Widok

Basen z niemowlakiem

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś chodzi na basen z niemowlakiem? Moje chłopaki maja 4 miesiące - można już?
Chciałabym ich jakoś postymulować ruchowo, a uwielbiają kąpiel:)
Gdzie w gdańsku można chodzić z takimi maluchami?
Jak wyglądają takie zajęcia?
Jaki koszt?
Dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
no to jutro sporo forumek będzie, my też się wybieramy :)
może sobie jakiś znak wymyślimy, żeby się rozpoznać ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
OO to czekam na relacje bo ja za jakiś czas też bym poszła z moją młodą do Hotelu Gdynia:)
beti my też chcemy spróbować do tego hotelu Gdynia, idziemy na 10:45 :)
tez jestem ciekawa i jutro się wybieramy, to zdam relację:)
Dziewczyny czy w tym hotelu Gdynia zajęcia są prowadzone ciekawie? Bo cena jest o dużo niższa niż np. w Pływarku w Gdańsku i tak się zastanawiam, czy się jednak do hotelu Gdynia nie wybrać z moim smykiem...;)
My chodzimy do Dzidziusia na Chełmie, woda jest chlorowana.
Słyszałam od znajomej, że w Dzidziusiu na chełmie woda jest ozonowana.
Dziewczyny,czy orientujecie się może w ktorym x trójmiejskich basenów jest woda ozonowana?Kuba ma azs i chlor nie byłby najlepszy dla jego skóry
nie jest to odplatne, mozne zostac i sie bawic z dzieckiem ale tak by nie przeszkadzac w inncyh zajeciach

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
my się wybieramy na pierwsze zajęcia do hotelu gdynia, ale dla grupy 1-2 latka,mam nadzieję,że małemu się spodoba:))

dziewczyny, na ich stronie jest napisane,że po zajęciach można jeszcze zostać z dzieckiem i indywidualnie się pobawić,ale czy to jest dodatkowo płatne?
My z Sandra tez bedziemy w niedziele na 10.45:)
Do zobaczenia Mamuski i dzidziuski :)

A czy ktoś chodzi może ze swoją pociechą na basen w Pruszczu Gdańskim. Słyszałam, że tu też są organizowane zajęcia z niemowlakami. Mój maluch ma 3,5 miesiąca. Jak skończy 4 miesiące chciałabym zacząć chodzić z nim na basen, a do Pruszcza Gd. mam najbliżej. Byłabym wdzięczna za jakieś informacje na temat tych zajęć, np. kto je organizuje, jak wyglądają takie zajęcia itp.
Malutka bardzo chetnie :)
tak mozna bez karnetu wtedy kosztuje wejscie 22 zł nie no spoko tylko pisze jak sie pytaja :) ja mam zamiar byc w niedziele jak nic nie wyskoczy
A ile placicie za pojedyncze zajecia? Ten karnet za 170 to ile zajec? Bo u nas zajecia 45min kosztuja 35zl i nie trzeba od razu kupowac karnetu. Mozna zaplacic tylko za jedne zajecia.
Z reszta nie wazne. I tak szkoly nie zmienimy. Ale wydawalo mi sie,ze to nie jest duzo, raczej normalnie.
Czyli do hotelu gdynia można iść ot tak ? nie muszę wykupować karnetu ?? Chciałabym pójść od czasu do czasu z młodym :-) Sanszajn oraz Agnieszka1303 może się kiedyś spotkamy :-)
ja kiedyś byłam w aqua parku w sopocie i było tam takie maleństwo dosyć odważni rodzice bo dziecko miało max 6 msc a wokól pełno ludzi starych młodych
a w hotelu gdyni karnet kosztuje 170 zł au was prawie 400
Dziewczyny, proszę powiedzcie jak to jest z tym Dzidziusiem na Chelmie. Zapisałam synka na basen - 9 mies. w sierpniu. Dostaliśmy się niestety na listę rezerwową - 4 pozycja. I czekam sobie grzecznie i czekam na jakąś informacje od nich jak się zwolni miejsce. Ale właśnie przeczytałam, że któraś z Was napisała, że oni raz na jakiś czas odblokowują rezerwacje??/
To po co ta lista rezerwowa. Nawet nie wyślą maila że można sie zpaisać???
U nas z kolei drugi rodzic placi 10zl jesli chce tez wejsc na basen.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki krem na skórę z AZS? (31 odpowiedzi)

Dziewczyny proszę polećcie jakiś krem do buźki, który pomoże zlikwidować suchą skórę ze zmianami...

Czy zostawiacie wasze 7-latki w 1 klasie? (22 odpowiedzi)

Chodzi mi o dzieci z rocznika 2009

atopowe zapalenie skóry (17 odpowiedzi)

Dziewczyny co stosujecie dla swoich dzieci? chodzi o balsamy, kremy do twatzy i płyny do...

do góry