Widok
no ja bede musiala wczesniej sprawdzic, bo ide do szpitala juz 6 czerwca na hsg i badania... moze lena zamiast testu sikanego idz na bete :) bedzie prosciej :) ja wlasnie od owu mam dyskomfort w brzuchu ale kolezanka mi powiedziala ze to moze byc cialko zolte... :) wiec na luzie
Koraliczku ja w tych mdłosciach doszukiwałam sie objawów owu. ale chyba wyobraźnia mi sie za bardzo uruchomił;) tak czekałam na ta owulację...
Dzis tes owu. pokazał juz słabszą kreseczkę, wiec nie wiem jak to interpretowac, chyba juz była. Choc dzis tez trochę kuł mnie prawy jajnik.
Ale myslę testowac dopiero jakos 5-6 czerwca.
Poprzednim razem w dniu spodziewanej @ test jeszcze nic nie wykazał, wiec nie chcę sie niepotrzebnie stresowac.
Zobaczymy ile wytrzymam z tym testem :)
Dzis tes owu. pokazał juz słabszą kreseczkę, wiec nie wiem jak to interpretowac, chyba juz była. Choc dzis tez trochę kuł mnie prawy jajnik.
Ale myslę testowac dopiero jakos 5-6 czerwca.
Poprzednim razem w dniu spodziewanej @ test jeszcze nic nie wykazał, wiec nie chcę sie niepotrzebnie stresowac.
Zobaczymy ile wytrzymam z tym testem :)
Ana poziom hcg pewnie wzrasta, ale niektorym dziewczyna ta druga tlusta kreska calkiem wychodzi nawet w 2 miesiacu, nie przejmuj sie...
Aszi to co testujemy razem w takim razie jestesmy juz 3 :) ja za 10 dni podejme probę :) Trzymam kciuki za nas wszystkie :) maj jest szczesliwy musi byc dobrze.. po tylu rozczarowaniach juz chyba wyczerpalam limit porazek...
Aszi to co testujemy razem w takim razie jestesmy juz 3 :) ja za 10 dni podejme probę :) Trzymam kciuki za nas wszystkie :) maj jest szczesliwy musi byc dobrze.. po tylu rozczarowaniach juz chyba wyczerpalam limit porazek...
Lena nie wyobrazam sobie jak moze sie czuc kobieta po stracie dziecka :( ale jak zafasolkujesz mysle ze juz bedzie ok, bedziesz myslec o tej kruszynce co masz pod sercem :) ja nic nie czuje jeszcze po jestem dopiero 2 dzien po owu ;p moze za tydzien :D lena ile jestes po owu? bo my chyba razem testujemy jakos?
Koraliczku, a co masz na mysli?
Ja wczoraj miałam jakies dziwne mdłosci (bo to, że było mi duszno to mysle, że po prostu przez pogodę). Samopoczucie juz od dłuższego czasu jest do bani, wiec tego tez nie liczę...
Aha, pytałas który cykl sie staram. Po poronieniu (9ty stycz.) to własciwie 1. zaczelibysmy może wczesniej, ale mąż był jeszcze za granicą, a ja tu. poza tym jednak chciałam, zeby wszystko wróciło do normy. (Po drodze były badania, antybiotyki...)
Ale marzę, żeby w dniu terminu porodu (20ty czerwca) naszej córci miec juz dzidzię pod sercem...
Miałam sie jeszcze tak nie nastawiac i zaczynac na spokojnie, ale nie umiem chyba :/ poprzednim razem zajęło nam to kilka miesiecy...
Ja wczoraj miałam jakies dziwne mdłosci (bo to, że było mi duszno to mysle, że po prostu przez pogodę). Samopoczucie juz od dłuższego czasu jest do bani, wiec tego tez nie liczę...
Aha, pytałas który cykl sie staram. Po poronieniu (9ty stycz.) to własciwie 1. zaczelibysmy może wczesniej, ale mąż był jeszcze za granicą, a ja tu. poza tym jednak chciałam, zeby wszystko wróciło do normy. (Po drodze były badania, antybiotyki...)
Ale marzę, żeby w dniu terminu porodu (20ty czerwca) naszej córci miec juz dzidzię pod sercem...
Miałam sie jeszcze tak nie nastawiac i zaczynac na spokojnie, ale nie umiem chyba :/ poprzednim razem zajęło nam to kilka miesiecy...
Lena no to ja zaciskam za nas kciuki :) testujemy razem na to wychodzi :) masakra dziewczyny nie nawidze owu... jest mi okropnie zle po niej ;/ czuje caly czas dyskomfort jak by cos sie przewalalo wywalalo nie moze sie uspokoic ;/ Lena a ile Ty sie juz starasz?
Ana kochana na usg moze nie byc jeszcze nic ale jezeli to by byl 5 tydzien to moze jakis maly pecherzyk :) ale beta powie Ci wszystko,
Dziweczyny ja robie test za 10 dni, ale z krwi.. prosze 3majcie kciuki baardzo mocno, ja nie chce do szpitalaaa ;p;p
Ana kochana na usg moze nie byc jeszcze nic ale jezeli to by byl 5 tydzien to moze jakis maly pecherzyk :) ale beta powie Ci wszystko,
Dziweczyny ja robie test za 10 dni, ale z krwi.. prosze 3majcie kciuki baardzo mocno, ja nie chce do szpitalaaa ;p;p
Koraliczku, ja juz zawiedziona miałam nie robic wiecej tych testów, ale dzis około południa nagle zaczęlo mnie dziwnie bolec z z prawej strony ( dopiero po chwili uświadomiłam sobie co to jest- na ogól nic mnie nie bolało:)i pobiegłam zrobic test, a tam.... cudne 2 krechy:)
także mam nadzieję, że sie uda. staramy sie co dziennie.
Ana Kochana może byc tak, że lekarz jeszcze nie bedzie w stanie nic powiedziec, ale nie martw sie. na pewno jest ok i na nast. wizycie zobaczysz juz bijące serduszko :D
A teraz beta potwierdzi fasolkę jak nic ! ;)
także mam nadzieję, że sie uda. staramy sie co dziennie.
Ana Kochana może byc tak, że lekarz jeszcze nie bedzie w stanie nic powiedziec, ale nie martw sie. na pewno jest ok i na nast. wizycie zobaczysz juz bijące serduszko :D
A teraz beta potwierdzi fasolkę jak nic ! ;)