak szkoly nie zmienimy. Ale wydawalo mi sie,ze to nie jest duzo, raczej normalnie.
Czyli do hotelu gdynia można iść ot tak ? nie muszę wykupować karnetu ?? Chciałabym pójść od czasu do czasu z młodym :-) Sanszajn oraz Agnieszka1303 może się kiedyś spotkamy :-)
ja kiedyś byłam w aqua parku w sopocie i było tam takie maleństwo dosyć odważni rodzice bo dziecko miało max 6 msc a wokól pełno ludzi starych młodych
a w hotelu gdyni karnet kosztuje 170 zł au was prawie 400
Dziewczyny, proszę powiedzcie jak to jest z tym Dzidziusiem na Chelmie. Zapisałam synka na basen - 9 mies. w sierpniu. Dostaliśmy się niestety na listę rezerwową - 4 pozycja. I czekam sobie grzecznie i czekam na jakąś informacje od nich jak się zwolni miejsce. Ale właśnie przeczytałam, że któraś z Was napisała, że oni raz na jakiś czas odblokowują rezerwacje??/
To po co ta lista rezerwowa. Nawet nie wyślą maila że można sie zpaisać???
U nas z kolei drugi rodzic placi 10zl jesli chce tez wejsc na basen.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry